Nature's Bounty Super Skin, Hair & Nails - Recenzija

Danas vam donosim jednu recenziju za koju sam se stvarno morala strpiti da bih vam mogla reći svoje mišljenje.
Ako se sjećate, prije nešto manje od 3 mjeseca, predstavila sam vam Nature's Bounty Super Skin, Hair & Nails formulu u OVOM postu, pa ako ga niste prije pročitale, svakako odvojite minutu prije nastavka.

 

S obzirom da sam na recenziranje dobila 3 pakiranja ovih vitamina, svojim fanovima sam odlučila 2 pokloniti, a cure koje su ih osvojile bile su jako sretne po primitku svojih paketića.
Nedugo nakon toga, počela sam i ja piti ovaj dodatak prehrani i već nakon par dana počeli su mi stizati upiti što mislim o njima. Mislim da nam je svima jasno da recenzirati dodatak prehrani nije ni malo lako, niti mogu steći dojam u roku od par dana, pa čak ni tjedana.
Kao što sam rekla, prošlo je skoro 3 mjeseca od kako pijem ovu formulu i razmišljala sam danima što zapravo napisati u recenziji. Naime, rezultate ne vidite preko noći i zapravo nemate nekih dokaza o učincima dodatka koji pijete, barem sam tako mislila. No, nedavno sam objavila video svoje kose nakon farbanja i primjetila sam da je najveću pozornost privukla moja duljina kose. Prošle godine sam se prvi put u životu ošišala na bob i imala sam dojam da mi kosa nikada neće narasti. Tek nakon objave tog videa, shvatila sam i ja da mi je kosa stvarno jako narasla i da je razlika doista velika.
Iz tog razloga, potražila sam sliku sebe koja je poslikana par dana prije nego sam počela piti Nature's Bounty vitamine. Prosudite sami:


Osim duljine, kosa mi je puno mekša i lakša za održavanje. Vrlo često je nakon pranja samo osušim i počešljam, bez dodatnog feniranja. Iako već jako dugo koristim iste šampone/maske za kosu, sada mi se čini kao da mi ih kosa puno bolje apsorbira i da joj je puno manje potrebno da bi dosegla svoj maksimum. Nemam savšenu kosu, ali s obzirom da je tretiram već godinama i k tome još i samostalno farbam, mislim da je stvarno zdrava i čvrsta.
Na noktima imam gel tako da ne znam da li su ovi vitamini i tu učinili neku promjenu, ali primjetila sam da mi nokti na nogama izgledaju ljepše i ne listaju se, što je prije vrlo često bio slučaj.
Moram priznati da na koži ne vidim neke velike promjene. Zaista vjerujem da je to i do ovog ljetnog perioda kada ih pijem jer se ljeti uvijek volim pržiti na suncu što mi isušuje kožu i iz tog razloga zahtjeva dodatnu vlažnost i hidrataciju. No mogu reći da sam u zadnje vrijeme stvarno zadovoljna svojim tenom. Nekako mi lice izgleda ljepše, ima onaj zdravi sjaj i lijepu boju. Ne znam da li da to pripišem i vitaminima ili nekom od 35 proizvoda koje koristim za njegu. haha :D  Teško je znati!

Kupnjom Super Skin, Hair & Nails formule dobit ćete dvomjesečnu dozu vitamina i minerala, no kao što sam rekla, ja ih pijem još uvijek (još par dana), a razlog je moja lijenost i činjenica da ih nekada zaboravim popiti i tako se moj period od 2 mjeseca malo odužio. :) 

Cijena za 60 tableta je 129kn, a potražiti ih možete u odabranim ljekarnama. 
Primjena je vrlo jednostavna - 1 tableta dnevno nakon obroka, a pogodne su i za vegeterijance.
Da li pijete dodatke prehrani?
Jeste li probale Nature's Bounty?


xoxo, Beautylicious

Primjedbe

  1. Vidi se razlika i to velika.Super ❤

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidi se razlika i to velika.Super ❤

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene zanima apetit ☺ da li je bilo promijene? Kada sam koristila slican proizvod zbog unosa B vitamina sam primjetila da sam stalno gladna ��

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije se tu nista promijenilo. Uvijek mogu papat, a nisam promjetila da sada jedem vise.

      Izbriši
  4. Odlično....!! Cijenom je čak pristupačno, u odnosu na mnoge koje sam kupovala....jedva čekam isprobati...

    OdgovoriIzbriši
  5. Hm ja sam pila pivski kvasac koji u DM-u košta cca 30 kuna i kosa mi je također buknula. :) Znaš li možda u kojim ljekarnama ima u Zagrebu? Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam uzela isto neke iz Dm-a, ali sma popila možda par. Nekako se bojim svašta piti,a za Nature's Bounty sam stvarno već dosta čula.
      Znam da ih ima u većini boljih ljekarni (Farmacija, privatne ljekarne) i imaš na mojaljekarna.hr za online naručiti.

      Izbriši
  6. Mene zanima koju boju za kosu koristiš... nijansa mi je prekrasna.. hvala!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Već dugo za posvjetljivanje koristim Garnier Color Naturals 111 (Rozga boja) s kojom sam dobila ovja plavi dio, a onda sam korijen kose potamnila s Loreal Excellence 6. :)

      Izbriši
  7. Molim te link gdje ih mogu naruciti.
    Hvala

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol