Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade - Blonde


Davno sam vam se pohvalila da sam se konačno dokopala toliko željenog Anastasia Dopbrow-a i bila sam toliko sretna kada mi je stigao.
Naime, radi se o proivodu za obrve koji je osvojio svijet,a sad ai znam zašto. :) U posljednjih par mjeseci ne odvajam se od njega i mogu ponosno reći da nisam imala ljepše obrve. Iako sada više ne moram docrtavati obrvu, kao prije kada sam je krivo počupala, ali ih popunjavam i postižem savršenu definiciju.


Iako sam se dvoumila oko Blonde i Medium Brown nijanse, odabrala sam Blonde googlajući swatcheve i nisam pogriješila. Dosta je neutralna nijansa i ne ide na žuto, čega sam se najviše bojala.
Savršeno popuni, a ako nešto trebate i docrtati i popraviti, nije uočljivo i izgleda zaista prirodno.
Odlučila sam se naručiti ga s Beautybay stranice na kojoj sam ga platila oko 13€. Tada je bio na sniženju, a sada ga možete pronaći za 18,20€. Znam da cijena nije baš sitnica za proizvod za obrve, ali vjeruj te mi, vrijedi svake kune i s obzirom na kvalitetu i jako sporo trošenje, opravdava cijenu.
U pakiranju od 4 grama dobit ćete sve što vam treba za prekrasne obrve! :)
Osim to se radi o vodootpornom preparatu, najviše od svega mi se svidjela činjenica da izgleda vrlo prirodno i nenametljivo. Odkad su obrve u posljednje vrijeme "ušle u modu", mnoge djevojke pretjeruju i nsnose velike količine olovke/sjenila i time previše naglase i previše iscrtaju obrve ostavljajući preoštre rubove.


Ukoliko volite svojim obrvama pridodati malo pažnje i istaknuti ih, mislim da s ovim proizvodom nećete pogriješiti.
Ukoliko vam je cijena najveća prepreka, donosim vam jednu jeftiniju, a isto jako dobru zamjenu za ovaj proizvod: MUR ULTRA AQUA BROW TINT koje sam naručila s PINK PAND-e i koji su me oduševili svojom vodenom teksturom koja nakon sušenja ostaje na mjwstu cijeli dan. Vrlo dobra zamjena da DIPBROW.  Ovaj proizvod možete kupiti po cijeni od 37,90 kn.

I za kraj, donosim vam par lookova u kojima sam koristila Dipbrow u nijansi Blonde.


Da li volite iscrtavati svoje obrve i na koji način to radite?

Jeste li probale već Anastasia Dipbrow Pomade?



xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Ja imam Dipbrow u nijansi Caramel (riđokosa sam) i apsolutno je savršen. Imam ga od veljače i zbilja je isplatio svaku kunu uloženu. Čak sam i jednoj curi poslala malo (iskopala dio), i opet imam više od pola.

    Prvo sam mislila da je to samo još jedna nezaslužena senzacija, ali se zaista dokazao. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja jos uvijek razmisljam koju nijansu da uzmem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moj savjet ti je, ako se dvoumiš između dvije, izaberi svijetliju.

      Izbriši
  3. Koristim senke za obrve, ranije sam koristila olovku. Prelepo ti izgledaju obrve, bas mi se dopada kako ih sredjujes. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) I ja sam u početku koristila olovku, pa sjenila, a sad sam se preporodila s ovim. :)

      Izbriši
  4. Već dugo mi je na wish listi ali nikako da uhvatim te popuste na beautybayu, baš sam pehist :/ btw, koju kombinaciju imaš na usnama na zadnjoj lijevoj slici, u bordo majici ? Baš je krasna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. NYX olovka u nijansi Mauve, a na sredinu sam dodala malo korektora. ;)

      Izbriši
  5. ajme kako si ti meni preljepaaa <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Prvo, predivna si! Mislim da mi je vrijeme da nabavim nesto od Anastasia Beverly Hills jer sam vec vidjela toliko preporuka i cura koja koriste proizvode da mislim da su sanse da se razocaram nikakve! Odlican post! xoxo

    http://www.squaremileofstyle.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno! Ja planiram investirati u još Anastasia proizvoda jer su svi jako hvaljeni.

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol