Cozy Sunday

Nedjelja je dan za obitelj i većinom je provodimo u toplini doma, dio dana u pidžami, a ostatak zamotani u dekicu, a ovu nedjelju odlučila sam provesti u novoj dekica-vesti sa YOINS stranice. Zapravo je riječ o, rekla bih, pončo/vesti, no mene asosira na dekicu zbog topline i udobnosti pa zato taj naziv. :)
Nemam puno iskustva naručivanja s ove stranice, pa sam dvoje dojmove odlučila dijeliti s vama. Ukoliko vas zanima recenzija ovog artikla, nastavite čitati.

https://goo.gl/71pjZ8
Cijena: 29,95$

Naime, YOINS mi je dao priliku odabrati si neki artikl i meni je nekako za oko zapela ova debela vesta na preklop. Iako inače nisam tip za tako široke stvari, iz nekog razloga mi se svidjela. Iako sam prvenstveno mislila uzeti sivu boju, odabrala sam ipak bež i mogu reći da je stigla jako brzo. Već za dva tjedna.
Moram priznati da je otvaranje paketa bilo pomalo razočaravajuće jer sam odmah uočila da na sebi nema ove šare, nego je skroz jednobojna. Zbog toga mi izgleda puno običnije od očekivanog. Model je, doduše, isti kao na slici i materijal je doista debeo i topao. Također, boja je realno puno toplije nijanse (žućkasta), dok na njihovim slikama izgleda hladno i dosta neutralno.
 

Tek kada sam probala ovu vestu, svidjela mi se djelomično, no baš mi je nekako za ugodnu i toplu nedjelju doma. Jako je ugodna i topla i osjećam se kao zamotana u dekicu, a meni je to super jer sam inače jako zimogrozna. Nisam sigurna gdje i kada bih to nosila izvan kuće, osim možda u šetnju kvartom. Osim toga, jučer sam shvatila da je jako praktična prilikom dojenja s obzirom na prekop s prijeda. Na kraju krajeva, zadovoljna sam, no nisam sigurna da bih dala 30$ za nešto što nije identično kao na slici. Da je, bila bih jako zadovoljna ovom narudžbom.
 

Što vi mislite?
Kakva su vam iskustva naručivanja sa Yoinsa-a?
Puse, Blaženka Beautylicious.

Primjedbe

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol