GUYLOND PARIS PALETA

Za Božić sam dobila ovu paletu i toliko mi je predivna da mi ju je bilo žao koristiti jer imam hrrrpetine druge šminke, ali naravno da nisam mogla odoliti.
Nikada prije nisam čula za ovaj brend, ali stvarno sam se iznenadila kvalitetom.
Samo pakiranje me oduševilo! Napravljena je od tvrdog kartona, na sebi ima ogledalo,a poklopac je vezan svilenim vrpcama kako se nebi preklopio dole kada se paleta otvori.



Paleta se sastoji od 35 sjenila x 1,20g.
Sjenila su stvarno ooodlična! Pigmentirana i savršeno se blendaju.. Sviđa mi se i izbor tonova, a i činjenica da ih je dobar dio mat me još više oduševljava. Ostatak ima sitni shimmer u sebi, ali nebih ni za njih rekla da su sjajna sjenila. U svakom redu (okomito) je po jedno sjajnije sjenilo s jačim shimmerom.
Na slici se dosta dobro vide:



Što se rumenila tiče, dolaze u 5 različitih nijansi također pigmenitrana i stvarno je ga je malo dovoljno za nanošenje. Rumenila su pakirana po 2,50g.
Među rumenila, uvrstili su i jedan kompaktni puder (2.po redu), iste gramaže kao i rumenila.
Nisam ni primjetila da je puder dok nisam pročitala opis na poleđini palete :D iako jedino on nema ni malo shimmera u sebi. S obzirom da je dosta taman, ja ga koristim kao bronzer.


Sjajila za usne, koja dolaze u 15 nijansi, još nisam probala, ali vjerujem da će biti ok. Pakirana su po 0,70g. Osobno nemam naviku koristiti sjajila pa ih zato valjda još nisam isprobala. Češće izbor padne na neki ruž ili samo labello :)


Nakon otvaranja, paletta vrijedi 12 mjeseci, a na njoj je također istaknut znak da nije testirano na životinjama.
Kao što sam na početku spomenula, nikada se nisam susrela s ovim kozmetičkim brendom.
Da li je neka od vas čula za njega ili ste već možda koristli nešto njihovo?


Primjedbe

  1. Ni ja nisam nikada čula za njih. Paleta mi izgleda jako jako lijepo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Bas sam malo googlala pa sam nasla stranicu: http://www.guylond.com/index_en.html
    Nisu bas no name kao sto sam mislila, samo slabije zastupljeni kod nas.

    OdgovoriIzbriši
  3. Waaaaaaaa, prekrasna je paleta!!! I pakovanje i sjenila, sve!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja imam sjenila od ovog pr i zadovoljna sam...kupila sam sebi,pa kad sam vidla da valja,nakupovala sam i frendicama za Bozic..
    Preporucujem svima!!

    OdgovoriIzbriši
  5. ovu paletu sam gledala nekih 15ak dana u izlogu u jednom irisu... kako nisam bila pri parama premišljala sam se oko kupnje i u biti čekala da mi sjednu novci. i onda nekidan skužim da se taj iris preko noći zatvorio :(
    paleta je prekrasna, ali mi je u biti jedini minus bio to što je fakin glomazna... ali planiram prve prilike baciti pogled na ostale palete, možda me privuče neka prakičnija.

    OdgovoriIzbriši
  6. Paleta izgleda izvrsno, no iskreno izbjegavam kupovati palete koje imaju i ruževe i rumenila i sjenila sve u jedan.. svremenom će se sve to pomješati .. zato pripazi kako rukuješ snjim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, zeznuto je to.. ali na ruzevima je folija koju ja ne namjeravam uklanjat dok se ona tako drzi, pa ce mi to olaksati malo odrzavanje palete urednom.

      Izbriši
  7. Iskreno, nisam znala za ovaj brend. Ali generalno ne volim palete koje imaju kremaste i puderaste proizvode zajedno, mnogo se zabrljaju...ili sam ja mnogo smotana. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisi jedina! :)
      Iako sam ja jako pedantna sto se toga tice, zna mi rumenilo zavrsiti u ruzevima, ali na ovoj je super sto preko ruzeva ima samoljepljiva prozirna folija, pa je ne skidam s cijele palete. Folija je i na slikama, a jedva da se i primjeti. Zar ne?

      Izbriši
  8. Nisam cula za ovaj brend, mada paleta je prelepa :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol