Golden Rose Korektor i True Kohl olovka

Nisam mogla dočekat da se vratim sa službenog puta i da vam predstavim novo GR otkriće! :D
Svakim odlaskom u GR oduševim se s nekim novim proizvodom. Ovoga puta odabir je pao na korektor u sticku i crnu olovku.
S obzirom da sam to dvoje ugrabila dan prije puta, nisam stigla poslikati, tako da ovoga puta neće biti mojih slika. Mislim da je najveće prokletstvo nas B-Blogera to što uvijek čekamo s korištenjem kako bi imale kvalitetne i lijepe slike za blog.  Ovoga puta nisam mogla odoliti :D
Uglavnom, prvi odabir pao je na Golden Rose korektor u sticku:

Inače nikada ne kupujem korektore u sticku jer mislim da su pregusti i da se ne stope s licem kao tekući korektori, iako su dobri za prekrivanje bubuljica jer im je tekstura gušća. Ja obično korektore koristim na podočnjacima, tako da uvijek biram tekuće s dobrim prekrivanjem.
Ovoga puta ostala sam pozitivno iznenađena kada sam probala ovaj korektor. Iako je u sticku, nevjerovatno je mekan i ni malo suh.. Savršeno kremasta tekstura savršeno prekriva podočnjake, stapa se s kožom i ne ostaje vidljiv i nabran u pregibima..
Dostupan je u 5 nijansi, a ja sam odabrala br. 2.


Dodatno sam uzela crnu True Kohl olovku za oči koja je idealna za nanošenje na waterline. Također je kremasta i jako pigmentirana.. Lako se nanosi i također sam je probala nanijeti kao eyeliner i izblendala crnim sjenilom. Idealna je za to!


Jeste li isprobale neka od ova dva proizvoda? Kakve korektore vi koristite?

Primjedbe

  1. Nisam još koristila GR ali planiram nešto probati, jer mi se čini po komentarima i postovima, da su se jako popravili...
    :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemam ništa od njih jer ih nema u mom gradu. Od korektora u sticku imam Avonov i upravo čekam MUA, ali rijetko ih koristim pa nisam zahtijevna :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol