L'oreal Paris Miss Manga maskara

Nedavno sam vam u BBD New in  postu pokazala što smo sve dobili od sponzora na Beauty Blog Dayu, a prvo iz te hrpice, odlučila sam probati ovu novu Loreal maskaru.


Što nam obećava ova maskara? Ultra volumizirane trepavice, 2X otvoreniji pogled, sladak i neodoljiv.

Da li ova maskara to zaista i postiže?
...
Nastavite čitati ako vas zanima. :)

Prvo ću se osvrnuti na sami izgled maskare. Kao što vidite, preslatko crno-rozo sjajno pakiranje koje savršeno leži u ruci. Vrlo atraktivan i zanimljiv curičasti dizajn idealno je usklađen s nazivom ove maskare. S obzirom da sam ona vrsta potrošača koji kupuju kada je nešto lijepo i slatko, definitivno bi je zamijetila na polici i htjela isprobati. Super stvar kod pakiranja je ta što ima dodatni klik kod zatvaranja maskare kako bi znale da je ona 100% zaštićena od ulaska zraka.

Četkica - trokutasti oblik četkice na kojoj su dlačice nejednako i "pobacano" raspoređene omogućuju nanošenje maskare na najkraće trepavice te doseže skroz do korijena i kuteva svake trepavice.  Četkica na sebi ima tzv. "zglob" te se na tom dijelu lagano savija. Iskreno volim kad mi je maskara čvrsta i kada njome mogu sama odrediti koliko ću je pritisnuti od trepavice i ne vidim baš neku ulogu tog pregiba, ali ne čini toliku razliku pa je u redu.

U samom početku korištenja ove maskare, nisam bila preoduševljena iz više razloga. Osim što mi je bila prerijetka, njome sam mogla izvuć duljinu trepavica, ali neki značajniji volumen nisam mogla postići. Osobno volim gumene čestice, ali to je stvar navike tako da to ne smatram manom. Samo mi je trebalo malo više vremena da se sprijateljimo! :)
Iako, kako sam rekla, nisam pala na guzu nakon prvog nanošenja, nastavila sam je koristiti svakodnevno baš da vidim kako se ponaša i mogu vam reći da sam dosta zadovoljna ovom maskarom koju i sada koristim svaki dan, ali, ovoga puta, ne radi testiranja, nego jer mi se zaista i sviđa.
Nakon što sam je koristila nekih tjedan dana, maskara je prestala biti onako mokra i poprimila je svoju gelastu teksturu. E to se može nazvati volumenom! :)

Za kraj, evo još i rezultata na mojim očima: 
(slikano u početku korištenja)

Maskaru možete kupiti po cijeni od cca 70 kn, a koliko sam vidjela u BIPI je sad na akciji od 55,90 kn.
Jeste li koristile ovu maskaru? Kako vam se sviđa?

edit:
(kao što sam obećala, prilažem sliku kako mi sada trepavice izgledaju s korištenjem Miss Manga maskare)


xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Nisam ju probala, ali i s drugim maskarama imam taj problem da su premokre u početku. Općenito s Loreal maskarama imam love/hate odnos. Kako uvijek uz obaveznu Max Factor imam i par koje testiram možda će i ova doći na red za probu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, tako to obično ide i kod mene.. treba mi neko vrijeme da skužim maskaru. :)

      Izbriši
  2. nisam ju još probala, taman sam malo prije bbdaya otvorila drugu maskaru, a ne volim ih imati više otvorenih istvoremeno (jer ju bacam nakon točno 3 mjeseca), tako da još čeka svoju premijeru :)
    no lijepo izduži trepavice, a ne bi bilo loše da da još malo volumena - odnosno, možda da ubaciš i sliku kako izgleda sad kad si ju "razradila"? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je taman moja stara bila pri kraju. :)
      Budem dodala sliku još jednu sliku, čim stignem. Pinky promise! :)

      Izbriši
  3. Nagovorila si me na kupnju. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. imam je i ja ali kako imam dvi maskare koje su pri kraju ova će još neko vrijeme pričekati

    OdgovoriIzbriši
  5. haha nasmijala sam se na ove slike - hell yeas :D
    imam jako slično iskustvo s ovom maskarom kao i ti - nije mi se svidjetlo to što se kao može micati četkica, jer nisam vidjela poantu u tome, niti da ta njena mogućnost radi neku pametnu stvar mojim trepavicama, volumena u početku nije bilo nekog- jedino sljepljene trepavice
    ali bila sam uporna, i s vremenom mi je postala sve bolja i bola, i sad ju volim koristiti. Uz korištenje uvijača daje stvarno lijep efekt :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako sam zadovoljna, samo što sam primijetila da joj se bliži kraj! :(

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol