Silverex Antibakterijska Četkica Za Zube Sa Srebrom

Nedavno je na moju adresu stigao nešto drugačiji PR paketić u kojem se našla nova Silverex medium četkica za zube sa srebrom. Iskreno, tada sam prvi puta čula za ovu četkicu i zbilja je privukla moju pozornost. S obzirom da sam tada bila u Hrvatskoj, odlučila sam je testirati kada se vratim u Švicarsku. U paketu s mojom četkicom, našle su se još dvije Junior četkice za mog malog nećaka i nećakinju. :)

Dugo prije Silverex četkice, bila sam vjerna Curaprox četkicama za zube koje koristim već jako dugo. S obzirom na popularnost i zadovoljstvo ovim četkicama, mislim da ću vam moći reci svoje realno mišljenje nakon dužeg korištenja Silverex četkice.

Silverex inovativne četkice posebno su dizajnirane za antibakterijsko čišćenje zubi. U svojim vlaknima sadrže čestice srebra koje ima prirodna antibakterijska svojstva, smanjuje upalne procese stoga vaši zubi i desni ostaju zdravi. Čestice srebra implementirane u vlakna četkice eliminiraju bakterije. Čestkica se tako sama dezinficira. Četkica ostaje čista najmanje 3 mjeseca. 
Pametno dizajnirana Silverex četkica za zube koristi dvostruki sistem vlakana, tankoće samo 0,01 mm koja dosežu teško dostupna mjesta imitirajući zubni konac, uklanjajući pritom bakterije koje uzrokuju karijes. Također čisti ostatke hrane, dezinficira i polira cijelu površinu zuba čineći zube bjeljima i sjajnijima bez opasnosti od oštećenja desni.

Pogodne su i za osobe s osjetljivim zubnim mesom i paradentozom te osobe koje koriste ortodontski aparat, a u ponudi možete naći medium, ultrafine i junior antibakterijske četkice za zube.

 
Moji dojmovi:
Kada mi je stigla četkica, pročitavši da u sebi sadrži srebro, očekivala sam da će se vlakna svjetlucati ili da će se nekako vidjeti. No, četkica izgleda jako jednostavno. Vlakna su bež/bijele boje, različitih dužina. 

Duža vlakna su mekša, a kraća malo tvrđa što mi se jako sviđa. Drška četkice vrlo je čvrsta i idealno leži u ruci. Ono što me zbilja iznenadilo je bilo već prvo pranje zubi ovom četkicom. Neću se suzdržavati i s punim pravom ću reći da me ODUŠEVILA!!! Iako imam dosta osjetljivo zubno meso, ova četkica je toliko ugodna pri korištenju, iako se kod mene radi o medium verziji. Ostavlja toliko čist osjećaj usne šupljine i zube savršeno glatkima i zahvaća svaki međuprostor među zubima. Prva stvar koju sam rekla mužu bila je da imam osjećaj kao da sam provela neko duže vrijeme pred ogledalom čisteći zube zubnim koncem, i da su sada savršeno čisti. Uski oblik glave četkice dozvoljava mi da bez muke zahvatim i one najdalje i budem sigurna da su svi zubi došli na red. :)
Iako nemam velikih problema sa desnima, s vremena na vrijeme znaju biti bolne i osjetljive, no od kada koristim Silverex četkicu, taj problem nisam imala. Zbilja me oduševljava koliki osjećaj čistoće pruža pranje Silverex antibakterijskom četkicom i prvo što ću napraviti kada dođem u Hrvatsku je kupiti sebi i mužu nekoliko četkica za rezervu. :)
Zbilja ne želim više koristiti obične četkice i vjerujem da ćete biti istog mišljenja ukoliko ovoj četkici pružite priliku. Ukoliko da, htjela bih čuti i vaše mišljenje!
Cijena Medium četkice je 32kn, a Junior i Ultra fine verzije 29kn. Možete ih naći online ili u ljekarnama.

S obzirom na moje oduševljenje Silverex  Medium četkicom, želim vam pokloniti 5 komada, te ukoliko želite, darivanje potražite na mojoj FACEBOOK STRANICI!
SRETNO! <3

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Hej, ne znam kako treba sudjelovati, pa ću komentirati i tu i na FB :) <3 Super je četkica, koristila sam je i bila sam prezadovoljna. Imam osjetljive desni, ona je baš nježna, ne oštećuje zubno meso, ne krvari...super je :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol