CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE High Coverage concealer

Vijest da Catrice ima nove kamuflaže, jako me razveselila. S obzirom da stare, one u kremica pakiranju, koristim od kad su u prodaji, jako sam bila zainteresirane za ovu novu verziju.
Recenziju starih kamuflaža možete pročitati ovdje, a sada ću vam reći što mislim o ovim novima te ih ukratko usporediti s prvom verzijom.



Naime, ove nove su u tekućem obliku rjeđe teksture i jako jako mirisne. Baš me iznenadio taj ugodni miris koji nije prejak, a vrlo ugodan. Curke koje su osjetljive na mirise, prije kupnje, svakako pošnjofati da vidite da vam miris nije prejak. Također napominjem da taj miris nakon nanošenja postaje neprimjetan.
Sastojci su:
AQUA (WATER), ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYMETHYL METHACRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-19/19 DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CERA ALBA (BEESWAX), XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, TOCOPHEROL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Pakiranje je vrlo praktično nalik na sjajilo za usne te ima isti aplikator. Dobit ćete 5 ml proizvoda za kojeg ćete izdvojiti 27,90 kn. Na odabir imamo dvije nijanse, a to su: 010 Porcellain i 020 Light Beige. Obje nijanse su dosta svijetle, ali i vrlo prilagodljive boji tena. Nešto više o tome, pojasnit ću malo kasnije.

Kada sam prvi puta koristila kamuflažu, nisam bila previše oduševljena. Naime, prekrivanje je bilo vrlo slabo. Ta me činjenica jako iznenadila s obzirom da ova kamuflaža u svom nazivu kaže "High Coverage Concealer". Moram priznati da je neko vrijeme više nisam koristila, ali jednoga dana sam joj opet dala priliku i isprobala je na jedan drugi način. Prvi put, nanijela sam kamuflažu na područje ispod očiju i lagano razmazala pri čemu joj je prekrivanje bilo vrlo slabo. Ovoga puta, odlučila sam nanijeti malo veću količinu na područje podočnjaka te tako, bez razmazivanja, ostaviti na tren. Shvatila sam da je upravo tajna u tome da joj dam tu minuticu da ona odradi svoje. Čak i manje vremena. Primjetit ćete da se ona lagano upija i suši pri čemu njena tekstura postaje gušća i pri tome prekrivanje bude zaista odlično. Ostatak i rubove blendam prstima ili beauty blenderom kako bi se stopio s ostatkom. Na taj način sam ovu kamuflažu počela koristiti i za posvjetljivanje lica na području čela, nosa i brade. 
Zaista sam oduševljena rezultatom koji dobijem na ovaj način. Iz toga razloga, ovu kamuflažu sada koristim svakodnevno. Na mjestu mi izdrži cijeli dan, a ono malo što mi se uvuče u borice vrlo lako razmažem i opet izgleda besprijekorno. 
Činjenicu da je ova kamuflaža vodootporna nisam testirala, ali vjerujem da je izdržljivija nego prethodna verzija i mnogi drugi korektori. 
Jako mi se sviđa što ova kamuflaža nakon sušenja postaje mat i, ako ne želite, ne morate je fiksirati puderom u kamenu/prahu, što nije slučaj kod prve verzije kamuflaže koja je masnija i nema mat finiš. 
S obzirom da su obje nijanse vrlo svijetle, bile su mi malo presvijetle kada sam ih dobila, ali mi se čini da se one malo prilagođavaju nakon sušenja. Odnosno, nakon upijanja one malo potamne. Meni trenutno odgovara Light Beige nijansa koju blendanjem vrlo lijepo stopim sa svojim tenom te lagano posvijetlim željena mjesta.  
Na ovom superbrzom videu pogledajte kako je koristim svakodnevno, a probala sam je koristiti i u contouringu u čemu se također odlično pokazala, jedino što mi je za to još malo presvijetla jer mi se preplanuli ten još drži. :)



S obzirom da mi se ova kamuflaža svidjela još više od prve, definitivno ću je se držati te koristiti i dalje svakodnevno. Vjerujem da ih je na policama već teško naći, jer sam vidjela da ih i druge kolegice blogerice dosta hvale. Predviđam da će ove kamuflaže uspoređivati s mnogo skupljim i razvikanijim brendovima tako da imate moju preporuku. Osim toga, ne isušuju okoloočno područje te ne naglašavaju suhe dijelove što je također veeeliki plus!
Vjerujem da ste ih mnoge već isprobale, pa ako jeste, javite mi svoje dojmove! :)

Koji je vaš najdraži Catrice proizvod? 
Što koristite za prekrivanje nedostataka te koji je vaš najdraži korektor?

xoxo, Beautylicious.


*pr proizvod

Primjedbe

  1. želim ovo kupiti no gdje god dođem prazna polica :D vi blogerice što širite vijesti a spašavate moj novčanik :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Kamuflaže su tražene! :) Pričekaj koji dan da se ta pompa smiri pa će ih opet biti. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jedva čekam da dođe kod nas pa da ulovim i svoj primjerak! :DDDD

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam već dugo na oku te korektoriće ali su mi još presvijetli pošto i mene još drže ostatci ljetne preplanulosti :D ali uskoro će biti moji, stvarno ih svi hvale ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. ja ih kupila pred tjedan dana u dm-u u importaneu, pogledajte tamo :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol