Beauty Blog Day 2013.

Znam da uuuužasno užasno kasnim s ovim postom, ali u zadnje vrijeme nikako da se primim pisanju bloga, samo skupljam fotke i već sad imam hrpu toga za recenzirat i objaviti.

S obzirom da ste već sigurno na X blogova pročitale dojmove i sadržaj prvog Beauty Blog Day-a u Hrvatskoj, ja neću previše filozofirati pa ću samo ukratko napisati svoj dojam i staviti slike. Slike ionako govore tisuću riječi ;)

Iako nisam imala nikakva očekivanja, na kraju dana sam kući otišla oduševljena i sretna iz mnogo razloga. Od same organizacije, predavanja, sponzora i organizatorice Ane Popović Kišur, do blogerica, poklona i dragih kolegica - sve je bilo odlično!

Cijeli dan bio je podijeljen na predavanja, pauze i slobodno vrijeme za druženje, a čim smo došle dobile smo svoje superkul akreditacije:
Imali smo razna jako zanimljiva predavanja, a to su:
  • Google Analytics, kako čitati statistiku?  - Damir Podhorski, Escape studio
  • Batiste: Try It Dry Show - predavačica Enisa
  • Somatoline Cosmetics - razlika između masnih naslaga i celulita
  • Predavanje o facebooku - Mia Biberović, Ping Pong dvosmjerne komunikacije
  • Vichy: Idealna koža više nije san -  predstavljanje noviteta na tržištu - Vichy Hyaluspot

Nakon svih ovih jako poučnih predavanja, uslijedilo je neformalno druženje i ručak organiziran od strane Cateringa Lido koji je bio prefin :)

Kao šlag na kraju bilo je poglašenje Beauty Blogerice godine, a to je Vesna, BeautyAddict, i još joj jednom čestitam! :)

Upoznala sam puno cura koje sam do sada samo znala virtualno, a dan sam uglavnom provela u društvu Martine (Alter Ego Style), Ivane (ANAVIGLAM) i Nives (a litte make uo obsessed).
Hvala curama na super druženju! :*
Evo i ostatka slika:
I na kraju jedna fotka s organizatoricom, Anom:


Veliko hvala Ani, Ogledalu i svim Beauty partnerima (Batiste, Vichy, Somatoline Cosmetic, RoC, NovExpert, Kozmo, Lierac, Phyto, Chilly, Borotalco i Diesel) koji su bili prisutni taj dan i od nas običnih blogerica napravili nešto više. Lijepo je osijećati i vidjeti da netko to stvarno cijeni i da nekome to svarno znači. Iako sam ja tek u početku bloganja, drago mi je da smo dobile svojih 5 minuta i ponosna sam što sam jedna od 70ak Beauty Blogera u Hrvatskoj. <3

Ostatak slika možete naći na mojoj facebook stranici.

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Ajme...baš je lijepo prisjetit se tog lijepog dana i naravno važnog za nas blogerice :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zato sam ja tako dugo i čekala s postom, da se prisjetite ;) :P haha

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol