Revlon Colorstay hip hip hurray!!!

Nadam se da mi nećete zamjeriti što u zadnje vrijeme stvarno rijetko pišem, ali vjerujte mi, sve što smatram bitnim, neću izostaviti, pa tako i recenziju za ovaj puder.
Moram reći da sam daaavnih dana čula za ovaj puder i da se mnogima ili totalno sviđa ili da im je totalni fail. Nedavno je Blanka na svom blogu Anatomy of beauty objavila recenziju ovoga pudera, i odmah sam ga stavila na wishlistu. Međutim, nisam se odmah bacila na kupnju jer sam u tom trenu imala puder za koji sam smatrala da mi odgovara. nedugo nakon toga odlučila sam se na kupnju novog laptopa i naručila sam ga s ekupi portala na kojem mi je slučajno izletila reklama da je Revlon colorstay na sniženju za samo 59,90 kn. Odmah sam ga odlučila kupiti, a nijansu sam odabrala na blef, odnosno, gledajući swatcheve online. :) Uzela sam 180 sand beige.
Ovom puderu se inače cijena kreće oko 110kn.

Nakon što mi je već sljedeći dan stigao paket, ne znam jesam li bila uzbuđenija zbog laptopa ili pudera. Odmah sam ga odlučila isprobati, a sada nakon nekih mjesec dana svakodnevnog korištenja, mogu vam napisati svoj konačni dojam.
Ovaj puder dolazi u staklenoj bočici od 30 ml. Bočica je od debljeg stakla, tako da je prvi pad vrlo dobro podnijela. :D Kao što sam rekla, kupiti ga možete u drogerijama koje drže Revlon kozmetiku ili u Mülleru po cijeni od cca 110kn, a dostupan je u 7 nijansi.

Moram napomenuti da imam vrlo mještovito lice. Najveći problem mi je naći izdržljivi puder koji će mi pretrpiti masnu T-zonu veći dio dana. Zadovoljna sam ako mi puder izdrži 8 sati na poslu, ali i to je rijetkost. S obzirom na masnu T-zonu, ostatak lica nije toliko masan, a nekada mi se i pojavi par suhih dijelova. Ovaj puder dostupan je u 2 varijante. Za miješovitu/masnu kožu te onaj za normlanu/suhu. Ja sam naravno odabrala onaj za mješovitu/masnu kožu.
Ono što me totalno oduševilo je činjenica da mi ovaj puder bez ikakvih problema izdrži 8-satno radno vrijeme, ali i dosta duže .(Mislim da bi solidan bio i cijeli dan, ali ako idem doma, uvijek imam naviku skinuti puder, očistiti lice i onda se ponovno našminkati, ukoliko idem negdje). Ne nestaje s lica, niti probija masnoća. Naime, moram napomenuti, da imam običaj svaki puder fixirati Rimmel Stay Matte puderom u kamenu.
Iako sam nijansu pogađala gledajući swatcheve online, moram reći da dugo nisam imala nijansu koja mi je toliko dobro pogođena. Mislim da bi mi odgovarala i ona mrvicu tamnija, ali ako se dvoumim oko dvije, uglavnom odaberem svjetliju koju lako malo potamnim, puderom u kamenu, bronzerom i sl.
Prekrivanje ovog pudera je stvarno odlično! Vrlo se lijepo nadograđuje tako da jedan sloj pudera dovoljan mi je za cijelo lice, a na kritična mjesta, koja zahtijevaju dodatno prekrivanje, nanesem još malo. Sviđa mi se jako kako ovaj puder izgleda na licu. Nimalo teško, baš osvježi, a i ona suha područja koja znam imati, ne naglašava, što je često slučaj kod pudera koji su namijenjeni masnoj koži. Jako se dobro blenda te će ovaj puder odlično primiti korektor koji nanosite na podočnjake.
Sadrži SPF 15, a primjetila sam da i na fotkama izgleda jako lijepo te stvara efekt zaglađene kože. 

S obzirom da sam ovaj puder nahvalila sada na sve strane, moram reći da ima i jedan nedostatak, a to je ambalaža. Rekla bih da je ona vrlo starinska i da bih s drugačijom ambalažom imao puno više pozitivnih ocjena, ali meni se zbog toga nije toliko zamjerio. Ima dosta usko grlo tako da ćete do pudera moći samo ili kistom ili da bočicu okrećete naopako i čekate da puder iscuri, što je vrlo nezgodno za doziranje. Ja za to koristim sintetički kist koji tu ulogu obavlja odlično i sada sam se navikla na to, iako mi je u početku bilo neobično jer sam navikla na tubice ili pumpice na puderu. 
Bilo kako bilo, kažem vam da svakako isprobate ovaj puder jer vjerujem da je stvarno odličan i da može stajati rame uz rame puno skupljim puderima. 

Napomenuti ću još samo činjenicu da ne znači da ćete zaista biti oduševljeni kao ja, jer nam ne odgovara svima isto, ali vam držim fige i vjerujem da su vam šanse vrlo velike.:D 
Nedavno mi se dogodilo da sam pojurila po Catrice Pure illusion puder koji je, također, pohvalila Blanka, ali je taj puder za mene bio totalni fail. Čisti dokaz da morate isprobati nešto da bi znale. ;)

Moja ocjena ovoga pudera je čista 5ica, bez obzira na mali minus zbog ambalaže. Dugo nisam imala puder kojim sam bila toliko oduševljena, a da mi nije izazvao nikakav nered na licu. Sad mi je žao što nisam odmah uzela nekoliko, za zalihu. :)

Jeste li probale Revlon Colorstay?
Da li ste ZA ili PROTIV?
Koji je vaš omiljeni puder?


xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Ja sam ga kupila prije cca 4 tjedna i također sam oduševljena :D i da, slažem se za ambalažu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Puuno sam citala o tom puderu, a nikako da ga kupim ��:( uvijek mi je previse i onda kupim neki jeftiniji koji je najcesce totalni fail pa samo stoji...tak da cekam neku akciju ☺ samo da te pitam, ako bi mi mogla reci koji je podton ta tvoja boja? Ili ako imas neku stranicu preporuciti gdje su dobri swatchevi☺Tesko je u Mulleru pod onim svjetlima naci pravu nijansu...hvala tii ☺☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam točno o čem pričaš jer sam i ja takva.. a zapravo se isplati dat koju kunu više za bolji puder. Pokušavam naći sliku po kojoj sam se ja ravnala, ali je ne mogu naći.. :/
      Inače, ova moja nijansa je nekako dosta neutralna, iako malo baca na topli podton.

      Izbriši
    2. Istina, jer na kraju me tih nekoliko jeftinih kosta skuplje nego jedan pravi a na kraju samo stoje i nismo zadovoljne. Obavezno ga kupujem prvom prilikom, moj bourjois fp je pri kraju pa je vrijeme za novi pudercic ☺☺☺ hvala puno na odgovoru i zelim ti sve naj naj u novoj godini ☺

      Izbriši
  3. Savršeno odgovara pumpica od Avonovog zelenog seruma za kosu,operi,dezinficiraj i imaš puno praktičnije riješenje :)
    Ovaj puder se baš našao na mojoj listi želja,jako ga želim isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na savjetu za pumpicu. :) Ako ga isprobaš, javi dojmove. Baš me zanima. ;)

      Izbriši
    2. istina, ja sam imala na svom Revloncu plavu Avon pumpicu od arganovog ulja za kosu. Još čuvam 2 pumpice i čuvat ću od svakog potrošenog ulja jer nikad ne znaš kad će trebat za Revlon ;)

      Izbriši
  4. Ovaj puder je bio hit prije mozda cak i 4-5 godina ali samo za one koji su imali vise toga za prekrit na licu. No s obzirom da sada toliko ljudi govori da uopce nije tezak (jesu li ga preformulirali?) mogla bih ga probati. Hvala! :)

    majalasic.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisma ga nikada prije koristila, ali sam vidjela da je Blanka u svojoj recenziji napisala da je ovo nova formula i da je sada puno bolji. Ako te zanimaju detalji, gore sam linkala njen blog,pa baci oko ;)

      Izbriši
    2. Jesu, preformulirali su ga. Nove verzije imaju crni čep s prozirnim okolo, a stare su imale samo crni. Ja sam imala verziju za masnu i mješovitu kožu s crnim čepom u nijansi110 Ivory i bio mi je katastrofa.
      Pregust, teško se razmazuje, izgledao kao kreč fasada i s njim sam kao duh...Ja jesam tako svijetla ali mi se ne sviđa nositi baš tako svijetli i "rozi" puder. On mi paše uz moj bijeli vrat ali mi se ne sviđa lice s njim. Volim blago žute (ne prežute kao Bourjois i Catrice Photo Finish) pudere kao Catrice All Matt Plus i Catrice Nude Illusion (ne zove se Pure btw), pa sam zato jučer išla probati u Muller nijansu 150 Buff od Revlonca.
      Bome, zbilja je bolje nego Ivory, neutralizira mi crvenilo u licu i sve pokrije (ja inače volim srednje do jako a ne jako prekrivanje) i razmazuje se super. Iako je verzija za masnu kožu, razmazala sam i po podočnjacima (jer nisam imala korektor sa sobom) i nije mi isušio okoloočno područje :))
      Tako da mi se sviđa nova verzija, no ipak mi probije sjaj. Sa starom nisam trebala puder u kamenu, s ovom da, ali puno ljepše sjeda na lice i izgleda :D

      Izbriši
    3. Maja - zaboravila sam napisati, je, istina, bio je hit za cure s jako problematičnom kožom zbog velike pokrivne moći ali ima nas koji bi ga kupili/koji smo ga kupovali zbog njegove postojanosti. Ja zbog toga što se jako brzo zamastimi ne mogu obrisati nos dok nosim bilo koji puder jer sve nestane s nosa pa imam žuti ten a rozi nos (xD) i još gore - naočale mi klize no nosu cijelo vrijeme. I ovo je jedini puder koji mi se nije preslikao na odjeću ako sam nekoga zagrlila ili slučajno rukavom dotakla lice ili lice podbočila rukom (to mi se dešava s Maybelline puderima recimo, Avon, Bourjois.... )

      Izbriši
  5. Draga falila si mnogo,sve najbolje od srca u novoj godini...Ovaj puder nisam koristila,nema ga kupiti kod nas :/ Mozes li mi reci sta ti je onako u poslednje vrijeme najbolje za njegu lica,kose i tijela,slusam te sve :) :-* Bojana

    OdgovoriIzbriši
  6. I would like to try it, I am a big fan of Max Factor foundations but I think Color Stay has better coverage, btw love your blog and reviews!
    Have a nice day! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank You.. :) Try it, Im sure You will love it.. just make sure to pick that one acording to your type of skin.

      Izbriši
  7. O ovom puderu slušam naveliko već dugooo dugooo mogla bih ga baš isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam i ja i onda sam se konačno odlučila..baš sam neki dan kupila već 2. pakiranje. :)

      Izbriši
  8. Nisam još koristila ovaj puder, vidjela sam reklamu za njega na netu i jako mi se sviđa nijansa, nisam ga vidjela za kupiti u Kozmu. Gdje ga vi kupujete?

    OdgovoriIzbriši
  9. granimAas-zo Chayce Hester download
    nicmoularratt

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol