essence stay matt lip cream

Neki dan sam se nešto morala za letit do Kozma, a prije toga sam se sama sa sobom dogovorila da apsolutno ništa od šminke ne kupujem. I možete si misliti kako se to dogodilo.
Kada uđem u Kozmo ili dm, svi dogovori i planovi o štednji padaju u vodu! :D

Hvala bogu ovoga puta, za oko mi je zapelo essence stay matt lip cream i nisam odolila da isprobam jedan od njih. Uzela sam nijansu 03 SOFT NUDE jer općenito najviše volim nude ili roskaste ruževe.


Cijena od samo 17,90 kn je ništa s obzirom na oduševljenje koje me obuzelo nakon prvog nanošenja. Znam, radi se samo o ružu/sjajilu ili koja bi već bila hrvatska inačica za lip cream, ali bilo kako bilo, ja sam sretna! Ne kažu bez veze da je za sreću potrebno stvarno malo. A to je u mom slučaju, ovaj lip cream! :)

Mislim da ambalažu nije potrebno opisivat. 4ml proizvoda možete koristiti 6 mjeseci nakon otvaranja, a nanosit ga možete aplikatorom koji taj posao obavlja dosta dobro ili se pak poslužiti kistićem za nanošenje ruža. Sastav mu je dosta kremast i savršena pigmentiranost prirodnu boju usana pokriva 100%. Lijepo se upije u kožu, ostavljajući matt

Stvarno mi se jako sviđa i nijansa je savršena!
Vrlo je dugotajan na usnama i mislim da zbog svega toga zaslužuje čistu 5icu, ali ipak imam jednu maaaalu zamjerku, a to je miris. Ima neki specifični jači alkoholni miris, koji mene baš grize za nos.  Razlog iz kojeg sam mu ipak dala čistu peticu je činjenica da pri nanošenju na usne taj miris ishlapi i nestaje.

Eto još samo nekoliko sličica kako ova nijansa izgleda na mojim usnama:
 
 
 
 
A na ovoj slici je boja najrealnija:


Kako vam se sviđa? Jeste li možda isprobale ovaj lip cream?
Ja sam sigurna sam da ću isprobati još neku nijasnu :)

Stay beautiful,

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Isprobala - rose velvet i crveni. Prvi obožavam za svaki dan, a crveni mi je prejak i previše ga izađe na aplikatoru, pa ga treba nanositi kistom, što baš i nije najpraktičnije za izvan kuće. I ne volim osjećaj na usnama nakon nekog vremena, moram ga premazivati još nekim sjajilom da mi usne nebi bile suhe. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni su ovi lip creamovi odlični, imam tu nijansu ko i ti i onu rozu, i obadvije su odlične i potpisujem sve što si napisala, jedino ne znam kako tvoj miriši na alkohol kada moji svi nekako slatkasto miriše, recimo na vaniliju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moj ima baš neki jaki miris. :/ kupit ću još neki pa ću baš usporedit.

      Izbriši
  3. Ja imam nijansu 01 i obožavam ga, nosim cijelo ljeto. Stvarno odličan proizvod za malo kuna.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako ti samo lepo stoji ;)

    Nisam nikada probala Essence ruzeve, ali sad si me zainteresovala ;) Boja je predivna, skroz moja ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj samo meni valjda ne odgovaraju, tj. nisu me oduševili :( :( Ali za miris, mora da si uzela neki vanserijski, jer ja imam dva i oba predivno mirišu na vaniliju. Ali s Essenceom očito nikad ne znaš, uzela sam neki dan njihovo longlasting sjajilo, i užasno smrdi i jako je ljepljivo, a kažu mi cure da one imaju iste i da su njihovi super. Pa eto :D

    OdgovoriIzbriši
  6. boja je odlična i krasno ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Uh sto je ovo lepo! Moracu da pogledam kod nas u DMu :)

    OdgovoriIzbriši
  8. super je ova boja, ja imam velvet rose još od kad su tek došli u asortiman i super mi je...jedina je zamjerka što malo isušuju usne, al onda stavim ispod labelo i super je, al stvarno ne znam kako tvoj ima takav miris, moj miriše baš super :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Jako volim Essence lip creamove ali mi ova nude nikako ne stoji :D :/

    OdgovoriIzbriši
  10. lijepo izgleda, no nisam baš zadovoljna.... suuuuhooooo

    OdgovoriIzbriši
  11. I više nego dobro izgleda. Ja bih ipak izabrala neku jaču nijansu :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Bas je lep, volim mat sminku.:D

    OdgovoriIzbriši
  13. Ja sam ga isprobala; sve je savršeno, osim što kad mi se usne malo posuše, ostaje ona ružna crta unutar usana... i to mi je velika zamjerka.. imate kakav prijedlog što da radim da mi se ta crta ne stvara?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dobra njega prije nanošenja i trudi se razmazat tu i tamo usne da ti se ne stvara taj rub

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol