essence lipliner

Iako nisam uopće bila svjesna blaga koje skriva moja kozmetička torbica, prije par dana odlučila sam, uvjerena da je po prvi puta, kupiti essence olovke za usne. Odmah su mi se svidjele sve nijanse, a za početak je odabir pao na četiri: 06, 11, 14 i 15.

Cijena svake je samo 8,90 kn što je stvarno jako povoljno, a nakon otvaranja koristiti ih možete čak 36 mjeseci.
Ovaj cijeli tjedan nosila sam samo ove olovke i stvarno sam oduševljena! Nijanse su predivne, kremaste, tako da se jako lako nanose i doista izdržljive. Ja sam i jela i pila s olovkom nanešenom na usne i preživjela je. Nakon nekog se vremena malo potroši, ali to je normalno. Na usnama su vrlo ugodne i nisam primjetila da ih isušuju.
Kako nebih previše duljila hvaleći ih, najbolje da vam pokažem fotke, pa zaključite sami :)
 06 satin mauve
 15 honey berry
 11 in the nude
14 femme fatale

Iako nisam naklonjena crvenim ruževima iz razloga što smatram da mi ne stoje, moram priznati da je ova predivna! Mislim da je ovo nijansa ruža/olovke koju svaka žena treba imati u torbici, a osim toga je kremasta kako bi je nanijeli savršeno, ali idovoljno mat kako se nebi razmazivala i prebrzo skidala.

Kao što sam na početku posta rekla, bila sam uvjerena da sam ove olovke za usne tek otkrila, iako mi je to bilo jako čudno. Pretražila sam tako gomilu šminke koju imam i pronašla još dvije olovke. Nekim čudom baš druge dvije nijanse koje sada nisam kupila: 04 honey bun (koje više ni nema u ponudi) i 07 cute pink. 

Danas sam opet navratila do dm-a i kupila još jednu, po meni čak i najljepšu nijansu: 12 wish me a rose.
Iako sam bila uvjerena da sada imam sve nijanse, pronašla sam online da u ponudi možete naći još i 08 red blush i 05 soft berry.

Stvarno mi se jako sviđaju sve nijanse i kada ih nosim, nosim ih uvijek samostalno jer volim mat linere/ruževe koji ne zahtijevaju neki dodatni proizvod.
Za sve vas koji ipak volite glossy usne, napravila sam i usporedbu svake nijanse sa i bez dodatka prozirnog sjajila. :)


Sigurna sam da i vi imat eneku od ovih nijansi doma. :)
Koja je vaš favorit?

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Divne boje! Imam satin mauve nijansu i odusevljena sam bojom i konzistencijom. Cesto napravim kao ''ombre'' efekat na usnama, i to da usne oivicim upravo upravo tom olovkom, a u unutrasnjost usana stavim neki svijetliji ruz - efekat je savrsen. Jedina zamjerka kod ovih olovaka je sto se ne mogu fino zasiljiti, pa sam, u jednom pokusaju da je zasiljim, izgubila i nekoliko centimetara olovke.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja volim taj ombre efekt.. često olovku kombiniram sa svjetlijim ružem.. :) Nisam primjetila da se teže šilje.. možda je do olovke.

      Izbriši
  2. Sa sjajilom izgleda bas senzualno *_*
    Ja sam uzela 2 satin mauve i soft berry prije cca 2 tjedna i stalno se trackam po kuci da sam ih potrosila brze nego sve olovke koje imam. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da,da..malo je više glamm. :) Za svakoga po nešto :)

      Izbriši
  3. Ja imam samo crvenu i odlicna je zaista. Ove olovcice su bas dobre. Al mnogo mi se sad svidja i satin mauve. :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam ih otkrila prošli tjedan :)
    Za sad imam femme fatale i honey berry. Oduševljena sam njima, a o cijeni da ne pričam.
    Jedva čekam nove nijanse koje dolaze u dm 9.02. Već sam odabrala yummy berry i a girls dream :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. 06 i 04 su divne.... prekrasne nijanse... imam 07 i jako sam zadovoljna s tim olovkicama definitivno kupujem i druge :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nagovorila si me na kupovinu! Definitivno uzimam 06 i 12, a kako su divno opisane u recenziji sigurno ce se u kosarici naci jos koja :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam honey berry i femme fatale a kako vidim nabavit cu i satin mauve, odlicna recenzija, pomogla je :))

    OdgovoriIzbriši
  8. ODLICAN POST! :)
    Imam i ja ove olovke, predobre su! Mnogo mi se svidjaju! :)

    Nikoleta, xoxo.
    http://nljuljduraj.blogspot.com/2015/01/urban-decay-naked-3-palette-review.html

    OdgovoriIzbriši
  9. Bas sam prije par tjedana uzela wish me a rose i stalno ju nosim, prekrasna je! Imam jos 3, femme fatale i jednu tamniju crvenu koja mi je vec pri kraju i moram obnoviti kupnju. Zelim ih sve, posebno me sad privukla honey berry :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Prvi put sam ih otkrila prije cca pola godine i od tada ih obožavam, još mi fali par nijansa da ih sakupim sve, za mene su jako ugodno iznenađenje :)

    OdgovoriIzbriši
  11. I ja ih baš volim i čini mi se imam u svim nijansama, a najljepša mi je satin mauve :) Prekrasni su ti swatchevi na usnama.

    OdgovoriIzbriši
  12. Bože kako lijepe usne, em je lijep oblik em ih sjajno održavaš. Idem se sad od stida politi balzamom za usne i nalijepiti ove fotke u kupatilo kao uzor :) Možda mi je promaklo u tekstu a možda nisi rekla, jesu ovo samo olovke na slikama ili ih prati odgovarajući ruž? Ako su samo olovke pls napiši redosljed, jel ide prvo neki balzam radi lakšeg nanošenja ili ne?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! :)
      Imam dosta zahvalne i otporne usne pa ih jedino tretiram balzamom, iako i to vrlo rijetko. Na slikama su samo olovke i na njih ne stalvjam balzam prije kako bi bile dugotrajnije. Jedino nekada znam kistom od pudera preći preko usana i tako im dati neku "bazu".
      Što se nijansi tiče, kod slika je navedena svaka nijansa. ;)

      Izbriši
  13. Wooow, predivne fotke, predivne usne i predivne Essence olovčice :))) Sve su krasne, al Wish me rose mi je najljepša...nagovorila si me na kupnju definitivno :))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! I meni je ona najdraža! :) Javi dojmove, ako je kupiš! ;)

      Izbriši
  14. Bacila si me danas u trošak šta da kažem, 12-ica i 14-ica, i baš ti hvala za ovaj komentar za Femme Fatale, meni se isto čini da crvena nije moja boja ali stvarno je savršena nijansa, sad ih imam 5, ne gine mi cijela kolekcija haha :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. Lijepe su sve, imam dvije honey bun i crvenu, ali nju ne nosim često. Svaka čast na postu, slike su divne. Ne znam je li brzina ili nešto drugo ali nebih i nebi se piše odvojeno :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Mislim da ja imam sve nijanse koje su trenutačno dostupne kod nas, a Cute Pink imam čak dvije jer sam jednom pomislila da sam je izgubila i odmah sam išla po novu. :D Nevjerojatno je koliko su ove olovke dobre, a cijena im je smiješna. :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Satin mauve je definitivno najlepša! Predivno si ih predstavila, apsolutno svaka nijansa ti stoji i post je sjajan. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno! Baš sam sretna što sam se "natjerala" i potrudila sve ih poslikati na usnama jer tek sada vidim koliko vam se to sviđa.. :) :*

      Izbriši
  18. Omiljena mi je Satin Mauve nijansa i jako ju volim, mislim da su Essence olovke jedne od boljih i eftinijih olovka koje su dostupne kod nas :) Moram priznati da ti sve nijanse lijepo stoji i da imaš prekrasne usne hahah i slike su sjajne! Puno pozdrava :)

    moj blog: candymakeupgirl.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  19. Imam par njihovih olovki, ali moj definitivni favorit je honey berry, ja je nosim pa skoro svaki dan, obožavam je stvarno, a da produljim trajnost preko papirnatog ručnika pređem kistom sa puderom u kamenu i onda stvarno traje dosta, ne znam da li bih kupila još koju pošto ne koristim ni roze ni nude nijanse pa mi baš ne preostaje puno izbora, ali dobro, s ovom sam prezadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Imam par njihovih olovki, ali moj definitivni favorit je honey berry, ja je nosim pa skoro svaki dan, obožavam je stvarno, a da produljim trajnost preko papirnatog ručnika pređem kistom sa puderom u kamenu i onda stvarno traje dosta, ne znam da li bih kupila još koju pošto ne koristim ni roze ni nude nijanse pa mi baš ne preostaje puno izbora, ali dobro, s ovom sam prezadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe..onda se ti opskrbi ovom nijansom da nebi nestala :D

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol