Nivea Soft designed by GILES


NIVEA predstavlja globalnu suradnju s Gilesom Deaconom, Dizajnerom godine televizijskog kanala The World Fashion Channel, koji je dizajnirao tri neodoljive ilustracije limitiranog izdanja NIVEA SOFT kreme.

Giles Deacon, najpoznatiji po svojim zaigranim i uzbudljivim kreacijama, usko je surađivao s brendom Nivea kako bi kreirali proizvod koji odražava njegov rad, a istovremeno se poigrava s klasičnim oblikovanjem Nivea Soft kreme. Povodom predstavljanja nove suradnje "razigrani" britanski dizajner je izjavio: “ Godinama koristim Nivea Soft kremu. Ovim ilustracijama htio sam stvoriti bezvremenski dizajn pun boja; pomalo ekscentričan, ali zabavan i duhovit.”

NIVEA SOFT BY GILES KOLEKCIJA:




Catwalk

Inspiriran modnim pistama diljem svijeta ovim dizajnom limitiranog izdanja NIVEA Soft kreme Giles želi dočarati uzbudljive kreacije i modne ikone koje suvereno vladaju pistama.


Photoshoot Na fotografskom snimanju modeli blistaju ispred kamera i zauzimaju različite poze. Uzbudljivim dizajnom Giles je htio predstaviti modele u posebnim kreacijama kako poziraju ispred kamere. 

Backstage

Ovaj dizajn veže se uz trenutak prije stupanja na modnu pistu. Ovom ilustracijom Giles želi prenijeti uzbuđenje koje vlada iza kulisa i uzbudljivi trenutak prije početka revije.

Ova krema u Catwalk varijanti stigla je i na moju adresu! :)
Pitam se ima li itko tko nikada nije koristio Nivea kremu? Ja je obožavam i nazvala bih je nekom "basic" kremom koju bi svatko trebao imati, a sigurna sam da većina vas i ima.
Osobno mi puno više odgovara Soft verzija kreme od klasične jer je lagana, prozračna, nije masna i ekstra brzo se upija. Koža ostaje mekana, hidratizirana i jako mirišljava.
S obzirom da imam problematičan ten i da moja koža zahtijeva nešto složeniju njegu, preparati koje koristim isušuju kožu i iz tog razloga potrebna joj je dodatna doza hidratacije. Ova krema to upravo pruža! Nisam primjetila ikakve iritacije, ne masti mi lice i često posežem za njom kao dodatno osvježenje jer je upravo to osjećaj koji stvara.
Osim lica, redovito je nanosim na vrat i dekolte, ali i ostatak tijela.

S obzirom da sam vizualni tip, uvijek posežem za LIMITED EDITION izdanjima ove kreme koje zna imati dosta često pa mi se tako još više sviđa. Volim kada dobar proizvod ima i lijepu ambalažu.

Ova krema opskrbljuje kožu dragocjenim hidratizirajućim jojoba uljem i štiti prirodnu strukturu kože s vitaminom E. Sadrži formulu koja se lako nanosi i brzo upija, a ostavlja osvježavajući i ugodan baršunast osjećaj na koži.

Okvirna maloprodajna cijena limitiranog izdanja NIVEA Soft by Giles kreme iznosi 35,00 kn (200 ml)

Sjećam se da sam bila jako mala kada sam počela koristiti Nivea kremu i od tad je uvijek u ladici. :)
Slažete li se samnom kad kažem da nema osobe koja je nije koristila, barem u nekom periodu života?

Da li se i u vašoj ladici može naći primjerak?


xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Moja mama bi se prije ubila nego ostala bez nje:) Meni nazalost nije dovoljno hidratantna

    OdgovoriIzbriši
  2. Presladak dizajn! Ja sam ju probala ali niti meni nije dovoljno hidratantna, više mi odgovara ona klasična plava, no zbog pakiranja bih mogla napraviti iznimku :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Koristila sam Niveu Soft kroz srednju školu. Nježna mirisna kremica, a povoljna. Preslatke kutijice. Mislim da će me privući da kupim i prisjetim se kreme. Mama još uvijek govori kako je to bila dobra krema, bolja od mnogih za lice koje je probala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. majke se ne odriču te kreme :) moja isto kaže da je to najbolja. da je sve ovo novo samo još više i više kemije.

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol