Vichy Normaderm Hyaluspot - jer idealna koža više nije san!


Prva Vichy njega za ciljano i brzo uklanjanje nepravilnosti s hijaluronskom kiselinom koja stvara nevidljivi zaštitni sloj na površini kože. Ima antibakterijsko djelovanje (salicilna kiselina +LHA) koje pomaže u borbi protiv nepravilnosti.

Evo što kažu stručnjaci:
"Učinkovito djeluje na prištiće - kod žena i muškaraca. Prozirna i svježa gel tekstura pročišćava i štiti kožu te je primjerena i za osjetljivu kožu.
Bez obzira na uzrok prištića – stres, hormonalne promjene, brijanje ili neujednačena prehrana – njihov nastanak uvijek ovisi o bakterijama koje ih koloniziraju. Često se malo, jedva vidljivo područje crvenila u svega par sati. zbog podsvjesnog diranja, pretvara u vidljivu nepravilnost što dovodi do njenog inficiranja bakterijama. Diranje nepravilnosti neizbježno dovodi do infekcije, a bakterije koje normalno žive u koži i hrane se sebumom, počnu se razmnožavati i oslobađaju molekule koje pojačavaju upalu ili crvenilo koji se javljaju istodobno kada i nepravilnost."

Što ovaj gel čini posebnim?
Spoj aktivnih sastojaka koji se zajedno bore protiv nastanka prištića u samom startu upale.
A to su:
  • Hijaluronska kiselina 1% - Hijaluronska kiselina poznata po svojim hidratacijskim i antiageing svojstvima, djeluje protuupalno te potiče zacjeljivanje bez ostavljanja tragova regulacijom prekomjerne tvorbe kolagena. Na taj se način omogućuje zacjeljivanje nepravilnosti bez ostavljanja vidljivih tragova.
    -
    stvara tanki sloj "kože" preko upalenog prištića i time postiže učinak flastera koji štiti od zaraza bakterijama. 
  • Salicilna kiselina 1.5% - Salicilna kiselina poznata je po svojim keratolitičkim svojstvima. Njeno djelovanje uzrokuje ljuštenje stanica rožnatog sloja kože bez ostataka mrtvih stanica što kožu čini mekšom i glađom.
    • + LHA 0.5% - keratolik koji lagano i precizno ljušti kožu za prirodnu fiziološku obnovu te značajno poboljšava jednoličnost i mekoću kože. Ima i antibakterijska svojstva, posebice protiv bakterija koje utječu na nastanak nepravilnosti. Intenzivno čisti iznutra za brže uklanjanje nepravilnosti bez tragova. 

    Moji dojmovi:
    S obzirom da sam bila oduševljena čim sam na BBDay-u čula predavanje o ovom novitetu koji još ni nije na tržištu, mislila sam da me baš i neće oduševiti kao što nije niVichy Normaderm krema, koja ne da je loša, nego meni baš ne odgovara.
    S obzirom da zadnjih cca godinu dana muku mučim sa aknama i nepravilnostima i za borbu koristim LRP Effaclar liniju, Ovaj Vichy Hyaluspot je točka na i.
    Imam ga običaj koristiti jednom dnevno, obično prije spavanja.
    Nakon rutinskog čišćenja lica i nanošenja LRP Effalcar DUO kreme, sada na kritična mjesta nanesem i Vichy Hyaluspot. Nježna, prozirna, gelasta tekstura lako se razmazuje i uspješno nanosi apikatorom koji je na tubici. Lako se upija, ne pecka, a kožu ostavlja mekom i glatkom te stvara tanki zaštitni sloj na koži koji se pod prstima može osjetiti, ali je neprimjetan. Čim se upije, postaje nevidljiv.
    Svako jutro budim se i s čuđenjem gledam u ogledalo jer ne mogu vjerovati da u roku od 6-8 sati prištić uspije postati skoro pa neprimjetan, s tim da moram naglasiti da se kod mene to uglavnom radi o većim nepravilnostima, pa čak i aknama.
    Razlika je očigledna!
    Upala je potpuno spriječena i dovoljno mi je još jedno nanošenje da bi nepravilnost nestala bez ostavljanja mrlja, ožiljaka i fleka.
    S obzirom da ga ja stavljam uglavnom samo prije spavanja, mislim da bi bilo dobro staviti i prije šminkanja kako bi se prištić zaštitio od nečistoća i bakterija.
    Jako sam oduševljena i mislim da bi ovaj proizvod trebao imati svatko tko se prištića želi riješiti jako brzo i uspješno. Posebno ako vam prije nekog važnog dana iskoči prištić od treme i uzbuđenja :D
    Također moram priznati da sam bila skeptična što se tiče isušivanja kože, ali za to se ne morate brinuti jer ovaj gel kožu čini mekanom i glatkom, nimalo suhom.
    S obzirom da ovaj Vichy novitet tek dolazi na tržište, informativna cijena je 109,59 HRK*
    * Cijena je informativna i može se razlikovati u skladu s pravilnikom o cijenama u ljekarni.


Imate li problema s nepravilnostima? Kako izlazite na kraj s tim problemom?
 xoxo, Beautylicious.


Primjedbe

  1. Normaderm kreme ni meni nije bila ništa posebno, ali ovo zvuči neverovatno dobro, vredelo bi isprobati!

    OdgovoriIzbriši
  2. Normaderm gel mi je isusio lice skorz, ali vidim da svi hvale ovu kremicu, tako da mozda i probam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je isto više gel, nego krema. ali ako imaš nepravilnosti, probaj. stvarno pomaže. Ja ga nanosim samo na ciljana mjesta, ne mažem veću površinu s njim.

      Izbriši
  3. ja ga obožavam ♥
    još sam ubacila bioderma sebium serum i akn kremu (navalila sam na njih) i lice mi je puno puno bolje. još je nešto sitno gadova ostalo, no i oni polako, ali sigurno nestaju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam jučer uzela bioderma Sebium miceralnu, nadam se da mi i ona pomoći :)

      Izbriši
  4. gdje se može kupiti? samo u ljekarnama ili i u nekim drugim prodavaonicama kao dm, muller, bipa ... ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ti iskreno kažem, nisam sigurna da li je već u prodaji, ali mislim da će se prvo moći naći u ljekarnama.

      Izbriši
  5. Ja isto koristim LRP Effaclar duo i super mi je, ali mislim da bi mi ovo super dobro došlo za tu i tamo koji izraženiji prištić kojeg se nikako ne mogu riješiti. Super recenzija, mislim da ću ga isprobati!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno! DUO je odlična za tretiranje cijele površine lica, a Hyaluspot za ciljana mjesta.

      Izbriši
  6. svi ga hvale, svima je savršen, svi mu se klanjaju, a meni ne radi apsolutno ništa. koristim ga već neko vrijeme, uvijek ciljano, direktno na prištić, i nema nikakvih rezultata. ali baš nikakvih. mazala jednom na dan, dvaput, triput, mazala nekoliko dana za redom...0 bodova. jednostavno ne djeluje. ali ono što sam primijetila je da mi redovito, nakon što stavim ovaj gel, negdje u blizini prištića kojeg želim sanirati, izbije još jedan :/
    sve što čitam o ovom gelu su hvalospjevi, a meni je totalno bezveze :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ozbiljno? :O
      ja sam ga baš jučer isprobala na većoj površini.. nakon obračuna s mojim licem, imala sam što namazati, tako da sam ga na obraze nanijela po cijeloj površini.. bojala sam se da mi se ne upali nešto.. ujutro sam se probudila kao da ničega nije ni bilo..tu i tamo koja točkica crvena i to je to.

      Izbriši
  7. a eto, kaj mogu nego plakat :/
    svima je odličan i svima radi posao, samo meni ništa. mislila sam prvo da nešto krivo radim, ali a-a, nije do toga. a ništa, ne može sve svima pasat, ne? :) moram se pomiriti s time i nadati se da će LRP effaclar gel i duo kremica učinit nešto po tom pitanju, počela sam ih nedavno koristit.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sretno :)
      Ja sam danas upravo poslikala zadnju sliku za post o aknama i planiram napisati post. Samo me užaaasno neugodno objaviti te slike :(

      Izbriši
  8. ovaj gel je užasan. cijelo lice mi je crveno i nategnuto. kao da sa izgorjela na suncu. ne znam koko je vama svima djelovalo ali meni je uništilo lice!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :O ajmee, ne mogu vjerovati! Ja ga redovito koristim i nikada mi nije naštetio niti iritirao lice.

      Izbriši
  9. Incredible points. Great arguments. Keep up the great work.


    Here is my web site ... web hosting in india free

    OdgovoriIzbriši
  10. Hi there, I enjoy reading through your article.
    I wanted to write a little comment to support you.

    Look at my web site soundcloud downloader online

    OdgovoriIzbriši
  11. Pretty! This was a really wonderful article.
    Thank you for supplying this information.

    My blog post: clash of clans hack android

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol