Subrina VIVID boja za kosu - 69 Karamela

Iako je zadnji dan u ovoj godini, odlučila sam napisati svoj zadnji post. Ove godine, naravno! :)

Nedavno sam, na moje veliko oduševljenje, izabrana jednom od "Ambasadorica ljepote" za Click2Chic i u roku od samo par dana primila njihov paket koji je izgledao prelijepo. Osim što je tu bilo svega, sve je bilo lijepo upakirano, dekorirano, a i oduševio me izbor proizvoda za mene. Primjetila sam odmah da su odabrali proizvode koji će meni biti prikladni te koje bi definitivno odabrala i sama. Iznenađenju nije bilo kraja. U paketu me također dočekao i kupon za kupnju na njihovo sajtu. Osim toga napomenula bih kako mi je bilo ugodno komunicirati s curama iz Click2Chic-a koje su jako jako simpatične.


Prvo što mi je zapelo za oko i privuklo moju pozornost je SUBRINA VIVID boja za kosu. Nedavno sam baš počela razmišljati da dosadašnju, plavu "ombre" boju osvježim nekom toplijom bojom kako bih ublažila prijelaze, ali i potamnila vrhove koji su ovo ljeto još dodatno posvijetlili.
Nisam mogla sakriti oduševljenje odabranom nijansom, pa sam je odmah htjela isprobati.
S obzirom da mi je kosa jako duga, a i gusta, odmah sam naručila još jednu ovu boju u nijansi 69 KARAMELA.

Malo teorije o SUBRINA VIVID bojama:
"Subrina Vivid je boja koja se prilagođava vašem stilu života, jer postojanost do 28 pranja omogućava učestaliju zamjenu nijansa. Boja se ne ispire u potpunosti, stoga mora biti slijedeća nijansa podjednake svjetlosti ili tamnija. Bogata kremasta struktura osigurava optimalno pokrivenost sijede kose - do 70% ( kod sijede kose može boja ispasti malkice svijetlije). Jedinstvena kombinacija njegujućih sastojaka i hranjivog karite maslaca pobrine za blistav i prirodan izgled kose. Boja ne sadrži amonijaka, stoga nema neprijatnog mirisa i pritom je naklonjena vaši kosi i vlasištu. Pakiranje sadrži 40 ml boje i 60 ml razvijača. Subrina Vivid je jedinstvena kombinacija njegujuće boje bez amonijaka i inspiracije za izazov vlastitoga stila uz pristupačnu cijenu. Subrina Vivid poklanja za razliku od ostalih boja bez amonijaka iznimno živahne i pomodne nijanse. "


Iako se nikada nisam usudila sama farbati (osim ombre-a), ovaj put sam odlučila napraviti sve sama. :D
Bilo je stvarno jenostavno i oduševljena sam rezultatom. Kako bi boja pravilno bila raspoređena i po dužini, kod nanošenja sam koristila četkicu koju sam dobila u Lorealovom Ombre setu. Za počečtak sam klasičnom četkicom za nanošenje boje boju nanosila na tjeme i razmazivala po kosi, a onda Loreal četkicu koristila nakon što sam cijelo tjeme namazala.
Za nanošenje boje na cijelu kosu trebalo mi je cca pola sata-45 min, a nakon toga sam je ostavila još pola sata. 


Nakon ispiranja boje, malo me šokirala činjenica da mi je tjeme i dio sa prirodnom bojom primio baš jako i malo sam si bila narančasta. S obzirom da na boji piše da se ispire, taj se izrast isprao i prilagodio ostatku u svega par pranja.


Nakon par pranja bila sam savršeno zadovoljna! Dobila sam točno ono što sam htjela: topliju nijansu, ujednačeniju boju kose, a opet mi je ostao lagani "ombre" efekt, bez bijelih vrhova.

Što vi mislite o ovoj maloj, ali meni, značajnoj promjeni? Kako se vama sviđa?

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Jako je lepa boja. :) Svidja mi se i plava i ova, ne bih mogla da se odlucim koja mi je lepsa. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prelijepa ti je kosa! Nisam primjetila ovu boju Subrinu Vivid, nadam se da ima kod nas.

    OdgovoriIzbriši
  3. Imaš divnu kosu :) Ja skoro od svake plave nijanse boje budem crvenkasta zbog crvenog pigmenta, očito je to i tvoj problem, ali kao što kažeš nestane nakon nekoliko pranja.

    OdgovoriIzbriši
  4. Super je boja. Da li je ima za kupiti u ducanima i koliko dode?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam ti sigurna da ima, ali možeš je naručiti na click2chick stranici gje je cca 34 kn ;)

      Izbriši
  5. Super je boja, a kosa je krasna <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Divna mi je boja, a kosa još ljepša <3 Osvojila si Liebster nagradu kod mene na blogu pa javi kad checkiraš <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Ove farbe se mogu kupiti u dm-u :) ja sam danas bila u novo otvorenom u Sarajevu i svidjele su mi se boje,razmisljam da probam jednu od njih :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol