Balea Aqua serum i krema

Želim vas samo ukratko skenuti pozornost na ovu Balea liniju.
Iako sam već na dosta blogova čula da cure spominju ovaj Balea Aqua Serum, nikada ga nisam išla potražiti, iako mi je već dugo u planu..  I tako nedavno dok sam šetala DM-om i gledala što bi mi sve moglo trebati ugledala sam policu s Balea proizvodima za lice.. Odmah sam se sjetila ovog seruma.
Prvo što sam uzela bio je serum i onda sam vidjela da iz te iste linije postoji i krema. Nakon pročitanog opisa, odlučila sam je isprobati.
Svaki ovaj proizvod košta (ako se ne varam) 24 kn.



Balea Aqua Serum

- odlučila sam ga isprobati po preporuci mnogih blogerica koje ga spominju u svojim recenzijama i definitivno nisam pogriješila. Dolazi u paliranju od 30 ml a na vrhu ima pumpicu za doziranje. Jedan stisak pumpice mi je dovoljan za cijelo lice. Agua serum je namjenjen za hidratizaciju suhe kože i vraćanje svježine i života vašem licu. Idealan je za perutanje i ljuskice na koži zbog kojih puder ne sjeda lijepo na lice i zbog kojih koža izgleda jako suho.
Jako je lagan i vodenaste je teksutre tako na bazi vode hrani vaše lice i daje mu potrebnu vlažnost. Ja imam masno lice i trenutno koristim preparate protiv akni i ovaj Aqua serum mi se savršeno uklapa.  Ne masti kožu i jako brzo se upija. Nanosim ga ujutro i navečer nakon redovitog čišćenja lica. Volim ga držati u gladnjaku jer kada ga ujutro nanosim na lice, imam osjećaj da mi lice još više osvježi.
Vidjela sam da neke cure pišu da im je ideala kao podloga za puder ali u tu svrhu ga ipak ne koristim, za to mi više odgovara krema iz iste Aqua linije.

Balea Aqua Creme-Gel
Za kremu još nisam čula na blogovima, ali sam je uzela jer na ambalaži, za razliku od Aqua seruma, piše da je idealna kao podloga za makeup.
Također je vrlo lagane teksture, nešto gušća od seruma, ali ni malo masna. Ugodnog mirisa i nakon nanošenja ostavlja osjećaj čistoće i svježine.
Vrlo mala količina potrebna je za nanijeti na cijelo lice,a ja je nanosim nakon seruma, odnosno prije stavljanje pudera jer mi je za tu stvrhu idealna.
Pakiranje je 50ml, po cijeni od također 24 kn.

Na početku sam rekla d aću vam ukratko skrenuti pozornost na ove proizvode, a na kraju sam se opet raspisala. Ne mogu si pomoći! :D

Jeste li isprobale Balea Aqua liniju?

Primjedbe

  1. Aqua serum je zbilja vrhunski proizvod za male novce i velikoj većini stvarno super odgovara :) Samo me zanima nešto za ovu kremu, da li ti se brzo zamasti lice kada je nosiš?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne. Meni stvarno ne radi nikakvu razliku... Jako je slicna serumu sto se toga tice, samo je,malo kremastija, ali ne i masna... Po njoj mi se puder lijepse razmazuje.

      Izbriši
  2. Meno ovo treba :D moje lice je katastrofalno suho i nijedna krema za hidrataciju mi do sada nije pomogla, nadam se da ce ovo pomoci :D

    http://purpleandherbeautyworld.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. serum je genijalan za suhu kožu, ovo mi je već 3. koji sam kupila! koža mi je dosta suha, pogotovo zimi, tad se znala čak i perutati- ovo čudo pomaže. Koristim ga cijelu godinu, ljeti samog, a zimi ispod bilo koje kreme za lice. odlično funkcionira i ispod mf cc seruma kao podlogica.Tkogod ima suhu kožu, preporučam, toplo, toplo preporučam :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Koristim ovu kremu već par godina baš zbog toga što imam suhu t-zonu koja se peruta i crveni, pa zna i peći ko sam vrag, pogotovo kad se ujutro umivam prije nego nanesem kremu, koja ublaži to crvenilo i spriječi peckanje :)
    I zbilja je dovoljno malo je nanjeti na prst i zbilja jako brzo upije, što moja koža zbilja voli, pa je nanosim nekad i dvaput :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš lijepo. S obzirom da, po opisu, imaš osjetljivu kožu, svakako isprobaj Avene termalnu vodu.

      Izbriši
  5. E ovako, kupila sam Balea AQUA creme-gel plavu i UNISTILO MI JE LICE. Ja sam imala po neku bubuljicu ali ono nije bilo strasno, i videla sam da svi reklamiraju baleu i da kazu da je dobra ja sam je kupila i nanosila sam je uvece koristila sam nedelju dana i pocelee su da mi izlaze sitne bubuljice mislila sam da ce proci da je to samo takav period, medjutim meni je lice sve vise i vise postajalo bubuljicavo, proslo je mesec dana ja imam i dalje te sitne bubuljice koje su strasne i koje nikada nisam imala.Koristila sam posle toga svasta ali nista mi nije pomoglo kao GARNIER PURE-ACTIV 3IN1 ZA NEDELJU DANA RESIO MI JE PROBLEM. BALEU NIKAKAKO NE KUPUJTE POGOTOVU OVU KREMU!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne mogu vjerovati. Evo ovo je pravi dokaz da smo svi različiti i da tu nema pravila! Recenzija je samo odraz mog mišljenja, i svaki proizvod drugačije reagira od osobe do osobe. Nažalost kod tebe se pokazalo kao loša ideja. :/ Drago mi je da si uspjela riješiti nastali problem, a Garnier 3u1 sam probala, ali nit mi smrdi nit miriši. Nije učinio baš ništa. Vidiš, koliko smo svi različiti. :)

      Izbriši
  6. Cao.Htela sam da pitam da li je krema komedogena? I da li izaziva pojavu bubuljica?Imam jako osetljivu kozu i ne bih da pogresim.Inace nemam bubuljice na licu,cisto trazim neku kremu pre sminkanja.Probala sam Nivea kreme koje mi nisu odgovarale takodje i Garnier,razne apotekarske,Multiactiv,i sve mi upale kozu.Ako je ova dobra,kupila bih je kao sto sam rekla samo da je koristim pre sminkanja. :)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Pozdrav curke, nadam se da necete ignorirati moj problem zbog duzine ovog komentara pa vas molim da izdvojite vremena i procitate ga j:)
    Godinama (cca 10god otkako se sminkam) imam problem s kozom i stvarno sam umorna od trazenja pravog proizvoda.. Naime, nakon nanosenja pudera ostaju mi tamnije fleke na licu ( a isprobala sam svakakve, essence, loreal, maybelline, manhattan itd itd itd i UVIJEK ISTO! ) zbog suhih djelova koze.. isto sam pokusala taj problem rijesiti na sve moguce nacine i ponekad uspije da puder dobro "sjedne", ali nakon par sati opet je isto, jednostavno ti djelovi potamne i istaknu se. Nebi stvar bila toliko komplicirana da mi je koza na celu, bradi i djelovima nosa toliko masna da se doslovno sjaji bez ikakve kreme (tocnije, po sredini nosa suho, a sa strane se peruta.. isto tako i sa celom - sredina masna, između obrva se peruta). MOLIM VAS, ako bilo koja ima takav ili slican problem - POMOZITE! Ili ako znate kako rjesiti to, stvarno ce mi biti od ogromne pomoci.. Jer sto god da probam ne pomaze :( Eto unaprijed hvala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će ti netko od cura koje čitaju blog znat dat neki savjet jer ti ja stvarno ne znam pomoći. Mislim da bi se trebala obratiti nekom dobrom dermatologu i riješiti te mrljice koje ti s epojavljuju na licu. Za svaku posljedicu postoji uzrok, koji trebaš sanirati. Kada to riješiš, puder će ti biti lako odabrati, inačebojim se d aće ti svaki reagirati kao ovi koje si probala.

      Izbriši
    2. Draga moja, po opisu bih rekla da imaš seboreju koju ti neće riješiti kremice iz DM-a i slično. Obavezno odi na pregled kod dermatologa, dobiješ kremicu za te suhe dijelove i problem riješen. Takav problem je imala moja prijateljica pa zato pretpostavljam da je to seboreja (ili neki dermatitis).

      Izbriši
  8. Shvatila sam da su te fleke zapravo suhi djelovi koje puder samo istakne, i koza mi se dosta peruta, pa cu zato probat s ovom baleinom aqua linijom koju svi hvale. Znaci da mi treba puder koji nece istaknuti te suhe djelove pa bi mi svaka preporuka dobro dosla :)
    I naravno neki dobar puder u prahu da zamatiram ovu moju ludu t-zonu! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vjerujem da će ti se javit neka od cura koje također imaju problema sa suhom kožom, a što se tiče pudera kojim ćeš fiksirati tekući i držati T-zonu pod kontrolom, savjetovala bih ti RIMMEL Stay Matte puder koji je prepredobar. Stoji rame uz rame puno skuplijm puderima i ja ga koristim već jako dugo. ;)

      Izbriši
    2. Imam isti problem kao i ti ali kad stavim Vichy Teint Ideal puder bude mi dobro, samo ako stavim rumenilo ili bronzer, ili puder u prahu na područje T-zone, ti suhi dijelovi dolaze do izražaja i to jako.... ponekad kad mi se te suhe zone istaknu stavim Vichy aqualia thermal legere kremu preko svega toga ali tako da je prvo razmažem na prstima pa onda lagano utapkam po suhim dijelovima i bude dobro

      Izbriši
  9. Hej,da li serum stvarno pomaze kod perutanja i ljustenja koze?
    Jer ponekada mi se,samo odjednom pojavi,i samo nestane. Ali kod koristenje pudera uzasno ruzno izgleda. ��

    OdgovoriIzbriši
  10. Evo mene curke, probavala sam svasta u meduvremenu pa vam sad mogu napisati svoje dojmove. Naime kako je ljeto, koza mi i nije toliko suha kao zimi i ti suhi djelovi gotovo da i nestanu. Ali svejedno, znam da ce se vratiti s hladnijim vremenom pa sam i dalje tragala za nekim rjesenjem.. Uglavnom, kupila sam bademovo ulje (nerafinirano!) te ga prije spavanja umasirala na mokro lice. Takoder sam dodala par kapi u niveinu kremu i ujutro ju namazala na lice. Vrlo velikim krivcem za to isticanje suhih djelova smatram i svoje pogresno nanosenje pudera jer sam to do sad radila prstima i naravno razmazivanje je bilo lose i dodatno ih je istaknulo. Sad to radim kistom (essence) koji prije koristenja operem i posusim rucnikom i dok je tako jos mokar njime utapkam puder na lice i dobro izblendam. Naravno prije pudera stavljam hidratantnu podlogu i lice puno ljepse izgleda, a suhi djelovi ne isticu se toliko. Svjesna sam toga da cu za zimu morat pronaci neko bolje rjesenje, ali za sad odlicno funkcionira ovako. I da napomenem, koristila sam balzam od mrkve (Tinktura) od kojeg mi je cijelo tijelo bilo predivno mekano pa tako i lice, pa cu onda i tome prepisati dio zasluge za ljepsi ten. Ako ce koja imati jos neki savjet nek napise, nadam se da ce moj pomoc :)

    OdgovoriIzbriši
  11. I jos samo mala napomena, bademovo ulje mozete kupiti u Bauerovoj 15 u Zagrebu u Terra Organica ducanu (bio ducan s predivnom ponudom), ja sam svoje kupila za 70 kn otprilike i imam ga jako puno, vise od pola jer se jako sporo trosi. Sto se tice Balee, probala sam i kremu i serum i za moju suhu kozu su preslabi i nisu imali nikakvog ucinka, cak mi je izazvalo crvenilo i peckanje i imala sam osjecaj kao da je dodatno isuseno. (Najgore iskustvo IKAD imala sam s gelom za umivanje iz te aqua linije jer mi je uzasno isusio lice nakon prve primjene, izazvao crvenilo i koza me uzasno pekla!)

    OdgovoriIzbriši
  12. !!! Kako Dr.Obula vraca moj razoreni brak i vrati moj ljubavnik !!!

    Moje ime je Sarah. Ja sam iz Španije. Ovde sam da proširim citav rad stvarnog carolija zvanom dr. Obula koji mi je samo pomogao da povratim moju zajednicu sa svojim suprugom i ucinim našu vezu jacom i donosili radost i srecu u naš brak. Bio sam prevaren od strane mnogih lažnih tužilaca, ali sam kasnije upoznao dr. Obuli sa prijateljem po imenu Tucker Stacey ovom velikom covjeku koji joj pomaže da vrati odnos sa mužem. Takode mi pomaže i obrišem Suze. Tako gledaoci ovog divnog svedocenja koji želi da ga kontaktira [obula.exbacksolutiontemple@gmail.com]

    1. PRIHVATITE VAŠE LJUBAVE LJUBAVI.

    2. DIVORCE SPELL

    3. LOTTERIJE ZA POBJEDANJE.

    4. RAZVOJ GENERACIJSKOG KURSA.

    5. PRIJEM POSLOVANJA.

    6. ODREÐIVANJE DETETA.

    7. MONEY SPELL.

    8. LJUDI HIV I Mnogo više.

    9. HERBALNA NEGA.

    10. BEAUTY SPELL.

    11. POSLOVNE OBLASTI ZA PREUZIMANJE VIŠE KUPACA I LOTA VIŠE ..

    Tako da su braca i sestre testirali ovog coveka DR.Obule i našao sam da je stvaran i pravi. Sada sam najsrecnija žena na svetu danas, obratite se njegovim putem e-pošte id-a i budite veseli u svom životu. [Obula.exbacksolutiontemple@gmail.com] takode ga kontaktirajte na +2348102067911 Više zahvalnosti i zahvalnosti vama ponovo veliki DOKTOR Obula.

    OdgovoriIzbriši
  13. Pozz.Dali ovaj Aqva serum pomaze kod crvenila lica tj.dali barem malo reducira crvenilo na obrazima ?

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol