Keep it warm!

Iako mi poglede još uvijek privlači prekrasna ljetna roba na SheIn stranici, zbilja sam se potrudila odabrati nešto toplije ovoga puta. Izabrala sam par vrlo nosivih stvari za svaki dan i jednu nježnu i ženstvenu kombinaciju za večernji izlazak ili neku prigodu, koju ću vam pokazati u idućem postu.

S obzirom da do sada još nisam naručivala hlače, ovoga puta sam se okušala i u tome kako bih vam znala reći što mislim, što gledati i na što pripaziti kod naručivanja. Tako da sam odabrala ove lijepe sivo/crne traperice. S obzirom da imam nešto više mesa na kostima i obline, bila sam poprilično skeptična oko naručivanja hlača jer mi i obično kupnja dobrih hlača najteže ide. Moj najveći problem je činjenica da hlače bez dovoljno elastina ne mogu prevući preko bokova i guze, a ukoliko odaberem velći broj, široke su mi u nogama. Stoga, elastin je prvi i glavni uvijet kod odabira. Koliko vas ima s ovim problemom? :)



Ove divne hlače spazila sam na stranici vrlo brzo, no izgledale su mi doista male. Iako se pri izboru veličine večinom držim toga da naručim broj veći od onoga na modelu, kod ovih hlača odlučila sam naručiti isti broj. Model na sebi ima veličinu M, a u opisu artikla piše "Fabric is very stretchy" što znači da se jako rastežu te je naznačeno 14% elastina. Kada mi je stigao paket, ove hlače su prva stvar koju sam probala. I ovaj put sam se uvjerila da SHEIN doista savršeno opisuje svaki proizvod. Ako me pratite, činjenica da do sada nisam naručila ništa pogrešno, zaista govori sve. Oduševljena ovim hlačama, a postale su jedne od mojih najdražih. Jako su udobne, rastezljive i sviđa mi se što je ovaj poderani dio zbilja minimalan. Izgledaju potpuno isto kao na slici.


Na predhodnim slikama možete već i vidjeti ovu divnu, toplu vestu koja je bila moj drugi izbor. Prva strvar: KVALITETA- ODLIČNA!!!! Zbilja sam oduševljena kvalitetom ove veste. Jako je mekana, topla i sviđa mi se ovaj prorez. Iako sam ja mislila da je prorez s obje strane, tek kad mi je stigla, potražila sam narudžbu i provjerila da li je riječ o zabuni ili ja mom propustu, i zbilja, ja sam pogledala samo prvu sliku. Čak mi se ovako sviđa još više. Veličina je univerzalna i vesta se malo rasteže, ali rekla bih da je realno XS-M veličina, ovisno o tome želite li da vam je malo šira kao na modelu ili uža kao na meni. :)


Ova jakna savršeno mi se nadovezala na pethodna dva artikla. Svidjela mi se kombinacija ovog materijala i crne kože. Iako sam htjela naručiti veličinu S, mislila sam da je možda bolje uzeti veću da mi bude šira kao na modelu, no bila bih sretnija da mi je uža. Materijal je kvalitetan i rekla bih da u sebi ima vune, no to nije navedeno na stranici. Dijelovi s kožom su vrlo kvalitetni i izgleda kao prava, ne sjaji se i nije tanka. Jedina zamjerka na ovoj jakni je kopčanje. Očekivala sam da se zakopčava na cif, no kopčanje je jedino na ova dva gumba koje vidite na slici. Da sam malo bolje proučila sliku to bih i mogla zaključiti. Na području ramena, ima deblje punjenje kako bi na tom mjestu stajala čvrsto i mislim da za tim nema potrebe, no ne smeta.  Jakna je zbilja lijepa i moderna, no ukoliko se odlučite za kupnju, svakako uzmite svoj broj.


Kako vam se sviđa moj odabir ovoga puta?
Jeste li, poput mene, odustajale od kupnje hlača jer je teško pogoditi broj i model koji vam odgovara?
Ukoliko nešto nisam navela, pitajte me!


xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Prekrasne stvari kao i uvijek! Ja se ne usudim bas iz slicnih razloga kao ti sa hlacama kupovati ista od odjece ako ne mogu probati. Jer imam jako cudnu gradju. Za hlace pogotovo. Uzi struk, siri bokovi i nikako naci prave hlace koje jednako odgovaraju u struku i nogavicama, pa uvijek zavrsim kod krojacice na suzavanju hlaca u struku (i kracenju obavezno).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razumijem te skroz! Ja zato uvijek biram odjeću s elastinom. Znam koji mi modeli odgovaraju, i na online kupnju sam se već navikla i mogu reći da imam dosta sreće. :)

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol