Hobi koji je postao dodatni posao

S obzirom da od ponedjeljka do petka radim dosadni uredski posao, tipkajući za kompom cijeli dan, pravo osvježenje i dozu uzbuđenja donosi mi vikend, koji je često popunjen sa curama koje mi daju svoje povjerenje i prepuste se u moje ruke.

Ne mogu vam opisati osjećaj kada se spremam za neko novo šminkanje.. :)) Taj me posao baš usrećuje i još sam sretnija kada vidim sretna lica djevojaka nakon šminkanja... Također, svaki, ali baš svaki put imam tremu, na koju ja gledam kao nešto pozitivno, jer se veselim svakom novom šminkanju.

Ja sam tek u samom početku ovoga i nadam se da ću steći povjerenje cura koje mi dolaze, te da ću se još dugo baviti time.
Uvijek se trudim shvatiti ono što se od mene traži, i realizirati to na što bolji način, ali isto tako, svaku kritiku smatram dobrodošlom i uvijek sam spremna raditi na sebi.

S obzirom da imam stalni posao pored kojeg mi ne ostaje puno slobonog vremena, nadam se da ću jednom uspjet iskemijat neko vrijeme za upis škole kako bi se ozbiljnija time mogla i baviti.

Nisam nikada na blog stavljala slike mojih radova, pa ću sada izdvojiti neke, a ostatak možete vidjeti na mojoj facebook stranici.
Primjedbe

 1. Stvarno ti jako dobro ide, super si našminkala sve ove cure!! :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Jako lijepo radiš...cure na fotkama odlično izgledaju;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Curke su predivne! :) Slijedim te, navrati na moj blog ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Veoma kreativan i lep posao, a posto je i dodatni izvor prihoda, to ga čini još lepšim. Samo napred.

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol

Balea Aqua serum i krema