Salcura Antiac Acne Clearing Spray

Vjerujem da vam naziv ovoga posta apsolutno ništa ne znači i da vam ime ovoga proizvoda nije poznato. Nije ni meni bio, ali vjerujem da ću ga sada dobro upamtiti.


Uglavnom, na ovaj Antiac sprej naletila sam sasvim slučajno na feelunique stranici kada sam naručivala neke druge stvari. Bio je u rubrici bestselling po cijeni od 8,99£ za 50ml i čitajući karakteristike, odlučila sam ga naručiti. Vodenaste je i prozirne teksture, ugodnog mirisa, a rekla bih da prevladava miris čajevca i nečeg mentolastog. Od naručivanja prošlo je skoro godinu dana, a s obzirom da sam tada imala većih problema s aknama i koristila već preporučene proizvode protiv akni, njega sam koristila povremeno. Zapravo ga i nisam shvatila ozbiljno dok ga nisam počela češće koristiti.

Nanosila sam ga uvijek navečer, nakon dobro očišćenog lica na problematično područje, a kod mene su to obrazi i čeljust. Jako mi se sviđa osjećaj koji stvara nakon par minuta nanošenja. Imam naviku direktno ga našpricati na lice, pokrivajući pritom rukom oči kako si nebi pošpricala u oči. Nakon toga, čistim prstima laganao umasiram i ostavim da se upije.
Nakon minutu-dvije osjetit ćete lagano hlađenje, ali ne i peckanje. Nakon nekog vremena, kada se proizvod potpuno upije, nastavljam sa svojom redovitom njegom.
Ovaj proizvod sigurno neće iritirati ili isušiti vašu kožu, a smiriti će upale i crvenilo preko noći. Doslovno!  Još mi se više svidio kada sam pročitala da je na prirodnoj bazi i, vjerovali ili ne, tek sam se malo bolje informirala o ovom proizvodu sada kada sam toliko zadovoljna njime. Nije mi ni bilo u planu pisati recenziju, ali šteta mi je ne spomenuti ga. Možda će nekome baš dobro doći! Osim toga, primjetila sam da kod nas još ne postoji recenzija ovoga proizvoda.

Tražeći tako više informacija, doznala sam da Salcura ima i distributera u Hrvatskoj i svoju FB stranicu.
Pogledajte te predivne sastojke (ne razumijem se previše, ali meni ovo izgleda jako dobro):



Evo što kažu o ovom spreju:

"Antiac je višestruko nagrađivani prirodan proizvod koji je pokazo da zaista već nakon nekoliko dana primjene pokazuje rezultate . Antiac sprej je namijenjen za tretiranje kožnih promjena kao što su problem sa aknama, prištićima, crvenilom i miteserima.Naročito je namjenjen tinejdžerima koji imaju problema sa licem,vratom i leđima.

To je jedinstveni proizvod na prirodnoj bazi koji ima mogućnost duboke apsorpcije u samu poru kože zbog tekućeg stanja u kojem se nalazi (sprej).. Ovaj nagrađivani Salcura Antiac Acne Clearing sprej je i za svakoga tko se boji stavljati agresivne proizvode na kožu ili su jednostavno u potrazi za nečim novim i prirodnijim. Razvijen posebno za odrasle i djecu stariju od 12 mjeseci sa problemom akni i drugih srodnih problema na koži lica – to je kombinacija učinkovitih sastojaka, bez kemijskih svojstva, formuliran bogatim hranjivim sastojcima u spreju za lakšu primjenu. Fini tekući fluid prodire duboko u kožu, dezinficira pore, čisti kožu istovremeno djelujući umirujuće , smiruje upalu (crvenilo) na površini kože sprječavajući ponovnu pojavu. Nakon samo nekoliko dana vidljivi su prvi rezultati a nakon nekoliko tjedana primjene koža se vidljivo regenerirala, prištići i crvenilo je nestalo a akne su uvelike amanjenje.
Bez štetnih sastojaka, na prirodnoj bazi. Bez nuspojava ili agresivnih učinaka."



S obzirom da sam ovaj sprej uvrstila u svoju rutinu njege kože, jako sam zadovoljna. I sada, kada nemam toliko velikih problema s aknama kao prije, volim ga koristiti jer je moja koža sklona povremenim breakoutovima i ovaj proizvod tada sanira taj problem. Primjetila sam da mojoj masnoj, nečistoj koži jako odgovara i da mi je koža općenito čišća.
Općenito, više ne koristim nikakve preparate za njegu lica, osim prirodnih, a to su ovaj sprej, ulje čajevca i Elixir ulje. To je sve što trebam! Ten mi duuugo nije bio u boljem stanju i jako mi je zahvalan na tome. :)  Naravno, sada muku mučim sa milijun malih komedona, ali naći ću i ja nešto za to. :)



Proizvodi se mogu kupiti samo o odabranim FARMACIA ljekarnama, a popis možete vidjeti OVDJE.


Jeste li čule za Salcura preparate? 

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. jel znas mozda koliko dođe kod nas? i da, dal ta stranica ima shipping ili je free?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na feelunique-u je free shipping za naručenih minimalno 10 funti, a kod nas je onaj od 100ml 219kn. Predpostavljam da nije velika razlika online i kod nas, znači ovaj od 50ml bi trebao biti 100tinjak kn.

      Izbriši
  2. Imamo slicnu kozu, zapravo po tvojim opisima skoro pa i istu. Dermatolog mi je rekao kako moje akne tj komedini nisu specificni i kako mi lice nije masno na t zoni nego obrazi i celjust, e to sad moze bit hormonske prirode ili zato sta je koza iziritirana proizvodima. Mozda ti to ulje stvara te male komedone, iako ti je koza meka nakon njega, tako je i meni bilo od (nekimedogenog) ulja. Pa probaj mozda malo prestat koristit ulje i vidit. Ja ti mogu napisat preparate koji meni pomazu u odrzavanju i hidrataciji moje problematicne, masne i iziritirane koze. Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od kada korisrim ulje lice mi se jako popravilo i izlgeda puno zdravije. Komedone imam od kad znam za sebe. :D
      Ako nađeš vremena, slobodno napiše što ti odgovara pa ću sigurno nešto i isprobati.

      Hvala ti. :)

      Izbriši
  3. Ovo sam i ja vidjela na FU, ali sam mislila da nije nista specijalno.. Morat cu vidjet kad budem dolazila u Hrvatsku makar ovaj od 50ml :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ga imala stvarno dugo, tak da će ti biti dovoljan taj od 50ml da vidiš jel ti odgovara ili ne. ;)

      Izbriši
  4. Čini se stvarno super, mislim da bi mojoj koži jako odgovarao :)

    OdgovoriIzbriši
  5. stvarno zvuči kao odličan proizvod, taj feelunique stvašta nudi :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Kupila sam ga sebi prije 2 dana i odma sam ga prvi dan navecer stavila.. malo me peckalo ali nije nilo strasno, no kad sam ga 2 put stavila jako me kroz dan pocelo svrbit lice.. svrbilo me tocno na mjestima di sam sprej nanjela.. jeli kod tebe isto tako bilo? Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam imala baš nikakvih promjena, nuspojava. Kad sam ga nanijela, osjetila sam samo lagano hlađenje.

      Izbriši
  7. Nemam problema s aknama niti prištićima, a crvenila su mi povremena. Stvarno djeluje i za mitesere? Uvjerena sam svakako, a čim su sastojci večinom prirodni, znaš da može činiti samo dobro! Možda ga mogu sama doma smučkati :P

    xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma djeluje na cjelokupnu čistoću lica. Ako smućkaš što svoje, javi. :)

      Izbriši
  8. Volio bih da ovaj proizvod valja, no i debil vidi da je ovo plaćeni Blog.
    Javit ću dali djeluje bolje od klasičnih preparata s antibiotikom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurno se ne radi o plaćenom postu. Nikada nisam napisala plaćeni post i nikada neću.Ova sam proizvod kupila vlastitim novcem i napisala sam svoje mišljenje jer mi se jako svidio.

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol