Paula's Choice recenzija



Toliko sam uzbuđena i sretna zbog ove recenzije da sam jedva dočekala natipkati vam je.
Iako sam se suzdržala 5 mjeseci, koliko već koristim PC proizvode, sada mi je drago jer vam mogu dati svoju jasnu sliku i kompletno mišljenje o proizvodima koje sam korisatila.
Počet ću od samog početka, odabira proizvoda i prvih dojmova.
Davno prije sam čula za PC i s obzirom na široku ponudu, nisam znala što bih odabrala. Nedugo nakon toga, dobila sam mail s pozivom na suradnju. Izmjenjujući veliki broj mailova s Isidorom iz Paula's Choice, pojasnila mi je mnogo stvari, vrlo detaljno se informirala o mojim potrebama i koži kakvu imam te mi na kraju ponudila rješenje koje je smatrala najboljim.
Odmah sam ih potražila na njihovoj stranici i kada sam vidjela da bi mi mogli odgovarati, pristala sam na suradnju.

Vjerujem da znate da sam prije imala dosta problema s aknama i da me taj period držao dosta dugo, iako se pojavio u neuobičajeno vrijeme za akne, nakon puberteta.
S obzirom da su te bolne upale na koži bile iza mene i dalje sam imala jako nečisto lice koje je vrlo često znalo "poludjeti",a osim toga uvijek imam sitne prištiće koji izgledaju kao osip po cijelom licu. Zatim miteseri i proširene pore na T zoni.
Moram priznati da nisam imala velika očekivanja od Paula's Choice proizvoda, ali sam bila jako uzbuđena kada sam ih dobila te odmah krenula korsititi. Kada sam počela sa Paulom, više nisam koristila nikakve druge proizvode. 


"Kratko" ću vam predstaviti proizvode koje sam dobila:
- Skin Perfecting 2% BHA Gel - eksfolijant koji je namijenjen mješovitoj i masnoj koži te djeluje na način da 2% salicilna kiselina prodire duboko u kožu i bori se protiv prištića i tvrdokornih mitesera te radi lagani kemijski piling koji skida površinski sloj kože te je obnavlja i ojačava.

Dobila sam uputu nanositi malu količinu gela svaku večer na čisto lice izbjegavajuči područje oko očiju, te ukoliko primjetim da mi isušuje lice, da ga nanosim svaku drugu večer. U početku sam ga nanosila svaku drugu večer jer sam se bojala reakcije kože koja je nedugo prije toga tretirana raznim preparatima za akne te sam se bojala da bi eksfolijant mogao biti prejak za svaki dan. S obzirom da nisam primjetila nikakve negativne reakcije, odlučila sam ga nanositi svaku večer. Prvih dana nisam primjetila nikakve promjene, niti pozitivne, niti negativne.. Nakon toga primjetila sam da ujutro kada se probudim, imam par prištića koji su izašli točno pod kožu i koje sam morala "riješiti". To sam i očekivala jer sam čitala recenzije kolegica blogerica, koje su koristile eksfolijante, i reakcija je bila ista jer eksfolijant djeluje na način  da dubinski čisti lice i izvlači sve nečistoće na površinu kako bi na kraju koža bila doista čista.
Iako sam to znala, malo me zabrinulo jer sam svako jutro viđala sve više prištića koji su u sve većem broju izvirali na mom licu. Pore na nosu i obrazima bile su više proširene i punile se (tako sam ja to gledala, dok nisma shvatila da se zapravo čiste), a lice mi je bilo u lošijem stanju nego prije korištenja ovih proizvoda.
Odlučila sam se javiti Isidori s kojom sam bila u kontaktu i rekla mi je da je to normlani proces i da je to dokaz da mi eksfolijant djeluje i da radi svoj posao. To me je zaista utješilo i znala sam da bez malo žrtve nikada nema rezultata, tako da sam uporno nastavila po planu i programu koristiti eksfolijant i kremice.
Moram priznati da se taj period "čišćenja" kod mene zaista odužio, a trajao je nešto više od mjesec dana. Nakon toga, situacija se smirila i tu i tamo, pojavi se pokoji prištić, ali mi se lice i dalje čisti.
Sada, nakon 4 mjeseca konstantnog korištenja, moram vam reći da mi koža nikada nije bila čišća!!! Shvatila sam da sam ja imala tooooliko sitnih prištića i nečistoća koje je eksfolijant izvukao van, očistio pore i popravio cjelokupnu sliku mog lica. Prvi put nakon zaista milijun godina zadovoljna sam izgledom svog lica i čak nekad ne nanosim puder. Znam da mnogima to sada zvuči pretjerano, ali cure koje imaju nečistoće ili akne, shvatit će me. Lice mi je blistavo, zdravo i nahranjeno.
I dalje nemam savršen ten, kao mnoge cure kojima se divim, ali sam jako sretna i zadovoljna i mogu reći da je to dosta utjecalo na moje samopouzdanje. Izaći i provesti cijeli dan vani samo s BB kremom mi je bilo nezamislivo prije. :D
Eksfolijant i dalje koristim povremeno jer mi odlično umiri lice u vrijeme PMS-a, kada zna malo podivljati. Jučer je odlično poslužio kada sam, pod povećanim ogledalom izvršila malu "operaciju lica"haha. Ujutro sam se probudila s potpuno smirenim i njegovanim tenom.
Cijena ovog eksfolijanta je 229,45 kn za 100ml. Znam da ćete reći da je to dosta skupo, i ja bih, ali ako razmislite da ga imam već skoro 6 mjeseci, a još nije ni blizu kraja, vjerujem da ćete se složiti da je stvarno isplativ ulog.

Malo sam se raspisala oko eksfolijanta, ipak je on u centru pozornosti ovoga posta, ali bih vam htjela kratko reći što mislim o kremicama koje sam dobila.

- Hydralight Moisturizer SPF 30 - krema za lice koja dolazi u pakirnaju od 60 ml, po cijeni od 237,12 kn. Vrlo lagana formula koja se lagano razmazuje i upija. Potrebno je vrlo mala količina za cijelo lice. Imala sam običaj ostavit je nekoliko minuta da se dobro upije i nakon nje nanositi tekući puder. S obzirom da je koža osjetljiva nakon korištenja salicilne kiseline, potrebna joj je zaštita, a ova krema je idealan nastavak njege kože nakon eksfolijanta. S obzirom da ima SPF 30 nisam se brinula da će mi lice nekako reagirati, a nakon upijanja ova krema ostavlja prekrasno njegovan dojam, predivno mekog lica pod prstima. Koristila sam je uvijek ujutro, nekada i u toku dana kada nisam nosila puder, kako bi zaštitila lice od sunca.

Osim ove kremice, Isidora mi je poslala i malo putno izadnje Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator kremice koju sam nanosila prije spavanja, nakon što mi je eksfolijant dobro upio. Nekada sam ga nanosila na cijelo lice, ali s obzirom da je nanijenjen prvim borama, najčešće sam ga nanosila oko očiju i na čelo. Vrlo hidratantna tekstura brzo se upija i ostavlja nahranjen dojam. Primjetila sam da mi je okoloočno područje ujutro nahranjeno i blistavo. Uz ovu kremicu nisam koristila više nikakvu kremu za okoloočno područje jer je ona odrađivala odličan posao, a puder i korektor puno ljepše izgledaju na tom području.
Ja sam dobila malo putno izdanje od 15ml, a ono od 50ml koštat će vas 260,14 kn.


Rezime: Jako sam sretna što sam pristala na ovu suradnju i htjela bi se zahvaliti Isidori  na odličnoj komunikaciji i pomoći te odlično odabranim proizvodima baš za mene. Jako sam zadovoljna rezultatima i sigurna sam da ću ostat vjerna Paula's Choice proizvodima.

Žao mi je što nemam before sliku, ali sada mi koža izgleda ovako. Na slici imam vrlo malo pudera te je vidljivo da su pore sužene, čiste i da su sitni prištići (tj. taj "osip" koji ja imam) zaista svedeni na minimum, a lice izgleda mnogo bolje i zdravije. Osim toga, primjetila sam da su sitne mrljice od akni nestale. :) Zar mogu tražiti više!? Ja sretna!


Još jedna stvar koju želim pohvaliti kod Paula' s Choice stranice je što možete naručiti uzorke proizoda koje želite kupiti i na taj način isprobati i vidjeti što vam točno odgovara, a osim toga, vjerujem da će vam se ponuditi za pomoć u odabiru ukoliko ih kontaktirate.

Jeste li isprobale što iz Paula's Choice asortimana?
Kakvi su vaši dojmovi?

xoxo, Beautylicious.

*PR proizvod

Primjedbe

  1. Drago mi je da je na tebe bolje djelovao, meni nakon mjesec dana nekako nije bilo pomaka već su miteseri i prištići samo izbijali i nikako očistiti lice. Tek sada kada ne stavljam ništa na lice, ono miruje i vraća se u normalnu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda si još trebala nastavit da se sve isčisti? hmm

      Izbriši
  2. Ovo mi baš zvuči ohrabrujuće jer se i ja dugo borim s prištićima i nikako da ih se riješim, a sve sam probala... Ovo će biti skora kupovina čini mi se :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo nemoj odsutati.. ja sam nakon mjesec dana htjela prestati s korištenjem jer mi se stanje baš pogoršalo, ali to je valjda takav proces.

      Izbriši
  3. JOJ.... takomi je krivo sto ih nema u BiH... svugdje citam sve same pohvale!!!! :DDDD

    Extra recenzija!!! :DDDDDDDD

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam u 3. tjednu korištenja ovog eksfolijanta, ne mogu još reći puno, ali zasad sam baš zadoovljna, iskreno se nadam još većem pomaku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daj mu vremena, vidjet ćeš! :) Samo pazi na SPF ;)

      Izbriši
  5. Kod mene je bilo slicno s Dr. Hauschkom. Prvo prociscavanje koze mjesecima, pa isusenost i perutanje, da bih nakon godinu dana ipak odustala jer je bilo sve gore.
    Trenutno koristim samo obican hidrolat lavande i Nivea soft kremicu i moram priznati da sam jako zadovoljna. Lice mi se preporodilo, ali mislim da je tome kumovalo i izbacivanje mlijecnih proizvoda iz prehrane. Pristici izbace samo pred menstruaciju i to je to!
    Ipak sam u potrazi za nekom konkretnijom dnevnom kremom s obzirom da je vrijeme za prve borice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako i ja.. trenutno sam na nekim minimalnim dnevnim/noćnim kremicama od Nivee, a i mliječne proizvode sam svela na minimum.
      Osim toga, ja sam ti oduševljena OLIVAL regenerativnom kremom (3. pakiranje već koristim). ;)

      Izbriši
  6. Vec duze vrijeme mjerkam ove proizvode jer mi ih je preporucila Martina s Dear Skin bloga i definitivno cu ih probati. Lice mi je malo podivljalo zbog brzog tempa zivota, ali vise od toga me muce one potkozne bubuljice koje nikako da izadju na povrsinu. Iskreno, bojim se kako ce mi lice reagirati na proizvode obzirom na kolicinu tih potkoznih bubuljica, ali sto drugo nego stisnuti zube i boriti se do kraja :D odlicna recenzija i lice ti je prekrasno!

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam probala ove proizvode, ali sam koristila njihove proizvode, gel za umivanje, tonik sa 2% BHA i najbolju kremu sa SPF30. Jako sam zadovoljna!

    OdgovoriIzbriši
  8. Tako mi je drago da si napisala ovu recenziju kao i činjenicu da si kontaktirala stručnu osobu glede početnog pogoršanja. O takvim nuspojavama sam često pisala i upozoravala a mnogi su bili skeptični, stoga ovu recenziju šeram svima koji mi ne vjerujul.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je drago što sam tako postupila, umjesto da sam odmah odustala. :)

      Izbriši
  9. Razlika je i te kako vidljiva!:) Mozes li napisati neki kratki clanak o jos nekim proizvodima za njegu koje koristis, trenutnoj rutini, puderima i bb kremama koje su ti odgovarale, sto ti je jos pomoglo da ti se koza popravi.. mislim da bi tvoji savjeti i iskustva bili jako korisni!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! U posljednje vrijeme sam imala nekoliko upita na tu temu pa ću razmisliti o postu, ili čak napraviti kratki video. :)

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol