Urban Deacay Naked BASICS - Real vs. Fake

Davnih dana na Facebooku sam vam rekla da mi je stigla kopija UD Naked Basics palete koju sam naručila radi usporedbe s originalom, koju stvarno obožavam!
Moje dojmove originala možete pročitati na recenziji.

Ono što me puno vas tražilo, da swatcham obje palete radi usporedbe tako da sam puno fotkala i u principu, sve ćete same vidjeti. Neću, ovoga puta, puno pričati. :)

Na početku bih se samo htjela ispričati svima koji su čekali tako dugo ovaj post, ali imam ih još hrpu "na čekanju" i pišem kada god stignem.

Originalnu paletu naručila sam sa HQHAIR stranice, a kopiju s ebaya. Nažalost, link više nije aktivan pa vam ga ne mogu dati, ali sada ih u ponudi ima već dosta.

Kada mi je stigla paletica, bila sam strašno uzbuđena, ali i fascinirana činjenicom da je kopirano sve i u najmanji detalj. Obje dolaze u kartonskoj kutijici sa istim oznakama i tekstom. Jedino je karton nešto čvršći pa se vidi da mi je, pri otvaranju, kutija od kopije palete napukla. Također mala je razlika i u boji kartona (kopija ima mrvicu tamniju kutiju).

Na svim slikama je kopija gore, a original ispod nje. A na ostalim swatch slikama nijansu su označene sa R. (Real) i F. (Fake).




Što se kučišta tiče, istog su materijala obje, ali je opet mala razlika u boji te je su na kopiji slova nešto deblja.


A sada, ono najbitnije - SJENILA! :)
Sve sam ih slikala u dvije varijante: na danjem svjetlu i s blicem.

(bez blica)
(s blicem)
Sve nijanse nanosila sam bez baze:


Moji dojmovi: Mislim da se i po slikama može zaključiti da su originalna sjenila pigmentiranija, ali ono što moram napomenuti je da sam od F. palete očekivala puno, puno manje! Iznenadila sam se koliko su sjenila slična originalu, ali i činjenici da se ne truse i vrlo lako nanose. Iako su meni UD sjenila savršena, i nisam ni očekivala 100%tnu sličnost, mogu reći da je F. u konkurenciji mnogim drugim drogerijskim sjenilima koja kupujem. Jedino, primjetila sam da je na F. paleti nijansa Venus pigmentiranija od originala! :D
Ostala sjenila ipak pobjeđuju kod originala i "kemastija" su. Smatram da kvaliteta ovih sjenila, opravdava njihovu cijenu.

Rezime F. palete:
3,5/5

Iako F. paletu nemam naviku koristiti, svakako skidam kapu Kinezima na ovako vjerodostojnoj kopiji! :)

Koje je vaše mišljenje što se tiče naručivanja kopija slavnih paleta?
S obzirom da sam ja to učinila iz znatiželje, ipak ih nemam običaj koristiti jer mi nije baš svejedno što stavljam na svoje lice.

Da li ste već isprobale neku od UD kopija, kojih je sad već, pun ebay?!

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Imam original ali ne znam da je koristim kako treba, stavim foxy na ceo kapak, i na kraju malo crne :/ a imam i Naked 2 fake i razmaze po celom licu, mrvi se dosta cak i po obrazima :( tako da vise nije u upotrebi, sem Snakebite , moja omiljena boja!

    Tako da ako ti treba ideja za novi tutorial, mozes nas nauciti kako koristiti Naked Basics!
    :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Kad sam pročitala o čemu pišeš bila sam jako uzbuđena =D Post je jako zanimljiv i šteta što prije nisam saznala za ovaj Blog jer moram pročitati sve postove budući da je ova tema jako zanimljiva. Vidi se velika razlika između kopije i originala i msm. da si u pravu kad kažeš da nije svejedno šta stavljamo na svoje lice... Kinezi su već sve izmislili xP
    Kommaj moj Blog i jedva čekam novi post =D
    swiftie-iheart.blogspot.com
    ♥ -.^ ♥

    OdgovoriIzbriši
  3. meni bi bilo drago kad bi pisala i o garderobi koju nosis:) znam da nisi modna blogerica, ali koji post sto si nedavno kupila nebi naskodio:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da? Nisam mislila da bi vas to moglo zanimati. :)
      Budem probala nešto iskombinirati. :)

      Izbriši
  4. Da li su ovo isto UD Naked palete?
    Čini mi se da je 3.po redu basic, zanimaju me prve dvije jesu li UD?

    link http://www.ebay.com/itm/6-12-Colors-Pro-Eye-Shadow-Palette-Matte-Nude-Natural-Eyeshadow-Set-Kit-/131152501287?pt=US_Makeup_Eyes&var=430350197353&hash=item1e894c5a27

    OdgovoriIzbriši
  5. Hej, možeš li barem navesti ime sellera od kojeg si kupila paleticu?

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja sam preko interneta narucila Naked 3 paletu jako mi se dopada ali nemam pojma da li je kopija ili original. Iako mi to nije ni bitno zanima me na sta da obratim paznju da bih to ustanovila? Ne znam da li si se sretala sa tom paletom i da li znas sta su razlike? Unapred hvala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prvi pokazatelj ti je cijena. Nazalost nisam vidjela face 3ojku, ali potrazi online usporedbe. Sigurno ih ima.

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol