Collistar ART design

Danas ću vam predstaviti nekoliko Collistar proizvoda koje koristim u posljednje vrijeme, i koji su zaista vrijedni spomena. Cijela ART design linija ima predivan metalik zakrivljeni dizajn koji izgleda jako luksuzno i elegantno.
Za početak, prvo ću vam nešto reći o ART design maskari, koju sam odmah i počela koristiti. Dobit ćete 12 ml proizvoda na korištenje 6 mjeseci nakon otvaranja. Moja boja je Extra nero, a u prodaji je zajedno sa crnom olovkom za oči. Za ovaj set izdvojit ćete 222 kn.

Iako sam više ljubitelj maskara s gumenim četkicama, ova me zaista oduševila. Ako me pratite na instagramu, mogli ste primjetiti da sam je posminjala dosta često. Maskara ima vrlo guste dlačice koje su pozložene u trapez. Upravo taj oblik zaslužan je za dohvaćanje svake trepavice. Obično imam problema zahvaćanja unutarnjih trepavica radi širine četkice na ostalim maskarama, pa se ili zamrljam, ili im premažem uglavnom vrhove, no ova maskara će ih zaista zahvatiti od korijena. Mislim da i sami na slici možete vidjeti odličan voluminozni efekt koji pruža ova maskara. Definitnivno izvlači maksimum iz mojih trepavica. Slažete li se?

Dalje vam želim pokazati i ruževe iz iste ART design kolekcije. Predivne proljetne nijanse, koje vjerujem da će neke od vas zanimati.
Ruževi su iznimno kremasti i pigmentirani. Iako u zadnje vrijeme nekako više volim mat efekt na usnama, moram priznati da su stavno predivni. Jako su ugodni na usnama i zajedno s olovkom za usne, traju, traju i traju. Njihove olovke stvarno obožavam, no o njima ću vam pričati neki drugi put, a na instagramu i facebook stranici sam vam ih već predstavila.
Ovi ruževi imaju rok trajanja od čak 24 mjeseca, tako da možete dugo uživati u njima. Dosta sam dugo čekala s probavanjem ovih ruževa, a ako pogledate slike, biti će vam jasno i zašto. Bilo mi je toliko žao "ispeglati" Collistar logo s vrha ruža. Zato sam ih prije toga poslikala sa svih strana. :D



1 CAMEO

11 PAPAYA

10 CICLAMINO

Swatchevi ruževa prikazuju isključivo ruževe te nisam koristila olovke za usne ispod njih. S olovkama ćete im produžiti izdržljivost na usnama, a osim toga uspjet ćete ih nanijeti preciznije i boje će biti još intenzivnije.
Cijena ruža je 201 kn, a uz njega ćete na poklon dobiti olovku za usne.
Ako me duže pratite, znate da sam ja totalno u NUDE klanu ruževa i mislim da ih nikada ne mogu imati dovoljno, tako da mislim da ću najviše nositi Cameo nijansu na usnama. :)

Koja je vama nijansa najdraža?
Sviđaju li vam se ovakvi postovi? Obično na blog objavljujem duže i kompletnije recenzije, uglavnom preparative. Da li želite da od sada i češće ubacujem ovakve postove dekorative sa swatchevima?

Šaljem vam veliku pusu.
Beautylicious. 

Primjedbe

  1. Uh Cameo mi je predivan, potražit ću ga! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni su svi ruževi mrak! Ipak, buduci sam ziheras, vjerojatno bih Cameo najviše nosila... Ali maskara me totalno oduševila!!!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol