Autumn ready

Novi paket stigao je sa Shein stranice brzinom svijetlosti, a ovome sam se posebno veselila.
Ovoga sam puta izabrala par diiiiivnih stvari i baš sam znala da će sve biti tako odlično! Od kad sam otkrila ovu stranicu, ne pada mi na pamet ući u neki dućan, nego na ovaj način sve naručujem uz toplu šalicu kave iz udobnosti svoga doma. Da bi moja sreća bila još veća, sada je riječ i o suradnji s ovom stranicom, tako da je zadovoljstvno još veće. :) Ima li išta bolje od mogućnosti izabrati par stvari sa stranice s koje sam ionako naurčivala i s vama podijeliti svoje dojmove, skrenuti vam pozornost na par stvari i pomoći u odabiru veličina? Mislim da nema. :)

S obzirom da sam znala da će ova narudžba stići s prvim danima jeseni, htjela sam odabrati stvari koje ću moći nositi u ovom prijelaznom periodu, no nisam se još htjela prepustiti vestama, puloverima i sl. Vjerujem da će ova jesen biti topla i da ćemo još moći uživati u toplim zrakama sunca.

Prvo što sam odabrala je ova divna, a jednostavna maslinasta haljina. OBOŽAVAM haljine ovog tipa jer ih je moguće kombinirati za sve prilike, na ravne cipele, štike, čizme. Apsolutno sve.
Imam već dosta haljina ovoga tipa, no ova mi je zapela za oko zbog ovog malo višeg ovratnika, kao neka polu-dolčevita.
http://goo.gl/9KtTgK
Cijena: 15,99$  9,99$ 

Oduševljena sam ovom haljinom i izgleda upravo kao i na slikama. S obzirom da se na stranici navodi da model nosi veličinu S, te da je haljina vrlo elastična, ja sam odabrala veličinu M i ona mi odlično odgovara.
Za cijenu od 10$ za haljinu stvarno mislim da je ovo odlična kupnja. Vrlo je ugodna, elegantna, a materijal je kvalitetan. Na slici možete vidjeti kako izgleda u kombinaciji s štiklama, no nedavno sam je nosila na gležnjače i izgledalo je također odlično. Mislim da s ovakvim haljinama nikada ne možete fulati.
Na slikama nemam ništa osim donjeg rublja ispod haljine pa ako bolje pogledate, može se primjetili da se lagano oslikava. Ne mogu reći da je prozirna, no malo se nazire ukoliko rublje nije u boji kože. Obično uvijek ispod haljina ovoga tipa nosim podhaljinu, tako da sam nosila i ispod ove.

Druga stvar koja se našla u mojoj narudžbi je ova bomber-jaknica koja je apsolutni hit ove jeseni. Mislim da ih možete naći u zbilja svakom dućanu u raznim bojama. Iako mi je pozornost privukla roza, ipak sam se odlučila za crnu, koju ću sigurno nositi češće. Iako nisam mislila da sam tip koji bi nosio ovakvu jaknicu, jako mi se sviđa jer je odlična za ovo prijelazno vrijeme, izgleda cool i stvarno je nosiva.


LINK: www.goo.gl/YXpRmm
Cijena: 45,80$ 25,99$


Kao što se na slikama može vidjeti, riječ je o tanjoj verziji slavne bomber-jaknice što sam i htjela jer je odlična sada za hladne večeri, a lako ju je ponijeti u toku dana kada je toplo ili jednostavno zavezati oko struka.
S obzirom da model na slici nosi veličinu S, ja sam uzela veličinu M, no s obzirom da je ona sama po sebi oversized model, smatram da sam mogla uzeti i manju.
Zadovoljna sam ovom jaknicom i dobila sam ono što sam i očekivala. Osim toga, na stranici možete vidjeti više od 60 zadovoljnih recenzija kupaca, što me također nagovorilo na narudžbu.
Kada sam je ja naručivala cijena joj je isto bila 25,99$ što smatram da je ok cijena, no po cijenu od 45$ mislim da je previše i da je onda možete kupiti bilo gdje. 





Slijedeći izbor pao je na ovu divnu suknju, koju sam već i prije vidjela, ali nisam bila sigurna kako će to meni stajati s obzirom da imam dosta široke bokove. S obzirom da sam je zapazila već 2. put, odlučila sam je naručiti. Jako je lijepa i efektna. Ima elastičnu pasicu koja se stvarno dosta rasteže, no ja sam se odlučila za veličinu M, iako sam sigurno mogla i manju, no nije mi velika.
http://goo.gl/vH1YBw
 LINK: http://goo.gl/vH1YBw
Cijena: 21,99$  13,99$


Za cijenu od 14$ dobit ćete zaista odličnu suknju. U trendu su i hlače ovoga tipa, no ja sam se radije odlučila za suknju koju se baš veselim nositi. Ja sam je ovoga puta iskombinirala za ovu dnevnu varijantu na All Star tenisice, no odlično izgleda i na štikle, kao na oglasu.
Na slikama imam naočale iz jedne od prošlih narudžbi pa ako vas zanima, možete ih pronaći OVDJE.






 

Na kraju vam još želim pokazati ovu Choker-majicu koja je savršena! Uživo izgleda puno bolje, nego na slikama, no 40 pozitivnih recenzija kupaca navelo me da je naručim. 
http://goo.gl/oqor2J
LINK: http://goo.gl/oqor2J
Cijena: 18,99$ 11,99$


Majica na sebi ima spojenu choker-ogrlicu, jako je ugodna i rastezljiva. Iako se navodi da je od polyestera, uvjerena sam da u sebi ima neki udio pamuka jer je zbilja ugodna za nositi.
 Iako je rastezljiva, no ne previše, odabrala sam veličinu M i nisam pogriješila. Mislim da bi mi manja bila mala, ako ništa drugo, kratka sigurno. Savjetujem vam da naručite za broj veću od uobičajene veličine.







Upravo sam dobila informaciju da od danas kreće 24h free shipping na SHEIN bez minimuma narudžbe. (*Free shipping event on our site from  6 pm, September 28 to 6pm , September 29.(Beijing time)).

Što vam se najviše svidjelo iz ove narudžbe i pišite mi ako ste našle nešto zanimljivo na SHEIN stranici.

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol