Vichy IDEALIA eyes

Idealia Oči nova je Vichy njega za otkrivanje idealnog područja oko očiju koja transformira kvalitetu i boju kože, ublažava izgled tamnih mrlja, osvjetljava tamna područja i zaglađuje izgled linija na površini kože oko očiju. Prva Vichy njega za postizanje idealnog pogleda sadrži DRM-BRIGHT kompleks, kofein, vitamin B3 i trenutne iluminatore za borbu protiv svih neprijatelja područja oko očiju. Idealia Oči trenutno osvjetljava i ublažava izgled tamnih krugova. Inovativni zaglađujući aplikator pruža osjećaj ugode pri nanošenju svježe i hidratantne teksture. Proizvod je hipoalergen, prikladan za osjetljivu kožu te sadrži termalnu vodu Vichy.
Što nam obećava ova kremica?

# Preoblikovanje boje, površine kože i osvjetljenost područja oko očiju u samo jednom potezu: 
- Ublažava izgled tamnih podočnjaka 
- Zaglađuje izgled linija oko očiju i površinu kože
- Osvjetljava tamna područja

Da li je to sve istina?
Nastavite čitati ako vas zanima moj dojam
...

Kada nam je na ovogodišnjem BBDay-u predstavljena ova nova Vichy inovacija, pomislila sam - WOOOW! Kao da su baš znali što mi treba! Jako sam se veselila korištenju ove okoloočne kremice, a odmah sam krenula s velikim očekivanjima. Počela sam je koristiti odmah dan nakon Beauty Blog Daya, što znači da je koristim nešto manje od dva mjeseca. Koristim je svaku večer, nakon temeljitog čišćenja lica i redovite njege. Uglavnom je koristim i ujutro prije nanošenja šminke, ali nije pravilo.
Pakiranje ove kremice, ne da je slatko, nego je preslatko! Svidjelo mi se od prve, a s obzirom da sam vizualni tip, obično je to jedan od faktora koji odlučuju o kupnji. Osim toga, inovativni silikonski aplikator kreiran je na način da savršeno imitira jagodicu prsta, kako za razmazivanje nebi morali koristiti ništa osim njega. Na jednoj strani aplikatora nalazi se mala rupica kroz koju krema pritiščući tubicu izlazi van točno u onoj količini koju želite. Iako ovaj aplikator stvarno dobro odrađuje taj dio posla, ja sam se ipak koristila prstima jer mi je nekako nezgodno aplikatorom umasirati kremu u kožu. S obzirom da joj je tekstura dosta gusta, ne morate se brinuti da će curiti i učiniti neki nered. Što se toga tiče, sve 5! Idealno kreirano pakiranje, bez mane.
E sad, djelotvornost. 
Samo da vas ukratko upoznam sa svojom situacijom. Imam blago izražene, rekla bih, "obojane" podočnjake. Znači, koža oko očiju nešto mi je tamnije boje, te ukoliko slabije spavam, mrvicu udubljene. Nemam problema s tzv. vrećicama, ali ovisno o trenutnom načinu života, znaju mi biti više ili manje izraženi. Uglavnom ništa strašno, što jedan prosječan korektor ne može prekriti. Osim toga, pojava prvih borica također me navela da čim prije krenem s korištenjem Vichy Idealia kremice. Nemam problema sa suhoćom na tom području, ali volim dodatnu hidratizaciju. 

Kao što sam već rekla, ovu kremicu koristim 1-2 puta dnevno već skoro 2 mjeseca. I sad, pitanje svih pitanja - Da li sam uočila neke razlike? Nisam. Ništa! Nothing! Nada! Niente! Nichts!
Strašno mi je žao što je tako i, iskreno, još uvijek čekam "grom iz vedra neba". Da se probudim jedno jutro s Idealia svježim i blistavim pogledom. :) Šalu na stranu, stvarno vam ne mogu reći da je ova krema nešto promijenila na meni. Nit' mi miriši, nit' mi smrdi. Nisam je prestala koristiti jer si mislim, možda mi malo duže treba, ali sumnjam da će biti nekih promjena, kad već do sada nije.

Moram priznati da, nakon nanošenja, oči izgledaju blistavije i svježije, ali ja bi to prije usporedila s iluminatorom jer ne čini neku dugoročnu promjenu. U sebi sadrži sitne sjajne čestice tako da, ako ste npr. na danjem svjetlu, one se reflektiraju i time stvaraju taj svjež i blistav učinak.
Što se sastava tiče, laik sam, ali vidim da je bazirana na silikonima, a na 4. mjestu već je i alkohol. :thumbs down: Također, što se hidratizacije tiče, nisam zadovoljna. Više volim "mokre" krema koje mi stvarno nahrane i navlaže okoloočno područje i ostavljaju ga mekim. Silikoni iz ove kreme više zaglade i pripreme kožu na šminku, tako da je koristim prije nanošenja korektora i/ili pudera i za to je stvarno solidna. Prije početka korištenja Vichy Ideaia kreme, kupila sam i neko vrijeme koristila jednu drugu, o kojoj ću vam isto tipkati. :) 
Čitajući blogove svojih kolegica, primjetila sam da su neke od njih jako zadovoljne ovom kremom pa stvarno mislim da je to sve individualno. Za mene nije imala baš nekog učinka, ali ne znači da neće ni za vas imati. Ako se odlučite na kupnju, možete je pronaći u svakoj bolje opremljenoj ljekarni. A za pakiranje od 15 ml koje ćete imati stvarno dugo, izdvojit ćete 185,98 kn (preporučena cijena), a sasvim slučajno primjetila sam da je trenutno na akciji ako se odlučite na online kupnju (173,82kn).

Jeste li probale ovu  kremicu? Da li ste zadovoljne nekom drugom okoloočnom kremom?
Hoćete li isprobati Vichy Idealia liniju?

Na blogu kolegice Dear Skin pročitala sam da u novom broju Ljepota & Zdravlje možete pronaći tester ove kremice. 

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Koristim ju nešto manje od mjesec dana i možda je i rano da vidim neke pomake ili napretke što se tiče svih prednosti ove kremice. Nažalost, ja genski imam podočnjake do poda i tamna područja oko očiju te uvijek izgledam kao da se nisam naspavala. Ovu kremu nanosim svako jutro i večer nakon čišćenja lica naravno. Tako sam ju jedno jutro nanijela i baka me pitala jesam ja bolesna, hmm. Kaže da su mi oči nekako čudno izgledale, a i da budem iskrena i ja sam to primijetila. Nadam se da će se uskoro vidjeti neki napredak kao kod ostalih cura koje su je probale jer su se i one iznenadile na kraju pa budemo vidjeli. Valja sve probati, jer ako ne probaš nećeš znati vrijedi li ili ne, tako i za ovu kremicu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom! Vrijedi probati. :)

      Izbriši
    2. Meni su prva dva tjedna podočnjaci bili još gori, a onda je nastupio pomak. Malo još pričekaj, možda i bude dobra. :-)

      Izbriši
    3. p.s. Miss Kitsch je, slučajno mi je izletio mužev google account haha

      Izbriši
  2. Meni se od svega najviše dopada pakovanje. :) Pošto sam na nekom all natural režimu, ovo preskačem, ali zvuči interesantno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da bi meni mogla biti dobra jer trenutačno želim kremu za jutarnje osvježenje i 'podizanje', i mora biti dobra podloga za korektor. Kupit ću je pa ćemo vidjeti, nakon podijeljenih dojmova ostalih blogerica baš me zanima kakvom će se meni pokazati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako se sjetiš, javi kakva ti je. Baš me zanima! :)

      Izbriši
  4. Mislila sam napraviti svoju recenziju i napisati svoje dojmove, ali mogla bi jednostavno samo objaviti tvoj post jer ga potpisujem od riječi do riječi. Pakiranje je stvarno praktično, i sviđa mi se tekstura, ali da, nakon 2 mjeseca ja isto ne vidim apsolutno nikakvo poboljšanje i razliku i svako jutro se probudim u nadi da će se dogoditi čudo, ali ništa...Kako god, smatram ju idealnom za njegu okoločnog područja i trošit ću je naravno do kraja. :D odlična recenzija!

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam. Ništa! Nothing! Nada! Niente! Nichts!-hahahahah Ugl, ja sam ju isto neki dan recenzirala i meni je npr. super. Prva dva tjedna ništa, a onda je nastupio pomak. Vidim i ja da su mišljenja različita. A tko će ga više znati...Blago našim čitateljicama...Nismo im baš pomogle s recenzijama ove kremice. Jer, ruku na srce, kremica je malo skuplja i ne može svatko izdvojiti toliko novaca z anešto u što nije siguran, a ni mi blogerice nismo sigurne. Sve u svemu, KOREKTOR RULES! :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se! :) Ovoga puta smo im baš zakomplicirale stvar. :D

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol