NIVEA Cellular Perfect Skin linija


Prije nekih 3 mjeseca na testiranje sam dobila ovaj Nivea trojac koji sam, skoro pa odmah počela koristiti.
Već dugo želim s vama podijeliti svoje mišljenje u vezi ove linije, ali za ovakav tip recenzije volim odvojiti jedan duži period u kojem testiram svaki proizvod i pratim reakcije kože.

Naime, ako me pratite znate da imam mješovitu, nečistu kožu sklonu svakakvim ekscesima. Vrlo brzo reagiram na proizvode koji nisu namijenjeni mom problematičnom tenu i ako vas zanima da li je neki proizvod komedogen, samo dajte, znala bi vam reći već za 2 dana jer moje lice odmah reagira. (btw.upravo vam planiram natipkati recenziju jednog takvog primjera)
Iako imam poprlično masnu T-zonu, ostatak lica, osobito čelo, vječno je žedno. :)

Veselila sam se ovoj liniji jer obraćava izvući onaj mladenački sjaj i ljepotu koja se krije u nama te uklanja prve bore. Let's see! ;)

U paketu sam dobila cijelu CELLULAR liniju: dnevni fluid, noćni fluid i okoloočnu kremicu.
Za početak ću vam o svakoj reći što kažu stručnjaci iz Nivee, a zatim i svoj mišljenje.



NIVEA Cellular Perfect Skin dnevni fluid, SPF 15
Fluid s lumicinolom, ekstraktom magnolije i mikropigmentima prilagođava se individualnom tipu kože, uklanja nepravilnosti, vidljivo umanjuje pore i smanjuje bore. Za savršenu kožu s mladenačkim sjajem.
Preporučena MPC (40 ml): 114,90 KN

Iako je u nazivu "fluid", ja ću se koristiti nazivom krema jer joj je tekstura gušća od fluida, ali vrlo lagana. Prvo što mi se svidjelo je SPF 15 jer gledam nanositi faktor svaki dan, iako sam do nedavno mislila da je to potrebno samo kod sunčanja Silly me! -.- S obzirom da u sebi sadrži mikropigmente, oni lagano ujednačavaju ten, čine ga blistavim i na očigled zdravim. Iako sam ovu kremu nanosila svakodnevno i kada nisam nosila šminku, nanosila sam je i ispod tekuće podloge i u tom polju mi se pokazala jako dobro. Jedino sam je izbjegavala ako sam u žurbi, jer joj volim dat vremena da se pošteno upije, ako nakon nje nanosim puder. Iako ima vrlo slabo prekrivanje, lice izgleda puno odmornije, blistavije i nahranjenije.                                                         Nakon nanošenja prstima, pričekam minuticu da se upije te nakon                                                         nje nanosim okoloočnu kremicu.

NIVEA Cellular Perfect krema za područje oko očiju
Nježna i lagana formula s toniranim mikropigmentima, lumicinolom i ekstraktom magnolije smanjuje bore, podočnjake i tamne kolutove oko očiju. Jedinstveni aplikator tankog vrha pruža mogućnost preciznog nanošenja kreme na željena područja.
Preporučena MPC (15 ml): 104,90 KN

S obzirom da također sadrži mikropigmente te čestice koje iluminiraju, tj posvjetljuju lice, ova kremica će dodatno osvježiti područje oko očiju te lagano prekriti podočnjake bez da izgledate našminkano ili umjetno.
Iako sam je nanosila u kombinaciji s dnevnom kremom kako bih posvijetlila podočnjake, najčešće sam je nanosila prije spavanja jer mi se jako svidjelo kako nahrani okoloočno područje i "pripremi" za šminku iduće jutro. Ne mogu reći da ova kremica briše podočnjake (s kojima i nemam velikih problema), primjetila sam da je moja osjetljiva koža oko očiju jako voli. Iako nemam velikih bora oko očiju, sitni nabori manje su vidljivi čim je koža nahranjena.

Evo kako kombinacija ovih dviju krema izgleda na meni:

(nije mi bio baš najbolji dan pa zanemarite što izgledam podbuklo, tek sam se probudila haha)


NIVEA Cellular Perfect Skin noćni fluid
Koncentrirana i iznimno djelotvorna formula s lumicinolom i ekstraktom magnolije pomaže u smanjenju pigmentacije i bora. Lagana tekstura obogaćena je njegujućim hidratantnim sastojcima koji pružaju svilenkast i nježan osjećaj na koži.
Preporučena MPC (40 ml): 114,90 KN

Proizvod iz ove linije koji mi se najviše svidio. Dolazi u 40ml pumpica-pakiranju i troši se jaaako sporo. Vrlo je lagane i mazive teksture, "mokrog" osjećaja i koristim ga još uvijek svaku večer. Prepoznatiljivi, predivni Nivea miris me oduševi pri svakom nanošenju! :) Tako lijepo upije u lice i ostavlja ga mekanim i glatkim na dodir. Imam dojam da baš nahrani lice i da ga moja koža obožava. Samo jedna pumpica dovoljna mi je za cijelo lice,  a povremeno je nanesem malo obilnije pa razmažem i na vrat. S obzirom da njenu laganu teksturu, nanijela sam je par puta ispod tekućeg pudera i tu se pokazala odlično. Kao što sam spomenula na početku, imam suho, a masno čelo, a ova krema mi je upravo pomogla kod te suhoće, a nije mi dodatno pojačala mašćenje lica.

Ne znam da li mi je kombinacija ovih triju kremica toliko pomogla ili mi se lice samo od sebe dovelo u neku nromalnu, ali jako sam zadovoljna trenutno. Iako imam i dalje hrpu nečistoća, one su sitne, ali mi lice u globalu izgleda puno zdravije i njegovano.  Podočnjaci su mi manje vidljivi, a vjerujem da je tome doprinjelo korištenje ovih kremica+puno tekućine i dovoljno sna (na čemu se trudim raditi). :)
Noćni saveznici za njegovanu i blistavu kožu :)

Mnogi su me nakon objave ove linije pitali da li vrijedi kupiti. Nažalost, to vam ja ne mogu reći. Vjerujem da se radi o vrlo kvalitetnoj liniji i da nitko neće ostati ravnodušan, ali da li će nekoga neki proizvod oduševit poput mene ovaj noćni fluid, ne mogu obećati jer smo svi različiti i svi reagiramo na različit način.
S obzirom na omjer cijene i kvalitete te činjenica da nakon više od 3 mjeseca još uvijek povremeno koristim sve ove proizvode, mislim da je vrlo isplativo. Noćnu kremicu sam ponovno kupila u DM-u jer mi je pri kraju po cijeni od 114,90 kn.



Jeste li probale neki proizvod iz Nivea CELLular linije?
Koji se vama proizvod iz linije najviše dojmio?
Kako vam se čine rezultati na before/after slici?

Pišite mi!

xoxo, Beautylicious.

*pr proizvod

Primjedbe

  1. Za početak, izgledaš prekrasno i na gornjoj slici gdje si uređena, ali i na ovim au naturel verzijama! Što se tiče ovih proizvoda, nisam ih probala, ali mi se po opisu čini da bih ih mogla škicnuti ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! :*
      Ako probaš neku od kremica, javi dojmove. ;)

      Izbriši
  2. I have the Nivea tinted moisturiser and it's very good but when I layer the cream it slightly peels the bottom layer but it's a good alternative to foundation. Their oil free moisturising cream is amazing, it's a great moisturiser!
    And your blog is amazing! I love the layout and you look beautiful with and without makeup! xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozz. Drago mi je da je netko napravio recenziju ovih krema jer ovu liniju koristim već duže vrijeme i ja sam oduševljena. Već dugo mi koža nije bila ovako dobra. Ja koristim Nivea cellular Intensiv Serum za dan i imala sam dnevnu kremu iz te linije. Koža mi je mješovita, znači masna T zona a jako suhi ostali dijelovi. Ali ova linija to sve odlično izbalansira. Malo manje su me oduševili ovi proizvodi koji u sebi imaju reflektirajuće čestice. Preporučila bi ti da probaš intenzivni serum za dan jer je stvarno odličan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na preporuci, baš ću baciti oko na taj dnevni serum. I meni se najviše svidjelo što tako dobro izbalansira tja problem sa masnoćom i suhoćom i nekako sve dobro ujendači i zbilja nahrani lice.
      Drago mi je da se i tebi sviđa. ;)

      Izbriši
  4. I bought this fluid cause it was reduced and I liked what they were promising in the comercial but I'm totally disappointed. I see no difference when I apply it and my whole face gets shiny/oily even tho my skin is normal (it gets oily on the nose only). It's just a mess.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol