Spring Ready

Nekoliko novih narudžbi stiglo mi je nedavno sa SheIn stranice i zbilja se veselim podijeliti ih s vama. Kako moj trbuščić raste iz dana u dan, svoje narudžbe sam morala prilagoditi tome te sada biram rastezljivije i udobnije materijale, s obzirom da SheIn u ponudi nema trudničku kolekciju. Bez obzira na to, svaki put nađem mnoštvo stvari koje mi se sviđaju i koje ću moći nositi i sada, ali i nakon trudnoće.
 Za proljeće sam htjela odabrati neku jaknicu/kardigan za prijelazno razdoblje i za oko mi je zapeo ovaj, tzv. "kaput", iako bi ja rekla da je to kardigan ili deblja košuljica. Iako je materijal topao, odlično se kombinira i s kožnom jaknom. Rukavi se mogu zavrnuti i zakopčati gumbom. 
Cijena: 44$  19$

Ovaj ogrtač, kaputić ili što već je zaista odličan. Nije pretanak, ali ni predebeo i odličan je za ove tople dane kada nam ipak treba nešto za preko. Osim toga, izgleda odlično ako ga zavežete i oko struka. Odabrala sam M veličinu s obzirom da model na slici na sebi ima S pa nisam htjela da mi bude preusko.
 
Hlače: Tally Weijl
Cipele i Top: Zara
------------------------------------------

S obzirom da u posljednje vrijeme dane provodim u udobnoj i elastičnoj odjeći, što uglavnom uključuje tajice, odabrala sam ovu oversized majicu koja nije preduga od naprijed, no iza prekriva guzu.
Link: https://goo.gl/1gKg3U
Cijena: 18$  9$

S obzirom na oversized model, odabrala sam S veličinu. Vrlo je lagana, prozračna i udobna. Materijal je odličan i vrlo kvalitetan. Napomenut ću vam samo da su joj rukavi malo uži, pa ukoliko imate jače podlaktice, uzmite veću veličinu od moje.
Hlače: SheIn (https://goo.gl/nkJd26)
Tenisice: Converse
-----------------------------------------------------

Nedavno sam s vama podijelila OVU prugastu košulju koja mi se jako svidjela, no morala sam naručiti još jednu, koja mi se svidjela još više. Iako tada nisam ni primjetila da je dostupna i u rozoj boji, jako mi se sviđa i ova plava. Vrlo je lagana, pamučna i jako sam sretna što sam je ipak odabrala.
Cijena: 33$  20$

Odabrala sam veličinu M koja mi sada odlično odgovara. Košuljica nema elastina, no materijal je pamuk i vrlo je ugodna za nošenje. Kopča se gumbićima koji su kriveni ispod duplog materijala. 

Hlače: SheIn (https://goo.gl/yPy9ws)
Cipele: No name
---------------------------------------------------------
Posljednja stvar koju sam uzela u ovj narudžbi je ova deblja vesta. Svidjela mi se jako jer je model široki i zamislila sam si da će izgledati slatko na trudnički trbuščić. Iako je materijal deblji nego što sam očekivala, bit će dobra za večer, kada neću ni morati nositi jaknu preko nje.
Link: https://goo.gl/5lOsVL
Cijena: 70$  16$

Iako piše da je cijena prije sniženja bila 70$, ne vjerujem u to. Lijepa je, i za 16$ je zbilja odličan ulov, no nebih je odabrala da je puno više. Smeđi materijal je nešto nalik na materijal kaputa, a bijeli je tanki pamuk. S obzirom na A-kroj, odabrala sam veličinu S.

Hlače: SheIn (https://goo.gl/yPy9ws)
Cipele: Zara
Torbica: Mango
-------------------------------------------------------

Što vam se najviše svidjelo iz ove narudžbe?
Kakvo je vaše iskustvo kupnje sa SheIn stranice?
Podijelite samnom ukoliko ste nečim jako zadovoljni.

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Sve je jako lijepo sto si narucila ali najvise mi se svida ova plava kosulja,predivna je. Nisam jos narucila preko te stranice vise volim probati u ducanu kako mi nesto stoji,sto je sigurno sigurno je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razumijem te! Ja i volim jako otić u dućan i čak provesti cijeli dan u shoppingu, ali jednom kada se zaraziš online kupnjom, teško se odviknuti. :)

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol