Beauty Blog Day 2015.

Vjerujem da ste pročitali već X broj postova o ovogodišnjem Beauty Blog Dayu, tako da vas neću puno gnjaviti i duljiti, nego podijeliti kratko svoje dojmove.
Kada sam dobila informaciju od Ane i Mirele da će se ovogodišji BBD održati u restoranu Spoon, bila sam vrlo sretna. Prekrasni ambijent, prefina klopa i naravno savršena organizacija gore spomenutih dama, bez kojih nebi bilo ničega od ovoga, a ni naše predivne rastuće blogosfere.


Iako nisam jedna od onih koje se za nešto takvo spremaju i uređuju tjedan dana unaprijed, ne znači da se nisam veselila. Uzbuđenje me primilo ujutro kada sam se probudila. :) Najviše me veseli druženje i upoznavanje blogerica koje do sada još nisam stigla upoznati, a njih je jako puno. Iako sam si zamislila uletiti svakoj blogerici koju vjerno pratim virtualno i kratko se upoznati, to naprosto nije bilo moguće. Vrijeme provedeno na BBD-u stvarno proleti, a s obzirom da je to skoro jedini blogerski event na koji uspijem doći, znam samo mali broj blogerica.

Iako sam na dosta slika koje sam vidjela ja za švedskim stolom i nešto papam, stigla sam se upoznati sa dosta dragih blogokolegica i izmijeniti par riječi. :) Ali da, hrana je bila za prste polizati! :)
*slike pruzete sa blogova: Beauty corner by Iveee / Dear Skin

Kao i svake godine (a bila sam i na prva dva BBD-a), vrijeme je savršeno isplanirano i jako dobro iskorišteno. Imali smo nekoliko vrlo poučnih i zanimljivih predavanja. Mirela je vodila statističko predavanje o našoj blogosferi i sve nas prikazala u brojkama, Ana nam je ovoga puta dala nešto savjeta o blogaju, a zatim su uslijedila predavanja naših beauty sponzora. Avon s predragom Josipom koja nam je predstavila novu liniju Nutraeffects te mnoštvo drugih noviteta. Naviše mi se kod Avonove prezentacije svidjelo što su nam skrenuli pažnju na bitnu stvar u životu svake žene, a to je samopregled dojki kao prevenciju raka dojke. Dirnulo me to predavanje i zaista moramo svi biti svjesni te bolesti koja pogađa sve više mladih žena.

*slike preuzete sa BBD facebook stranice
Biobaza nam je također predstavila novu liniju Hydradiance s aktivnim tvarima peršina i uljem boražine. Iako već dugo volim Biobazu i njihove proizvode, jako se veselim isprobavanju ovih novih jer nas je nakon kratke stanke i pauze, na stolici dočekala Biobaza vrećica u kojoj je svaka blogerica dobila gel za čišćenje lica i antioksidativni fluid.

*slika preuzeta sa Biobaza facebook stranice

Nakon svih predavanja uslijedila je bloger-brand otvorena diskusija u kojoj smo(su) pričali o važnim temama u svijetu bloganja te smo mogle postavljati pitanja i komentirati. Smatram da je to jako bitan dio ovakvih okupljanja jer je blogova sve više, a i brendovi su shvatili utjecaj i važnost blogova.
Veliku pažnju privukao mi je brend Foreo koji tek stiže na naše tržište, a imale smo čast upoznati se sa super preslatkim čistačim za lice. Jako sam dugo provela na njihovom pultu i isprobala obje varijante Forea koji je dostupan u većem i u mini izdanju. Moram priznati da jako puno razmišljam o Luni, koja me totalno osvojila! Bit će moja, kad-tad! :D


Za kraj je ostalo objaviti titulu blogerice 2014. koju je dobila Sara, sa bloga Sara's Magical World koja je u suzama, vidljivo šokirana dobila diplomu i divne nagrade sponzora. Čestitke Sari i ovim putem! :)

S obzirom da sam bila pretrpana svom hranom i druženje završila čašom vina, mjesta za tortu nije bilo, a izgledala je stvarno odlično! Još divnije kad čujete da je slastice, a i tortu, izradila blogokolegica koja se bacila u slastičarske vode, pa svakako bacite pogled na njenu stranicu: Chloe's cake lab.

*slika preuzeta sa BBD facebook stranice
Osim gore spomenutih brendova, s nama su bili i Matrix, te Maybelline, a u goodie bag-u se našla i Ziaja, čije kremice jako jako volim i baš mi je žao što nisu bili i na BBD-u. 
Naravno da sam vam i poslikala sve što sam dobila, pa se bacite na gledanje slika. :)
Hvala Ani i Mireli na besprijekornoj organizaciji i jednoj predivnoj suboti! Na kraju sam se opet raspisala i odužila, iako sam rekla da neću.  Za kraj pogledajte kratkivideo s BBD-a:



xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Hrana je bila preprepreprefina, ja bi opet :D Jako mi je drago da sam te napokon upoznala i rekla sam da si pravi 'woman crush' :))

    Što se tiče Lune, rekla sam da ju do kraja ljeta kupujem. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je baš baš baš drago! :) <3
      Znači, i ti si pokleknula pred Lunom! Svima nam je prošao onaj početni šok kada smo čule cijenu. ;)

      Izbriši
  2. Fotografije su odlicne, super su docarale atmosferu. :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol