Masaža tijela u salonu DEA

S obzirom na uredski posao i 8-satno sjedenje svaki dan, moja su leđa polako počela patiti. Primijetila sam da me često bole, a nakon što sam nedavno imala nekih zdravstevnih tegoba, pokazalo se da bi uzrok tome mogli biti baš problemi s kičmom i slaba cirkulacija. Po preporuci mnogih, odlučila sam se otići na masažu. Ovo nije prvi put da sam bila na masaži, ali je prvi put da sam toliko oduševljena da sam o tome odlučila napisati post. Na masažu sam se uputila u Kozmetički salon Dea  koji se nalazi u centru Zagreba, u Martićevoj 14c. 

Po dolasku, na vratima me dočekala nasmijana vlasnica Andreja koja mi se svidjela već i nakon nekoliko razmijenjenih poruka u inboxu. Vrlo vedra, simpatična i komunikativna mlada cura koja je, kako sam doznala, prije nepunih godinu dana odlučila otvoriti svoj salon i ostvariti svoj san. :) 
Ono što mi se strašno svidjelo kod Andreje je pristup klijentu. Osim lijepog i urednog salona te kvalitetne usluge jako mi je bitno kako se osjećam i kakva je atmosfera. Vrlo često sam se u nekim salonima osjećala da "smetam" i da to što rade, rade samo da obave i da odem, a ovdje je vladala sasvim drugačija atmosfera. 
Osjećala sam se jako ugodno, Andreja mi je pokazala salon i ukratko mi se predstavila. 
S obzirom da sam bila na masaži cijelog tijela, i prijateljsku atmosferu koja je vladala, Andreja i ja smo pričale o milijun tema. 
S obzirom da se ne razumijem previše u masaže, i da sam do sada bila samo na jednoj prije ove, mogu reći da je ovo bila masaža, a ono prije bih sada nazvala "češkanjem". :D

U gornjem dijelu leđa i vrata imala sam "kuglice" koje je trebalo razbiti što, moram priznati, nije bilo najugodnija stvar, ali je Andreja, kroz razgovor i odvraćanje pozornosti, to vrlo brzo riješila. 
Cjelokupna masaža bila je jako ugodna i, mogu vam reći, lako bi se mogla razmaziti i naviknuti na to. :) Ugodan ambijent, prigušena svjetla i još mi Oliver svira tiho u pozadini. Ma di ćeš bolje!? :D
Nakon masaže, Andreja, koja je inače i kiropraktičar, pošteno me istegnula i "slomila" :D Nisam znala da mi kosti mogu toliko pucati i to sam doživjela prvi put. Osjećaj je odličan! Kao da me nekako namjestila, ne znam kako bih drugačije opisala. 
Po završetku cijelog tretmana, upozorena sam na bolove sutradan, zbog razbijanja već spomenutih "kuglica". Tako je i bilo, ali iskreno, očekivala sam puno više. Malkice boli i to točno jedan dan, a idući sam se osjećala kao perce. Doslovno! Osjećala sam se cijela kao od gume, u najpozitivnijem smislu te riječi! 
Iako nikada nisam mislila da masaža može imati toliko dobar učinak na fizičko, ali i psihičko zdravlje, zacrtala sam si kako ću si je s vremena na vrijeme priuštiti. 

Na kraju druženja s Andrejom, pitala sam je mogu li poslikati malo salon za blog, na što je ona pristala, a dok sam ja fotkala, ona je u pozadini pjevušila. :)
 

Osim raznih vrsta masaža, Andreji se možete obratiti i za različite kozmetičke tretmane poput čišćenja lica, korekcije i farbanje obrva, depilacije, anticelulitnih tretmana itd., a odnedavno u ponudi ima i depilaciju Lust voskom koja je nazvana "bezbolnom" depilacijom. To vam spominjem jer me nekoliko cura pitalo za tu depilaciju koja je u zadnjih par mjeseci postala pravi hit. Još je nisam isprobala, ali ako se odlučim, svakako ću vam tipkati i o tome. :D


Nakon tretmana na raspolaganju imate prostranu kupaonu u kojoj se možete dotjerati ako idete nekud/vraćate na posao ili otuširati nakon masaže, ukoliko želite.

Veselim se idućem susretu s Andrejom, a s obzirom da sam ovim tretmanom bila jako zadovoljna, sigurno ću joj se vraćati.
Za sve upite i info, možete joj se javiti na FB stranici ili na broj: 098 620 730.

Kakva su vaša iskustva s masažama?

Pišite mi!
xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Čitam post i bole me leđa, eto, hahah :D U zadnje vrijeme imam problema s njima, jako me bole pa malo radim neke vježbe, istežem se, molim dečka da me masira i tako :D Još nikad nisam bila na masaži, ali sigurno ću jednom otići...
    Lijepo je vidjeti koliko si zadovoljna tretmanom :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ja sam maser po zanimanju i jako mi je bitno da se ljudi osjećaju ugodno. i sama se trudim veselo i srdačno pristupiti svakome :) a i ja sam si našla maserku iz snova i u tom salonu se već osjećam kao kod kuće, jako sposobna i dobro raspložena vlasnica i prijateljska atmosfera jednostavno tjeraju čovjeka da se ponovno vrati :)

    OdgovoriIzbriši
  3. baš tražim mesto gde otići na masažu. Imam velike bolove u leđima zbog dugog sedenja. Čula sam da je pilates jako dobar kod bolova pa sam počela i to da vežbam

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol