Dahlia kozmetika - „Njega prije svega“


Jeste li čule da Dahlia kozmetiku?
Ja sam nedavno na polici primjetila njihov gel za tuširanje i odlučila ga isprobati.
Moram priznati da do sada nikada nisam čula za ovu kozmetiku pa sam ih odlulčila potražiti na internetu i iznenadila se kada sam vidjela da je to proizvod naših susjeda iz Beograda.

 
Evo nešto ukratko o njima:
"Kozmetički proizvodi s tradicijom od 1924.godine, namijenjeni su svakodnevnoj higijeni i njezi, ali i dizajnirani tako da svakom Vašem osjetilu pruže jedinstven i nezaboravan osjećaj. Kaže se da je dobra njega pola ljepote, i zbog toga se Dahlia pobrinula ponuditi najkvalitetnije kozmetičke proizvode, a njezin moto je „Njega prije svega."

Dahlia asortiman



Proizvodi za njegu tijela
Kako bi vašoj koži pružila najbolje, Dahlia je razvila tri proizvoda za njegu tijela. Oni sadrže visokokvalitetna ulja prirodnog podrijetla i aktivne komponente koje koži pružaju cjelodnevnu hidrataciju, ishranu i pospješuju njenu elastičnost.
Losion za intenzivnu njegu i Losion za intenzivnu hidrataciju sadrže voćna ulja, cupuacu i shea maslac, koji dubinski hidratiziraju, regeneriraju i blagotvorno djeluju na najosjetljiviju kožu. Lagane su teksture, lako se nanose i brzo upijaju, čineći vašu kožu glatkom i njegovanom.
Dahlia Univerzalna krema namijenjena je kompletnoj i svakodnevnoj njezi i zaštiti svih tipova kože. Jedinstvena formula  prodire u najdublje slojeve kože i hrani je, a koža ostaje svilenkasto glatka i nježna. Višenamjenska je, pa se zbog toga  može koristiti za njegu svih tipova kože i svih dijelova tijela. Zahvaljujući jedinstvenom sastavu brzo se upija, a ugodan osjećaj na koži zadržava se još dugo nakon nanošenja.  Mogu je koristiti svi uzrasti, uključujući  i one najmlađe.
Dahlia kreme za ruke namijenjene su svakodnevnoj njezi kože na rukama. Intenzivno hrane, njeguju i obnavljaju ispucanu, suhu i oštećenu kožu ruku. Na bazi su pantenola, koji umiruje iritacije, kao i Vitamina E, koji hidratizira kožu, regenerira je i usporava njeno starenje. Njihova formula omogućava brzo upijanje, ali i prodiranje u dublje slojeve kože ruku. Prirodni ekstrakti koje sadrže, svojim aktivnim komponentama pružaju dodatnu njegu, hidratizirajući i regenerirajući već oštećenu kožu.  Nakon nanošenja koža je svilenkasto nježna i glatka bez osjećaja suvišne masnoće.
Dahlia Intenzivna krema za njegu i regeneraciju noktiju i zanoktica namijenjena je njezi noktiju, ali i  brzom i dubinskom  oporavku oštećenih i izlistanih noktiju. Na bazi je prirodnog proteina, keratina, koji je sastavni dio ploče nokta pa noktima pruža jačinu i prirodni sjaj. Keratin prodire u dublje slojeve ploče nokta i na taj način oporavlja oštećene i izlistale nokte. Nokti postaju jaki, čvrsti, elastični, sjajni i otporniji na listanje i lomljenje. U svom sastavu ima i prirodno bademovo ulje i pantenol koji hidratiziraju kožu oko noktiju i blagotvorno djeluju na zanoktice, uklanjajući ih i sprječavajući njihovo nastajanje.


Dahlia gelovi za tuširanje, svojim izborom sastojaka i savršenim mirisnim kompozicijama, učinit će vaš ritual svakodnevnog tuširanja savršenim vremenom za opuštanje.  Njega kože je glavna karakteristika svih Dahlia gelova za tuširanje, pa ćete korištenjem ovih proizvoda, uz savršen užitak, imati i savršenu kožu.

Dahlia Pleasure&Care je jedinstvena  linija gelova za tuširanje, tekućih i toaletnih sapuna. Jedinstvenost proizvoda iz ove linije očituje se u njihovoj  formuli na bazi prirodnih ekstrakata, koji koži pružaju besprijekornu njegu, ali  i u opojnim i mirisnim notama koje su prilagođene raspoloženju ili periodu dana u kom se upotrebljavaju.

Dahlia Passion&Care linija gelova za tuširanje pruža koži besprijekornu njegu i nužnu svježinu. Dahlia prvi put u svojim gelovima za tuširanje donosi mirisne note egzotičnog cvijeća, koji budi sva osjetila. Liniju čine „Fire tulip“ i „Passion flower“ gelovi za tuširanje na bazi voćnih ulja breskve i avokada koji koži pružaju nužnu hidrataciju i ishranu.

Jesam li vas barme malo zainteresirala za ovaj brend? :)

Moj je odabir za početak pao na gel za tuširanje iz kolekcije Pleasure&Care - BERRY KISS i to prvenstveno zbog očaravajućeg mirisa maline. *.* <3

"Berry kiss  je jedinstvena kombinacija ekstrakata nara, maline i smokve i predstavlja pravu voćnu poslasticu za kožu. Zahvaljujući svom bogatom sastavu, tokom tuširanja hidratizira i umiruje kožu, pa čak i onu koja je suha i oštećena. Koža dobiva svjež i njegovan izgled, i to prije svega zahvaljujući  sadržaju  ekstrakta nara. Nar je izvor esencijalnih spojeva kao što su Vitamin C i folna kiselina, a poznat je još i kao antioksidans, pa kožu štiti od slobodnih radikala i UV zračenja. Berry kiss na koži ostavlja ugodan osjećaj zahvaljujući ekstraktu maline, dok ekstrakt smokve oporavlja kožu koja je suha i oštećena."

- iako me privukao miris ovog gela, mislila sam da korištenjem neću biti toliko oduševljena i ne volim gelove koji nakon korištenja kožu ostavljaju suhu i zategnutu. Kod ovoga gela to nije slučaj! Baš sam ga testirala i gel umasirala u kožu i nakon toga isprala vodom, a kožu ostavlja mekom i glatkom, ni malo zategnutom i suhom. Sviđa mi se što je gušće teksture, prekrasnog mirisa i što se dosta pjeni jer obožavam bubble bath. :)
Cijena ovoga gela je 13,99 kn, a može se kupiti u dm-u, ali sam vidjela da ih drže i u Mercatoru/Getrou.

S obzirom da sam ništa nisam znala o ovoj kozmetici, malo sam googlala i vidjela da ih se već i na forumu spominje i vidim da cure hvale njihovu liniju proizvoda za kosu.


Sigurna sam da ću isprobati još neke proizvode iz njihovog asortimana za njegu kose, a posebno me zanimaju maske za kosu.
Jeste li isprobale nešto iz Dahlia asortimana i ako da, kakvi su vam dojmovi? Možda neka preporuka?
Ako se niste nikada susrele s ovom kozmetikom, hoćete li je možda baš sada potražiti?

Svakako, javite dojmove!

Primjedbe

  1. Od Dahlie sam probala samo skidac laka za nokte i kremu za ruke, a hocu da probam losione za telo i okoloocnu kremu. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Eh da eto i nesto da mi proiyvedemo da je ok. Ja sam probala svasta i sve je bilo sasvim ok. Mada moram da priznam da mi ni jedna stvar nije bila ekstremnooo dobra, samo solidno dobra. :) Ali je jeftinije od konkurencije tako da je to ok.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kad vidim proizvode tako na hrpi, na zadnjoj fotki, podsjecaju me malo na Pantene :D

    OdgovoriIzbriši
  4. sama sebi sam zabranila kupovati gelove za uširanje i mazalice dok ne prepolovim broj, a jaaako me privlači mlijeko za tijelo s uljem (mislim da je ulje) marelice

    OdgovoriIzbriši
  5. Moram priznati da nisam nikad čula za ovu marku, ali željela bih isprobati gelove za tuširanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj, ja sam jutros opet uuuživala u mirisu maline <3

      Izbriši
  6. ni ja nisam čula za njih... baš ću probat!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol