Recenzija Le Volume de Chanel mini maskara

Moja najdraža frendica (<3)  ugrabila mi je primjerak GloriaGlam kada se uz kupnju dobila ova mini maskara u nijansi 10 Noir. Mislim da je cijena bila 25 kn :D

Predpostavljala sam da će sadržaj maskare biti dovoljan za doslovno par nanošenja, ali ja sam je koristila već stvarno jako puno puta. Maskara dolazi u crnoj, čvrstoj ambalaži bez označene militraže, a negdje sam pročitala da se radi o 3 ml, a to znači da je to pola originala, što je stvarno super! :)
Jako mi se svidjela čestica koja je gumena i vrlo gusta tako da savršeno zahvaća svaku trepavicu. Jedina zamjerka je kratka drška, ali to je slučaj samo kod ovog mini izdanja.
Pri korištenju prvih par puta maskare izlazi stvarno dovoljna količina za namazati trepavice oba oka, što je s jedne strane i prednost jer nemate potrebu maskaru ponovno umakati u tubicu pri čemu ulazi zrak i maskara se brže suši.
Sama tekstura maskare je dosta kremasta i vlažna, ali sviđa mi se jako kako se nadovezuje sloj na sloj i što je izraziro crne boje. Ova maskara stvara efekt gustih trepavica te ih produžuje. Što se tiče uvijanja, to vam ne mogu reći jer su meni prirodno trepavice jako uvinute.

Evo kako maskara izgleda na mojim trepavicama u jednom sloju:
 
Originalno pakiranje ove maskare je 6 ml, a izgleda ovako:

Cijena ove maskare je cca 250 kn.

Jeste li ulovile ovu maskaru uz GloriuGlam ili ste možda kupile originalno pakiranje?
Kakvi su vaši dojmovi?


xoxo, Beautylicious.

(post sam ponovno objavila jer sam prvi slučajno izbrisala :/ )

Primjedbe

  1. Ulovila sam nekoliko komada ove maskare i moram ti priznati da mi je u početku bila koma. Premokra, preslikavala se, ma užas, a onda kako se malo posušila postala mi je odlična, čak je zavrsila i u mojim mjesečnim favoritima. Moje trepavice su ravne, čak nekako idu prema dolje, i kapci su mi spušteni pa mi je fakat teško naći maskaru koja će moojim trepavicama dati pristojan efekt a ova maskara to čini i više od toga. Predivno ih produži i otvori pogled. Jako sam zadovoljna njome trenutno, ali i dalje smatram da ne vrijedi 250 kn :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična, suprug mi ju je kupio skupa sa Gloriom Glam. Jako me je iznenadio, točno je znao što želim! Obožavam ga <3. Maskara je odlučna! Posudila sam ju svojoj sestri koja ima 15 godina i također se Pozz oduševila. Naime, obje imamo duge trepavice i jako patimo na volumeni istih. Oči u prvome planu :) Inače maskara je malo skupa 250 kn, tako da ne vjerujem da ću si je skoro priuštiti, smatram da je pola te cijene ime koje plaćamo. Dostojna zamijena je maskara Maybelline vollume expres i Rimell Scandalous eyes. Pozz

      Izbriši
    2. @ Mell - tako je i meni bilo. ista stvar.. na početku mi se činila prerijetka, ali nakon par nanošenja postala je stvarno odlična.. ali i obično mi to tako bude s novim maskarama..uviejk mi je bolja nakon nekoliko korištenja kada se valjda ipak mrvicu posuši.

      Izbriši
    3. Hvala na preporuci. Morat ću onda isprobati te Maybelline i Rimell maskare :)

      Izbriši
  2. Prekrasne su ti trepavice s ovom maskarom ! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. super ti izgledaju trepke sa ovom maskarom. jedino sam ja propustila tu gloriju:D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol