Formula 10.0.6 / Bioderma Sebium H2O miceralna


S obzirom da nedavno nisam mogla doći na jedan Kozmo event na kojem se predstavljao novitet na našem tržištu, Formula 10.0.6,  odlučila sam je sama isprobati.

Kupila sam si tonik, i dvije maske, onako za probu :)

Kratki osvrt:
Mogu reć da su mi se obje maske dosta svidjele, ali nisam primjetila neku razliku.. nakon 15ak minuta, isprala sam ih mlakom vodom te nakon toga imala glatko i mekano lice, iako me je malo zatezalo te bilo suho pa sam morala nanijeti hidratantnu kremu. Jako mi se svidio miris ovih maski. Roza podsjeća na jagodu, a narančasta na naranču.
Obje maske sam uzela u ovoj tester verziji pakirane po 2x 5 g, a cijena svake je 12,99  kn.

Obje su vrlo guste teksture, kremaste i jako se lako nanose, ali i ispiru. Maske nije potrebno nanositi u debelom sloju, tako da mi je jedno pakiranje (5g) dovoljno za dvije uporabe. Ukoliko nanesete deblji sloj, moguće je da ćete osjetiti zatezanje i peckanje.

PORES BE PURE - "Maska za čišćenje kože lica koja uklanja nečistoće i začepljene pore. Aktivna kaolin glina pomaže u detoksikaciji kože izvlačeći iz nje nečistoću i upijajući višak masnoće. U kombinaciji s jagodom, blagom voćnom kiselinom koja ljušti odumrle stanice kože te kožu čisti i djeluje na nepravilnosti, i stolisnikom, biljkom koja ima antiupalno i antiseptičko djelovanje te učinkovito uklanja masnoću, kožu ostavlja čistom i umirenom."

DEEP DOWN DETOX - "Odlična maska za čišćenje i detoksikaciju koja obnavlja i uravnotežuje ten te mu vraća sjaj. Prepuna važnih sastojaka, poput osvježavajuće i stimulirajuće naranče koja se bori protiv izmorene i stresne kože, te bergamota, prirodnog antiseptika koji pomaže pri uklanjanje nepravilnosti i začepljenih pora,  kožu ostavlja zdravom, glatkom i izrazito svježom."

Definitvno ću obje maske nastaviti koristiti kako bi vidjela imaju li obećani učinak na moju masnu kožu.



Tonik/sredstvo za čišćenje lica -  Dolazi u pakiranju od 200 ml, prozirne, mat plastične bočice te predivnog, svježeg mirisa. Rekla bih aloe vere, ali nisam sigurna.
Primjetila sam da tonik nije agresivan, ne sadrži alkohol, te ne smeta očima. Bez problema skida višak šminke oko očiju i ni malo ne pecka niti iritira.  Namjenjen je osjetljivoj koži.
Cijena ovog tonika je 49,99 kn.

Evo što kažu stručnjaci:
"Blago, bezalkoholno sredstvo za čišćenje lica i tonik može se nanijeti direktno na kožu za učinak vrhunskog čišćenja, a kožu ostavlja osvježenom, čistom i izvanredno mekanom. Svježi, prirodni ekstrakti biljaka smjesta počinju štititi kožu, odčepljujući pore i uklanjajući šminku, masnoću i nečistoću. Rezultat je čist, osvježen i blistav ten."

Do nedavno sam za tu svrhu koristila Bioderminu Sebium H2O miceralnu koja je razvikana na sva zvona. Odlučila sam je spomenuti u ovom postu, s obzirom da je do sada nigdje nisam. Istina je da dobijete gigantsko pakiranje od 500 ml za 94,95 kn, ali iskreno, ja sam očekivala nešto od te miceralne. Osim što mi je uklonila višak šminke, kod mene nije imala baš nikakav učinak. Moje pore kao da su se proširile, a ne smanjile (ne kažem da je od nje) i ten mi nije ništa manje masan, kao što su neki pisali. Osim toga, nemoguće mi je samo s njom ukloniti maskaru s očiju ako pri tome, svaku večer, ne želim ostati bez par trepavica. :S  Sve u svemu je ok jer sam ja skidala samo višak šminke koji bi mi se znao razmazati nakon umivanja - za to je poslužila.
Mislim da je općenito malo prenapuhana i skoro pa nema blogerice koja nije isprobala neku Bioderminu miceralnu :D Ispravite me ako griješim ;)
Mislim da je više neću kupovati.

Jeste li probale nešto iz nove Formule 10.0.6?
Kako se vama dojmila Biodermina miceralna?


xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. U potpunosti se slažem za bioderma micelarnu! Cisto *anje za moji kozu, obraze mi je isušila, i kao da sam jos vise pristica dobila :-S ne pase mi, nisam ju vise nikad kupila. A maske cu definitivno probat! :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nikad se ne zna sa kozom sta ce ti odgovarati a sta ne. AKo zelena nekom isusuje kozu nek onda proba rozu. Ja sam koristila zelenu i posle nje sam probala i neke druge micelarne, posto je kod nas Bioderma duplo skuplja nego kod vas, pa trazim jeftiniju a podjednako dobru. Ali za sada je prosto nema. Bioderma ubedljivo najlakse skida sminku i najbolje. Cak ni gel lajnere ne moram da trljam da bi skinula sa Biodermom. Sa ostalima koje sam probala moram da trljam malo bar i redovno ispadne po koja trepavica i to me jako nervira.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno, sve je to individualno, ali ja nisam mogla ni s Biodermom skinuti kompletnu šminku bez da prije navlažim oči kako bi maskara malo opustila, inače mi obavezno ispadne par trepavica.

      Izbriši
  3. Odličan post, kupila sam samo ovu masku za detox, i ok mi je zasad. Što se tiće micelarne, ja sam prešla na Topicrem, nije loša ali nije ni wau

    OdgovoriIzbriši
  4. Mene jako zanimaju maske, morat cu si uzeti barem manje pakiranje za probu. Jedino čega se bojim jest da će mi lice izgorit :D znam da su se cure žalile na to, a moja koža je poprilično osjetljiva. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. svakako nanesi jaaako tnaki sloj.. ako počne peckat, isperi. mene je malo peckala jednom, ali nije mi se ništa desilo licu ;)

      Izbriši
  5. Za mene je Bioderma Sensibio spas. Imam jako osjetljivu kožu sklonu crvenilu, a ova micelarna je čudo napravila. Isprobala sam tisuće proizvoda, ali micelarna i nakon nje Sensibio AR krema i moja koža je postala normalna. Probaj rozu micelarnu, ako ti zelena ne paše. :)
    a ove ću definitivno probat, nadam se da nisu previše agresivne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala na preporuci, možda se onda odlučim isprobati rozu. Bilo bi super kad bi našla manje pakiranje.

      Izbriši
  6. ja bih baš voljela isprobati biodermu, možda budem jedna od tih kojima je pomogla. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Držim fige ;) možda jednostavno meni ne odgocara koliko drugima.

      Izbriši
  7. Meni je Bioderma bezveze, jako skupo sredstvo za skidanje šminke :p Nije mi ništa pomogla, a uzela sam onu za masnu kožu. Tak da, ne, neću je više kupovati. A ovo ništa nisam isprobala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ista stvar kod mene!.. sad sam prešla na biobazinu kremu za čišćenje, njegu i skidanje šminke. uskoro recenzija! ;)

      Izbriši
  8. http://www.glamgirl.bloger.index.hr

    Novi blog, podržite me i proširite dalje. Hvala :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol