Ekstenzije trepavica

Ovo ljeto odlučila sam se isprobati toliko razvikane ekstenzije trepavica. Doslovno, reklame i ponude iskakale su već i iz paštete. :D Već sam se neko vrijeme prije toga raspitivala o ovoj tehnici i prelistala stranice i stranice salona koji u ponudi imaju ekstezije.
Moram priznati da sam bila jako skeptična, čak da sam se i bojala.
Prirodno imam solidne trepavice. Dosta duge i guste, ali poprilično svijetle. Probala sam ih i farbati, ali razlika nije bila onolika koliku sam očekivala. Iz toga razloga, odabrala sam salon Kallos i naručila se za ugradnju.
Sami postupak ugradnje trajao je nešto manje od dva sata, što nije bilo nikakav problem jer sam zapravo odmarala nakon radnog dana. Jedino što mi je bilo teško je ostati budna. Stvarno sam bila umorna! haha
Cijeli se postupak odvija u ležećem položaju, zatvorenih očiju ispod kojih su zalijepljeni flasteri. Jedna umjetna trepavica lijepi se na jednu vašu i zapravo će vam zalijepiti onoliko trepavica koliko imate svojih i naravno o tome će i ovisiti krajnji rezultat. To je uglavnom to. Na vama je mirno ležati i strpljivo isčekivati rezultat.
S obzirom da me djelatnica salona nije ni pitala što točno želim i skoro pa krenula već raditi, ja sam se sama nametnula. :) Na stranici sam vidjela svakakve uratke pa sam se samo htjela ograditi od toga da dobijem nešto što ne želim. Moram priznati da su sve te ugradnje besprijekorno obavljene i tehnički je to bilo bez greške, ali naravno da se ukusi razlikuju, tako da sam ja jedino zatražila što prirodniji izgled. Rekla sam NE pretjerno dugim i gustim "lepezama". Nisam htjela da, kada me netko pogleda, prvo što vidi budu fejk trepavice i upravo sam to i dobila. Nakon ugradnje imala sam prelijepe, guste i duge crne trepavice i 320 kn manje u novčaniku, što je zaista povoljno s obzirom na raznoliku ponudu drugih salona. Mislim da je ovdje odličan omjer cijene i kvalitete.

Prije i bez maskare/Nakon ugradnje

S obzirom da sam ovu ugradnju radila dva i pol tjedna prije mora i to zato da vidim kako će mi držati (čitaj:bojala sam se oćelaviti na moru :D), na prvu nadopunu išla sam nakon cca 2 tjedna, iako još nije bilo potrebe, ali s obzirom da sam na moru ostala više od dva tjedna, to bi mi bilo ipak previše.
Upute koje sam dobila su, po mogućnoti, ne mazati trepavice maskarom za što zaista nema ni potrebe i povremeno ih (cca jednom tjedno) prebrisati miceralnom bez ulja. Bitno je samo izbjegavati da u dodir s trepacivama dolazi išta što u sebi sadrži ulje jer ulje otapa ljepilo i one otpadaju. Naravno, one povremeno i same otpadaju. Neke se odlijepe, neke ispadnu zajedno sa mojima itd. Prvih tjedan dana sam vidjela svega par trepavica koje su mi ispale. Ja sam se držala onoga: Što ih manje diram i dramim oko njih, to je bolje. Tako je i bilo. Trepavice su mi se savršeno držale 3 tjedna. One su se mrvicu prorijede, ali ravnomjerno bez očitih rupa.

Nakon skoro tri tjedna mora, naravno da sam odmah otišla na nadopunu. Moram priznati da nisam previše ni pazila. Dobila sam savjet, nakon izlaska iz mora, umiti se u običnoj vodi kako bih isprala sol s trepavica. Iskreno, nekada sam to činila, nekada i ne. :)
Za ekstenzije sam se prvenstveno i odlučila radi ljeta i mora, kako bih izbjegla maskaru i na plaži konačno imala trepavice. Vjerujem da me mnoge od vas, plavih trepavica, razumijete. :D
S obzirom da mi se toliko svidjelo imati ove trepavice, odlučlila sam se za još nekoliko nadopuna.
Sigurno vas najviše zanima kako to izgleda kada trepavice počnu ispadati, pa sam vam se redovito slikala:

Prvi dan


Nakon 2 tjedna

Nakon 4 tjedna

Zadnja slika poslikana je na dan kada sam ih odlučila skinuti, a to sam učinila tako da sam zakuhala vodu i lice parila 5 min i nakon toga na čistu četkicu od stare maskare nanijela ricinusovo ulje i nanijela na korijen trepavica. Ostavila sam tako par minuta nakon čega sam trepavice češljala istom četkicom pri čemu su trepavice počele ispadati.
Dobar dio trepavica odlijepilo se na ovaj način, a one tvrdoglave, uspjela sam ukloniti s vatom namočenom u ulje. Potrajalo je to ukupno nekih 45 minuta jer ih nisam htjela na silu čupati.
Bojala sam se, kada ih sve uklonim, da mi ništa neće ostati, ali čim sam nanijela maskaru, vidjela sam da su ipak sve na broju. :) Prvi dan mi je bilo malkice neobično, ali mislila dam da će mi trebati puno duže da se priviknem.

Moj zaključak: Ja sam oduševljena! Jako mi se sviđa to što, kada poželim, mogu otići na ugradnju bez da se bojim ostati bez svojih trepavica. Naslušala sam se svakakvih priča i mislim da je jako bitno gdje idete i tko vam radi, ali i bitno je jako kakve imate prirodne trepavice. Ako su one jako slabe,i onve će lakše ispadati. Mislim da će mi to i ubuduće biti izbor u ljetno vrijeme i za godišnji odmor. S obzirom da se ja svakodnevno ne šminkam jako i na oči stavljam samo maskaru, ovo je idealan izbor i savršeno rješenje.

Što mislite o ekstenzijama trepavica?
Jeste li možda isprobale?


xoxo, Beautylicious. 

Primjedbe

  1. Radila sam ekstenzije u Kallosu i bila prezadovoljna. Stvarno su prekrasno izgledale :) Jedino što sam imala problema zbog težine trepavica. Ujutro sam se budila kao da sam spavala s maskarom - oči bi mi se jedva otvorile :/ I umivanje je isto bilo malo zeznuto. Sve u svemu, prelijepe su, ali nisu baš najpraktičnije. Možda bih se navikla da sam ih dulje imala, ali dosta brzo sam ih skinula s maslinovim uljem jer mi se nije dalo gnjaviti. Trebala sam vjerojatno biti malo upornija (zato i planiram ponovo ići, ali ne u Kallos, nego negdje gdje je jeftinije) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam imala nikakvih promjena kod buđenja i nisam imala taj efekt težine, ali je malo neobično kod umivanja jer voda s trepavica kapa u oči pa malo smeta dok se ne navikneš pravilno obrisati.

      Izbriši
  2. To je stvarno odlična opcija za ljetovanje. Baš zbog onog što kažeš da imamo trepke na plaži. Ja imam crne, ali nisu baš guste, a maskara na plaži mi baš nije privlačna opcija :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa da.. grozno mi je vidjet našminkanu curu na plaži. :/

      Izbriši
  3. Ja nisam bila zadovoljna, pogotovo nakon tjedan dana kada je svaka trepavica stršala na svoju stranu. Srećom, moje se trepke nisu prorijedile...nikad više

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i to sam čula.. moje se uopće nisu okretale.. tu i tamo koja se nakon spavanja prevrne, ali je vratim na mjesto i to je to. :)

      Izbriši
    2. To je glupost da trepavice se ne uniste ja sam ostala bez svojih . Nikad više

      Izbriši
    3. Meni zbilja nisu, ni najmanje. možda ih nisam dovoljno dugo stavljala.

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol