PICK OF THE MONTH - Essence Liquid Eyeliner (Waterproof)

Na svojoj fb stranici, najavila sam post o jednom proizvodu koji me potpuno oduševio!
Nazvala sam ga Pick of the month, i od sada ću se uvijek truditi izabrat po jedan favorit iz proteklog mjeseca. Lajkate ideju? :)
Ovoga puta izbor mi nije bio nikakav problem jer me ovaj proizvod totalno bacio na guzu. :)
Već dugo sam vjerna Essence tuševima i stvarno su mi odlični. Odlična pigmentiranost i jednostavno nanošenje, a i dugotrajnost im je uvijek bila dobra.
Nedavno sam u Kozmu potražila novi primjerak tuša koji sam do tad koristila, a to je Essence sun club 100% splash-proof i tada uočila ovaj novi. Volim te flomičaste tuševe, a ovaj sam koristila jako dugo.
Dugotrajnost mu je stvarno ok, jedino mi se znao razmazati u unutarnjim kutevima oka, ali bila sam stvarno zadovoljna.
Probala sam dosada svakakve tuševe. Velike sam nade polagala u hvaljeni Eveline celebrities tuš s kojim nikako nisam mogla izaći na kraj. Definitivno mi je prerijedak, kapav i nedovoljno pigmentiran. Ne volim kada tuš moram podebljavati i čekati da se posuši, a i najveću borbu vodila sam s kistom. Ne volim te dlakičaste tuševe jer zahtjevaju puno veću preciznost, a i najveći problem mi je to što imam prirodno jako uvinute trepavice i gotovo uvijek tim kistom zapnem za njih pri nanošenju tuša i onda zeznem sve. :D Vjerovatno je i stvar navike, ali ja se ne želim potruditi priviknuti jer se savršeno dobro slažem s debljim kistićima na foru flomića/spužvice.
 

Moj novi najbolji tuš na svijetu (haha) je Essence Liquid Eyeliner - Waterproof.


Ljubav na prvu liniju :)
Savršena pigmentacija, ne prerijetka tekstura i brzo sušenje. Jako, jako dugotrajan i ono što me oduševilo je činjenica da mi na kraju dana izgleda kao da sam ga tek nanijela. Čak se ni na unutranjem kutu oka ne izbriše niti razmaže, a to mi se do sada događalo sa svakim tušem. 
Ovo je novi dizajn četkice koja je savršena za precizno nanošenje jer ide u špic. Dovoljna je jedna linija tušem, koju nije potrebno podebljavati i nemate brige cijeli dan. Super stvar je što, ako fulate pri nanošenju, lako se briše i popravlja sve dok se potpuno ne osuši. Još jedna novost - ima super mat finiš!


Svakome bih preporučila ovaj tuš, osobito djevojkama kojima se tuš često preslika i onima koje imaju spuštenije kapke jer je jako brzo suši.
Nadam se da ovaj tuš neće tako brzo iz prodaje, a ako hoće, molim obavijest kako bih se na vrijeme opskrbila zalihama. :)

Moja ocjena: 5/5
*preporučena cijena: 22,90 kn

Jeste li isprobale ovaj tuš? Koji je tuš vaš favorit?

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Meni je baš super Eveline tuš, ja se pak ne mogu snaći s ovakvim aplikatorima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. valjda stvar navike. :) ja se ne mogu priviknuti na eveline.

      Izbriši
  2. Uuuuuu, hitam po njega jer imam spuštene kapke i svi mi se tuševi preslikaju na kapak :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Obozavam Evelin tus. Jako mi je pigmentovan nikada nisam nista morla da podebljavam, a iako je aplikator dlakav sve dlake stoje na msetu i tanak je i jako precizan. Imala sam taj Essence tus koji je na prvoj slici i isto mi je bio odlican, Precizan pigmentovan i nije se razmazivao. Mozda je vreme da probam i taj sa poslednje slike :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Nažalost većina tuševa mi se preslika nakon sat vremena pa to izgleda grozno, nadam se da to s ovim nije slučaj :) .baš sam u potrazi za novim, polažem nade u ovaj ahah :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Moj najdrazi tus vec 3 godine, samo ja koristim verziju sa aplikatorom sa dlacicama, savrsenstvo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam taj tuš, međutim ja to ne znamnanositi pa ga rijetko koristim:D

    OdgovoriIzbriši
  7. Već sam čula pohvale za ovaj tuš, tako da je tvoja recenzija samo potvrdila moju odluku da kupim čim prije, možda još danas :) Hvala na preporuci :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. molim..baš mi je drago.. ako se sjetiš, javi kakav ti je :D

      Izbriši
  8. Mislim da ću si ga i ja morati nabaviti, posebno za ovo "suzno" razdoblje :)

    OdgovoriIzbriši
  9. i meni je veline prerijedak,kist isto mekaniji.. probala i od tada stoji i čeka da ga ponovo uzmem i počmem raditi sa njim. bar da ga potrošim a da znam da nisam bezveze dala novce i makar da uhvatim ruku za izvlačenje linija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jasam mu prvi put našla namjenu..koristila sam ga za šminkanje za Halloween jer je vrlo precizan :D

      Izbriši
  10. Kako je prekrasan ovaj mat finish!! :O

    OdgovoriIzbriši
  11. Imam ovakav Essence tus, ali moj ima cetkicu od dlaka :D Bas lepu i zgodnu za koriscenje, precizan je, sve ostale karakteristike su iste, samo eto sto nije sundjerast nego dlakav ?! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da,da..vidjela sam i tu verziju, ali sam ja navikla na ove spužvice. :)

      Izbriši
  12. ovaj tuš sam počela koristiti prije nešto više od 2 godine, i od tad se ne odvajam od njega. za cijenu od 22,90kn je nešto najbolje na tržištu. tubica mi zna trajati i po 4-5 mjeseci iako nanosim tuš svaki dan. jedan potez i gotovo. posebice sam oduševljena subotom, jer nakon višesatnog izlaska, plesa, kada se sve razmaže i otopi on je i dalje postojan. čudo :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol