BeautyLash bojanje trepavica - DIY

Kao što to obično bude, šetala sam po Mülleru, jer kakva bi ja to bila blogerica/shopingoholičarka/šminkerica da, iako nisam planirala kupiti ništa osim sestri boju za kosu, u košaricu ne stavim još xy normalnim ljudima nepotrebnih stvari. U toj košarici se, između ostalog, našla i boja za obrve i trepavice. S obzirom da sam je namijenila farbanju isključivo trepavica, odabrala sam crnu boju kako bi one bile što tamnije. Osim toga, na odabir imate još i tamno i svijetlo smeđu, a za to ćete izdvojiti 50,90 kn što je prava sitnica jer je ovaj paketić namijenjen za 12 korištenja. 

Što se tiče opreme, dobit ćete sve što vam treba. Ja sam samo dodala još par vatiranih štapića i alkohol s kojim sam, prije korištenja, prebrisala plastiku u kojoj se miješa boja, četkicu te štapić za miješanje. 
Pametno je, prije korištenja, napraviti test na moguće alerijske reakcije, što ja, naravno, nikad ne napravim, ali nemojte se ugledati na mene!
Sve što trebate je čiste i suhe trepavice i bojanje može početi. U dobivenoj opremi naći ćete listiće koji su namijenjeni kako bi ih zalijepile ispod donjih kapaka kako se boja nebi preslikala na kožu i ostavila mrlje. Iskreno, potrudila sam se zalijepit ih, ali oni nisu uopće ljepljivi. Naravno, pokušala sam ih lagano i navlažiti, ali niti to nije urodilo plodom pa sam ih odlučila maknuti jer su mi samo smetali. 
Šire okoloočno područje namazala sam kremom, u slučaju da ako i kapne malo boje, ne ostanu flekice. Vatiranim štapićem brisala sam boju koja mi je dolazila u dodir s kožom. 
U razgovoru s drugim curama, dobila sam dojam da većina njih to nebi radile same, uz komentar: "Ne usudim se ja to!" Baš iz toga razloga odlučila sam isprobati, jer mi ne zvuči baš kao neka filozofija ofarbati trepavice. :D Dodatni "go to" bila je činjenica da je smjesa koju dobijete doista gusta i nisam se bojala da bi boja mogla curiti u oči.

Nanosi se četkicom, sličnoj onoj iz maskare, na isti način kao i maskaru. Doslovno nanesete boju na četkicu i češljate trepavice. Ja sam se poslužila i pripadajućim štapićem kako bi ih pošteno "nasaftala", posebno vrhove koji su kod mene zapravo i problem. Korijen trepavica mi je taman, ali prema vrhovima su sve svijetlije. Pa ja zapravo imam Ombre trepavice! Pa daaa! :D
Nakon pošteno natrackanih trepavica, ostavila sam tako 15ak minuta. U uputstvima piše da se očisti vlažnom blazinicom, ali tu bi tek nastao kaos i zapravo bi si svu boju razmazala po licu. Ja sam se odlučila umiti u toploj vodi, zajedno sa gelom s kojim svakodnevno čistim lice. 
Neću vam opisivati rezultat jer sam se iz toga razloga slikala prije i poslije, pa najbolje da procijenite same. Neću vam sigurno reć da trčite u Müller po ovaj proizvod, ali ne mogu ni reći da je loš. On je napravio ono što je obećao, samo što sam ja imala očekivanja s reklama i mislila da ću dobiti i gustoću i duljinu i svašta nešto. Zapravo nisam ni imala toliko svijetle trepavice koliko sam mislila, ali se razlika na vrhovima stvarno solidno vidi. 

Učinak boje trebao bi trajati do 6 tjedana, ali s obzirom da sam ubrzo nakon toga bila na ekstenzijama trepavica, ne mogu vam potvrditi.


Moja ocjena: 4/5

Jeste li se okušale u DIY bojanju trepavica ili se radije prepustite prepustite u ruke stručnjaku?
Jest eli koristile neku drugu boju kojom ste bile zadovoljne?
Pišite mi!

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Joj ovo sa setnjom se desava i meni, odem po jednu stvarim, i odjednom ih jos 5 u kosarici :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dejavu jučer.. sa sestrom uletila u dm, pomoć joj izabrati boju za kosu i izašla sa -180kn! Prokletstvo! :D

      Izbriši
    2. Pa vidi se razlika ali i ja sam mislila da će biti dramatičniji efekt, pogotovo s crnom bojom...doduše moje su trepke svjetlije od tvojih pa bi možda i s ovom smeđom koju sam korsitila za obrve bilo rezultata...već vidim kako mi vrag neće dati mira pa ću se i ja natrackati jedan dan pa šta bude :))

      Izbriši
    3. hahaha..javi kak ti je ispalo i da li se vidi razlika. :)

      Izbriši
  2. Hello, I enjoy reading through your article post.
    I wanted to write a little comment to support you.

    Also visit my homepage - magento themes

    OdgovoriIzbriši
  3. Zna li ko dje se ovo može kupiti u Crnoj Gori?

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja ću to ići danas kupiti da vidim kako će biti..bila sam to radila kod kozmetičke i ništa posebno a koštalo je 120 kn..bolje je onda kupiti taj proizvod jeftiniji je i više ga puta možeš koristiti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. I ja uskoro mislim ponoviti. Ovaj put bi i obrve potmanila. Baš me zanima kako će to izgledati.

      Izbriši
  5. Da li ima u Njemackoj ovaj proizvod ili slican ovome jer ja imam jako svijetle trepavice, koju god bi boju uzela mislim da bi bila velika promjena :) lp

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol