Falling into fashion

Svaki dan sve se više zaljubljujem u online kupovinu. Osim povoljnijih cijena, oduševljava me činjenica da se ne moram srediti i hodati po dućanima i nositi komad odjeće koji nosi svaka druga osoba u gradu. Iako mi je shopping uvijek bio zadovoljstvno i smatram ga svojom terapijom, jednako uživam u online kupovini. :)

Novi paket stigao je s SheIn stranice i opet sam oduševljena! Zbilja vam od srca preporučam ovu stranicu i smatram da ako proučite veličine, pročitate recenzije i usporedite mjere, bilja ne možete pogriješiti. Uistinu ćete dobiti upravo ono što vidite na slici.
Neću duljiti, nego ću vam sa zadovoljstvom pokazati što sam odabrala.

Cijena: 52,98$   33,99$

Ovaj prsluk zapeo mi je odmah za oko i vjerovala sam da će biti odličan. Odabrala sam veličinu S s obzirom da se radi o širem kroju te sam usporedila mjere s modelom koji na sebi također ima tu veličinu. Drago mi je da nisam uzela veći jer mi je odličan. Jako je kvalitetan i ima lijepu rozu podstavu.Izgleda identično kao na slici. Baš sam si bitna sva. ahahh
 



LINK: https://goo.gl/DjgGOn
Cijena: 44,99$  28,99$

Ovaj kombinezon odlučila sam uzeti u M veličini, iako ne piše koju veličinu nosi model sa slike. Predpostavila sam da je riječ o S veličini pa sam uzela za broj veći. Iako je na slici dosta taman, moj je nešto svijetliji, no i dalje divan. Materijal je tanak, rastezljiv i stvarno dobre kvalitete. Rukavi se mogu nositi povrnuti kao na slici, ili dugi. S obzirom da se na slici i vidi da nogavice nisu preduge, to sam i očekivala i mislim ga nositi kao na slici. Vrlo je ugodan i najradije bi ga stalno nosila. Pasica je široka i steže se vezicom.
 



Cijena: 66,15$   13,23$

Ovu majicu imala sam psremljeno i odlučila sam je naručiti kada sam vidjela da je jedna cura dodala realnu sliku. Tada mi se baš jako svidjela. Ista je kao na slici, no za cijenu od 13$ nisam očekivala neku kvalitetu, što me zblja iznenadilo kada je stigla. Vestica materijal, koji nije tanak kao što sam mislila. Izgleda predivno i boja je stvarno divna. Jedino mi je malo smiješno kada vidim prvu cijenu od 66$, što zbilja sumnjam da je ikada bila prava cijena. Da ove majice ima u drugim bojama, sigurno bi ih naručila. Preporučujem!



Link: https://goo.gl/V13tNJ
Cijena: 47,98$  30,99$

Posljednja stvar koju sam odabrala je ova prugasta, izvezena košuljica/jaknica s pomponima. Iako nisma više planirala naručivati stvari za toplije vrijeme i gledala sam stvari za jesen, jako mi se svidjela i baš sam se stalno na nju vraćala. Materijal je odličan pamuk i stvarno je preslatka. Sviđaju mi se detalji i boje. Naručila sam veličinu S, no mislim da bi mi i M odgovarala jer bi bila malo komotnija i na grudima bi je mogla "zatvoriti". 



Što vam se najviše sviđa?
Da li ste isto ljubitelj online shoppinga poput mene?

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol