GR Jolly Jewels lakovi


Prije par dana me ponovno iznenadio paketić Golden Rose tima koji mi je na recenziranje poslao par lakova iz nove Jolly Jewels kolekcije + praktični odstranjivač laka za nokte.
Nedavno sam baš bila u Importanne centru i, kao i obično, navratila u GR gdje sam uzela 2 nova ruža, o kojima ću pisati u jednom od sljedećih postova, ali mi je tom prilikom za oko zapela stalaža sa ovim prekrasnim lakovima. S bzirom da sam bila u žurbi oko blagdanskog shoppinga, rekla sam samoj sebi da ću se vratiti kada ću imati više vremena da u miru odabrem jer je izbor nijasni stvarno velik.
Na recenziranje sam dobila 5 lakova (crni, zeleni, pink, baby rozi i mliječni).
Recenzije sam radila na umjetnim noktima jer trenutno imam crni gel, pa se učinak na njima nebi dovoljno dobro vidio. Također moram napomenuti da se svi lakovi savršeno sjaje, a to je jako teško uloviti sa fotićem  :/

Najbolje da krenem sa sadržajem paketića:

- CRNI 117
Klasični crni lak sa zlatnim šljokicama.. Na slici je samo jedan sloj (kao i kod svih ostalih lakova), tako da ako želite temniji, lako podebljate još jednom. Šljokice su u 2 veličine tako da daju poseban efekt i sjaj noktima.


- ZELENI 106
Ne znam uopće da li bi rekla da je zelen ili ne :D Ovaj se lak sastoji od 3 boje: zelena, ljubičasta i zlatna. U ovom slučaju se radi o istoj veličini glitera i iako mi se na prvu nije činio kao nešto spektakulatno, kada se nanese savršeno izgleda! Ima prozirnu bazu tako da ga možete nanijeti na neku boju, ali i sam za sebe je dovoljan jer ima jako puno glitera.
Kombinacija ovih triju boja je idealna i mislim da mi je ovo favorit iako mi se teško odlučiti :)


- PINK 108
S rozom bazom i 4 vrste šljokica, ovaj je lak savršenstvo za svakoga tko voli rozo i sjajno :)
Oduševio me i još se borim s odabirom favorita između ovoga i gore navedenog "zelenog".
U svom sastavu ima dvije vrste šljokica u dvije boje (roza i srebrena u 2 veličine). Također nanesen samo jedan sloj.




- BABY ROZI 109 i MLIJEČNI 110
Ova dva laka sam namjerno ostavila za kraj jer su mi drugačji od ostalih. Prva asocijacija kada sam ih vidjela, bila je: gumeni bomboni :D
Ne znam uopće kako bi ih opsala osim da su preslatki.
109 je lak svijetlo roze baze, a u sebi ima sitne bijele i crvene glitere. Odlična kombiacija!



110 je lak mliječno bijele baze, a u sebi ima veće crvene i manje tamno plave šljokice. Također me podsjeća na neke bombone, a na noktima izgleda stvarno slatko.. Crveni gliteri su dosta sjajni, što ga baš podigne.


Uz lakove sam dobila ovaj odstranjivač koji je jako praktičan za uporabu. Nalazi se u staklenom prozirnom pakiranju sa spužvom unutra. Moram priznati da se s ovakvim pakiranjem još nisam susrela, a stvarno je odlično. Kako nebi morale uzimati vatice i pokvariti ostale nokte (što se meni često dogodi), prst ugurnete u spužvu koja u sebi ima prorez za prst i okrenete par puta da skinete lak s nokta..
Ovaj odstranjivač u sebi sadrži glicerin i vitamin B za njegu kože oko nokta te čuva nokte od pucanja i žutila. Osim toga i ima fiiinii voćni miris :)



Iako još uopće nemam isplaniranu Novogodišnju večer, već si kombiniram koji bi od ovih lakova mogla staviti  haha :D

Da li ste probale već neke lakove iz  Jolly Jewels kolekcije i kako vam se sviđaju?
Slobodno dajte prijedlog ako imate neki koji vam se posebno sviđa, jer mislim da ću si ja otići po još par :)

Hvala još jednom, Golden Rose Hrvatska na predobrim proizvodima za recenziju :*


Primjedbe

  1. Baš su zanimljivi lakovi! Inače nisam probala ništa od ove marke jer ih nema u Splitu ili ja ne znam gdje treba tražiti :D

    Sve najbolje u nadolazećoj godini!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Izvrsni su lakovi! Shiny, pretty, ferceravi :P
    Koliko sam skužila, GR drže u Refan dućanima. Svaki put si kažem da ću čeknit onaj Refan u Matošićevoj jer tamo prolazim skoro svaki dan i svaki put ili je žurba ili je klinac sa mnom tako da još nisam potvrdila istinitost moje gornje konstatacije. Nadam se da imaju GR jer su im i ruževi navodno dobri.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam znala za refan :O ajde baš javi ako ih ima tamo.. hohoo

      ruževi su ooodlični.. Saša joković ih je uvrstio u top 5 ruževe!

      Izbriši
  3. U našem Refanu ih nema, drže samo lakove iz Paris kolekcije i mislim da neke Calcium Strong, tako da jedva čekam neki izlet u Zagreb kad ću poharačiti Importane!!!
    Ovi sa bijelom jelly bazom su mi krasni!!!
    Imala sam davnooo jedan sličan aceton i zbilja je super, barem neko kratko vrijeme dok se unutrašnjost ne zaprlja raznoraznim lakovima - onda postaje užasan, jer prlja i nokte i prste...
    Javi kakav je ovaj na duže staze :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Importanneu ti je baš njihov dućan, nije u sklopu Refana ;)

      Ma meni ovaj aceton super dođe jer imam gelirane nokte koje tu i tamo prelakiram, tako da mislim d aće meni dugo služiti :)

      Izbriši
  4. odlican post..mozes nam samo reci koji primer i 3u1 gel koristis?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. predpostavljam da je komentar trebao biti na poslu za geliranje noktiju :)
      koristim ti nded primer.

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol