Essence Lash Princess Volume Mascara

Iako sam tek prije tjedan dana dobila ovu maskaru, jedva sam dočekala da vam natipkam recenziju i, molim vas, nemojte mi zamjeriti ako primjetite koji tipfeller jer vam pišem brzo da ju što prije objavim! :D

Totalno sam se zaljubila u ovu maskaru, bez imalo pretjerivanja! Jel' možete vjerovati da je savršena od prvog nanošenja?! Obično to ide tako da mi je maskara u početku uvijek nekako "pre mokra" i onda nakon par korištenja bude taman. Kod ove maskare nije taj slučaj i oduševilo me već prvo nanošenje.


Evo što kažu i Essence-a za nju, pa ću nastaviti sa svojim dojmovima:
"Kraljevske trepavice! Lash princess maskara sa specijalno oblikovanom četkicom idealno pokriva svaku pojedinačnu trepavicu, pružajući dramatičan volumen i predivan, uvijen izgled. jedinstvena poput svake princeze, maskara je predstavljena u prelepoj večernjoj haljini. "
Sastojci:
AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), PARAFFIN, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, ACACIA SENEGAL GUM, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, HYDROGENATED LECITHIN, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), AMINOMETHYL PROPANOL, MAGNESIUM SILICATE, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYIMIDE-1, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).

Nastavimo s hvaljenjem! :D Šalim se! Stvarno je dobra i zaslužuje svaki kompliment i pohvalu! Vjerujem da ćete se složiti samnom nakon što je probate.
Kao što stručnjaci kažu, maskara zahvaća svaku trepavicu. Četkica je doista neobična i kada je prislonite na korijen svojih trepavica, kao da ih se tvrdoglavo primi i ne pušta sve dok njome ne premažete i vrhove. Baš ih češlja!
U svome nazivu ova maskara obećava volumen, što ćete s 2 sloja stvarno i postići, ali ono što me oduševilo je nevjerovatno izvlačenje maximalne dužine mojih trepavica. Sviđa mi se što se slojevi ne suše prebrzo jer si u tom slučaju ja stvorim grudice na trepavicama, a ovdje uspijem trepavice još dodatno popuniti u korijenu bez onog neurednog i slijepljenog izgleda.


Ovu maskaru možete kupiti za 28,90 kn za što ćete dobiti 12 ml proizvoda, a nakon otvaranja možete je koristiti 6 mjeseci.

Još nešto što moram napomenuti kod ove maskare je pakiranje. Preslatko, elegantno crno pakiranje ukrašeno rozo/breskvastim printom, a na čepu je 3D guma koja podsjeća na vezanje na korzetu/haljini.  Slaba sam na lijepe ambalaže! :) Odlična stvar je onaj famozni "klik" na čepu koji ne dozvoljava da u maskaru uđe zrak nakon zatvaranja.


Par dana nakon korištenja, zaletila sam se u obližnji dm i Kozmo u kojem maskaru nisam pronašla. Htjela sam odmah sebi uzeti još jednu i jednu sestri da isproba. Mislim da ih u Mülleru ima, ali bi trebali doći i u ostale drogerije, hope so! :)

Kako nebi samo bila jaka na riječima, bacite oko na slike i recite mi što mislite. ;)

Edit (dodana slika):


Ako ste probale ovu maskaru, javite mi svoje dojmove, a ako još niste, imate veliku preporuku od mene! Mogu priznati da je čak skinula s trona moju dragu Catice Glamour Doll maskaru.


xoxo, Beautylicious.

*PR PROIZVOD

Primjedbe

  1. Ja sam kupila ovu maskaru u DM-u. Bila je akcija maskara i tuš za oči 29kn. I ja sam se također oduševljena tom maskarom. Samo se treba malo priviknuti na neobičnu četkicu. Ali maskara je mrak. I svakako bi je preporučila. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam tu maskaru, ali je još nisam isprobala. Ne znam što čekam, moram ovih dana :D
    Pakiranje je stvarno preslatko

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene zanima postojanost maskare?
    Moje oci često suze....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inače nemam problema s tim, ali meni drži savšreno do skidanja. Ne razmazuje mi se i ne trusi se.

      Izbriši
  4. nadam se da se ne trusi :)isprobat cu! 2000 calorie vise nije sto je bila, pa je vrijeme za neku novu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako probaj! Meni se uopće ne trusi, a imam je od jutra do kasno navečer, dok je ne skinem.
      I 2000 i Masterpiece nisu više što su bile. :(

      Izbriši
    2. evo, kupila i isprobala. konačno! pozitivno: ne trusi se i ne lijepi mi trepavice. to je meni broje jedan. i ako nisu ta dva uvjeta ispunjena, ne koristim maskaru.
      što se volumena tiče, nije baš nešto. doduše, nanosila sam samo jedan sloj jer nijednom još nisam stigla nanijeti više slojeva.

      a 2000 calorie ode u zaborav, to svakako...

      dani

      Izbriši
  5. Nisam ju primjetila u dm-u ni Mulleru u Splitu. Doduše, nisam ni znala za nju do maloprije. Šteta, nekidan sam bacila novce na onu grozotu od MF maskare u zelenoj tubici (Wild nešto). Sutra trk do Kozma, možda ju tamo nađem.
    Preslatka je. I jeftina.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam jučer opet bila u DM-u i sad sam je našla u istom onom u kojem je neki dan nije bilo. Predpostavljam da tek dolaze u drogerije.
      Ako se sjetiš, javi dojmove. ;)

      Izbriši
  6. Odgovori
    1. Kako misliš? slike trepavica? Nažalost nisam stigla poslikat, a htjela sam objavit recenziju. :D Budem dodala. ;)

      Izbriši
  7. Ambalaža je baš kjut :D A sviđa mi se i četkica, tako da ću isprobati maskaru prvom prilikom :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Prodano! Još ako je skinula Catrice s trona, a nju baš volim mora biti dobra.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ovo definitivno kupujem, već me sama ambalaža osvojila, a još i daje volumen koji je meni najvažniji :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Nisam je probala,ali na fotkama vidim da je ambalaza preslatka! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, preslatka je! :) Budem dodala i fotke trepavica, pa baci oko. ;)

      Izbriši
  11. Baš sam je gledala neki dan no pošto imam preko nekoliko maskara koje tek čekaju svoj red ipak je nisam uzela. Sad mi dođe da otrčim u najbližu drogeriju i kupim je :D.

    OdgovoriIzbriši
  12. Imam je odlicna je. Kupila je na akciji sa eyelinerom za cca 3,5evra. Mada mi je malo bolja I love crazy volume ona roza :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Curke, dodala sam before/after sliku! ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Poslije ove recenzije definitivno kupujem :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. ajme koja razlika u trepavicama, ovu maskaru trebam definitivno probati! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da,da..trebaš! ;) Nisam pretjerala u recenziji. Stvarno je predobra! :) Javi dojmove. :*

      Izbriši
  16. zbilja se vidi razlika, odlično izgleda :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Meni nažalost nije dobra :S Slijepi mi trepavice :/

    OdgovoriIzbriši
  18. Meni je maskara odlična. Četkica odlično urađena tako da zahvaća svaku trepavicu, pa i one na donjem kapku bez problema. Dobro pimentirana crna boja, i daje odličnu dužinu a volumen ovisi o ponavljanju mazanja. I zaista se ne trusi i postojana je. Mislim da je jedna od boljih maskara koje sam imala, a s obzirom na moje godine i staž u šminkerisanju imala sam ih dosta. ;)*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam jako zadovoljna i sretna od kada sam je otkrila. :) Sad planiram kupiti 3. S obzirom da je limited edition, bojim se da ne nestaner, pa ću ih kupiti odmah nekolilo. :D

      Izbriši
  19. Razmišljala sam da li da je kupim i sada sigurno hoću. :) Hvala na recenziji :D

    OdgovoriIzbriši
  20. Ajme meni, koliko t trepavice sjajno izgledaju s tom maskarom *o* bojim se da ću si ju morat nabaviti iako imam već dovoljno maskara :P
    Zbog tebe ću još i bankrotirati hehe

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol