PICK OF THE MONTH - Kozmo tonik za njegu lica


Ovomjesečnu "Pick of the month" titulu zasluženo je dobio KOZMOv tonik za lice od lavande. Ako vas zanima zašto, čitajte dalje. :)


Iako sam ovaj tonik kupila još na proljeće, od tada je vjerno čuvao svoje mjesto na polici, dok jednom, baš iz tog razloga, nisam posegnula za njim. Rekoh, idem ga konačno isprobati! Znam, bilo je i vrijeme. :)
Ovaj tonik dolazi u 200ml ambalaži od tvrđe plastike, vrlo jednostavnog pakiranja i dizajna, a na kupnju sam se odlučila jer sam isprobala i Kozmo masku od gline koja mi se poprilično svidjela.
Osim toga, svjesna sam i činjenice da lavanda ima jako učinkovita umirujuća svojstva i da daje koži svježinu. Otvaranjem bočice, očarao me prekrasan i svjež miris lavande. Stvarno nešto predivno! <3

Malo teorije: 

"Tonik za njegu lica vraća svježinu, tonus i prirodnu kiselost nježnojo koži lica i vrata. Upotrebljava se samostalno ili nakon čišćenja lica kože mlijekom. Eterična ulja ružmarina i lavande dodatno osvježavaju kožu, a ekstrakt necena i aloe vere umiruju nadraženu ili oštećenu kožu.  Ne sadrži: Parabene i formaldehide, sintetske arome i umjetna bojila, silikone. "Sastojci:



Dužim korištenjem ovoga tonika primjetila sam da mojoj, inače masnoj, ali mjesitimično suhoj, koži daje potrebnu vlagu, djeluje umirujuće i kao da oživljava.
Osim toga, nakon što se okinem kontroli i potiskam sve što se potiskati da, ovaj tonik je pravi spas za crvenilo i vrlo brzo popravlja nastalu štetu :)

S obzirom da sam sad pri kraju s ovom bočicom, jurim u Kozmo po novu jer je ovo proizvod koji ću definitivno uvrstiti u svoju rutinu.

Možete ga potražiti po cijeni od samo 24,99 kn.
Kozmo proizvode prepoznat ćete po vrlo jednostavnoj ambalaži, ukrašenu čipkom.

Da li ste vi možda otkrili neki od Kozmo proizvoda kojim ste bili oduševljeni?

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. kupujem ga sljedećeg! baš sam u potrazi za dobrim tonikom :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Probala sam Kozmo masku sa zelenom glinom i Kozmo piling za lice s marelicom i zelenom glinom i nikako mi se nisu svidjeli...od mene jedno veliko NE tim proizvodima. Nakon upotrebe na licu mi ostave masni film koji se neda isprati. Nakon ta dva promašaja Kozmo proizvode zaobliazim.
    Martina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja još nisam imala negativnih iskustava s ovom kozmetikom i mislim da ću probati još koji proizvod iz kolekcije.

      Izbriši
  3. hvala na recenziji...nisam jos probala niti jedan kozmo proizovod... budem ih bas malo proucila sljedeci put kad se nadjem u trgovini... :)

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja sam probala samo masku od gline, lavanda me odbija jer ne podnosim njen miris, ali svakako se isplati probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj, ja obožavam miris lavande.. :) Naravno, ukoliko nije pre intenzivan.

      Izbriši
  5. Ja sam imala ovaj tonik i bio mi je super :) Kad već spominjete Kozmo proizvode, slažem se za masku za lice, stvarno ostavi neki masni sloj, a i piling ima sličan učinak. Ovaj mi je tonik bio dobar, i možda ga opet kupim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš nisam primjetila taj masni sloj.. kako bi masku kompletno skinula s lica, ja imam običaj lice izmasirati s jednim blagim pilingom. Možda zato meni ne ostane taj masni sloj. :/

      Izbriši
  6. Nikako ne volim lavandu, ne podnosim taj miris :(. Imala sam Kozmovu masku od gline i toliko mi je bila grozna da mi je sada čitav taj asortiman u potpunosti odbojan :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja obožavam miris lavande, naravno, ako nije baš prejak. :)

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol