Cerin Akne paket - Cerin gel za čišćenje



Nedavno sam vam spomenula kako mi se ten opet pogoršao te da sam odlučila isporbati Cerin Akne paket za koji sam čula već brojne pohvale, a i činjenica da su kapsule na prirodnoj bazi dodatno su me navele da ih isprobam. Kada sam na portalu Zdrava Krava pročitala detalje o ovom paketu, riješila sam se nedoumica, a i vjerujem da može samo pomoći, nikako odmoći.

Prije sam imala problema s upalnim aknama na području obraza i čeljusti, a ovoga puta je problem sasvim drugačiji. Ok, tu i tamo mi se upali neki prištić, ali to pripisujem činjenici da se ne mogu oduprijeti tiskanju, iako znam da nebi smjela. :)

Ovoga puta dobila sam sitne prištiće po cijelom licu, nalik na osip. Nije toliko vidljivo kao akne, ali mi ten izgleda jako nečisto, a i postaje psihički problem konstantno imati problema s tenom.
Vjerujem da me mnoge od vas razumiju. :/
 
Cerin Akne paket sastoji od tri preparata koji problem s nečistoćama rješava kozmetikom iz vana, ali i kapsule koje saniraju problem iz nutra.


Paket sadrži:
  • Cerin gel za čišćenje
  • Cerin Acne treatment od 30 kapsula
  • Cerin njegujući kremasti gel
  • Cerin SOS, gel za sušenje prištića

Trenutno ga možete pronaći na web shopu po akcijskoj cijeni od 194,20 kn.
(Redovna cijena: 259,00kn)

S obzirom da se liječenje i promjene ne vide preko noći, kako bi bile u toku, odlučila sam napraviti nekoliko postova u kojima ću vam zasebno predstaviti svaki od proizvoda.

Danas će to biti Cerin gel za čišćenje.

 

Dolazi u pakiranju od 50 ml, mekanog tuba izdanja. Tekstura ovoga gela je prozirna, rjeđa, ugodnog, rekla bih, medicinskog mirisa.  Koristi se na način da se umasira u prethodno navlaženo lice, te dobro ispere. Postupak se ponavlja dva puta dnevno, odnsosno ujutro i navečer.


  • gel sadrži eterično ulje čajevca
  • dubinski čisti problematičnu kožu
  • djeluje blago i antiseptičko
  • sužuje pore i ne isušuje kožu
  • uspostavlja ravnotežu između masnoće i vlage u koži
  • dermatološki ispitano

    Danas je 14-i dan odkako koristim ovaj paket i mogu reći kako vidim da mi se situacija lagano smiruje. Gel koristim ujutro i navečer nakon redovitnog čišćenja lica i uklanjanja šminke. Lice prvo umijem toplom vodom kako bi se pore otvorile, umasiram Cerin gel za čišćenje, te ga ispirem hladnom vodom.
    Bitno je pripaziti da također prije čišćenja operete ruke te pripremite čisti ručnik kojim ćete posušiti lice.
    Nakon gela, lice je mekano, ne zateže i ugodno je na dodir i bez iritacija.
    Nisam primjetila ni sada, nakon dužeg korištenja, da mi je isušio kožu, iako uvijek nakon čišćenja nanosim Cerin njegujući kremasti gel, koji ću vam spomenuti u sljedećem postu. :)

    Da li ste čuli već za ovaj paket za rješavanje nečistoća? Možda i isprobali neki od proizvoda iz paketa?

    Javite mi svoje dojmove i savjete kako vi situaciju držite pod kontrolom.


    xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Moja sestra je koristila ove proizvode, osim kapsula. Ona ima žešćih problema pa joj baš nije previše pomoglo, ali ja sam naravno isto isprobala :D I gel je stvarno blag i nije mi stvarao probleme, a imam jako osjetljivu kožu. Veselim se sljedećim recenzijama, jako volim recenzije preparative za nečistu kožu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Inače nemam tako strašnih problema s aknama, tu i tamo mi se pojavi neki prištić, ali me muče miteseri i sitne nepravilnosti na koži koje nastojim sada riješiti s Avene Cleanance K gel kremom. Ali vidim da imaju fora stvari na ovoj stranici pa ću se registrirati i malo pronjuškati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, ima baš puno odličnih stvari.. ja sam sve proučila :)
      Jesi radila recenziju za Avene kremu?

      Izbriši
  3. Ja isto imam problema kao i ti, donedavno mi se stanje smirilo i sad odjednom se sve vratilo... Ja koristim sapun od ugljena, turski piling i masku od zelene gline i čajevca znanu kao vulkansko blato. Sve sam kupila od Lilith i pomaže mi da mi se stanje smiri i toliko sam oduševljena svime da čim mi laptop dođe s popravka planiram napisati post o tome :D

    OdgovoriIzbriši
  4. I meni je trenutno lice u neredu,imam potkoznih akni i oziljke od akni oko brade i na obrazima.Prije si pisala o LRP kremi i gelu, i napisala si da ti je pomagao ocistiti lice..jesi li to prestala koristit pa su ti se opet pojavile bubuljice? jer citam puno recenzija o kremama i gelovima sto pomazu, pa se ne mogu odlucit sta da uzmem,a mislila sam uzet LRP duo..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je LRP duo i gel za čišćenje sanirao problem a aknama i stvarno sam oduševljena tim proizvodima. Upale su mi nestale i nastavila sam ih korisititi još neko vrijeme. ali s obzirom da su akne nestale, nisam više htjela koristiti Duo jer je dosta jaka, a i nije bilo potrebe.. sada mi se pojavio sasvim drugačiji problem i mislim da to nije slučaj za Duo. Sada nemam upale nego nešto nalik na siiitni osip po cijelom licu. :/

      Izbriši
  5. Nisam čula za ove proizvode. Moja sestra ima jako veliki nered na licu, proslijedit ću joj tvoj post.

    Mene uhvate akne na bradi :(

    OdgovoriIzbriši
  6. Hey :) Pratim te na instagramu i obozavam tvoj blog! Mislim da sam ti vec spomenula :P ali i ja imam problema sa kozom :/ imam pristice na obrazu, ali cudno je da na jednoj strani ih vise imam nego na drugoj. Imam 15 godina i znam da je to sve normalno u pubertetu ali se stidim svoga lica. Mislis da bi trebala ici k doktoru? Ili da probam ove produkte? Vec unaprijed, puno ti hvala <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Pozdrav, interesuje me kako mogu kupiti?

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol