THE Dress!


U prošlom postu predstavila sam vam svojih top 5 favorita za ljeto sa stranice SheIn i na kraju najavila i jednu haljinu koja mi je nedavno stigla. Odlučila sam joj posvetiti zasebni post, a ako vas zanima zašto, nastavite čitati. :)

S obzirom da sam ja sada već u 8. mjesecu trudnoće, tražila sam haljinu za vjenčanje jedne prijateljice. Iako sam planirala nositi ovu prekrasnu rozu haljinu , u posljednje vrijeme javio mi se problem oticanja nogu pa se nisam htjela mučiti i potražila neku maxi haljinu.
Oko mi je zapelo za ovu bež/cvjetnu haljinu i baš sam imala neki osjećaj da će biti odlična, samo sam bila malo skeptična što se dužine tiče. 


Cijena: 30$
Toliko sam se veselila ovoj haljini da sam jedva čekala da stigne! Kada je konačno taj dan i došao, bila sam toliko sretna i uzbuđena jer mi je bila predivna, preudobna i veličina mi je bila taman!
Odlučila sam se uzeti M veličinu s obzirom da je na stranici navedeno da se pasica rasteže od 66-100cm. S obzirom na moj trudnički trbuh, tu sam pasicu postavila ispod grudi umjesto na struk (koji sada i nemam haha) i izgledalo je odlično.
Materijal je šifon s prozirnim rukavima i leđima, a na grudima i duž cijelu haljinu, nalazi se vrlo ugodna i mekana bež podstava.
Iako je taj dan bilo vrlo toplo, nije mi bilo vruće jer je haljina lepšrava i jer kroz rukave prolazi zrak i zbilja mi je bilo ugodno.
Na mojih 172cm, haljina mi je dirala pod dok sam bila u ravnim sandalama, a kada sam imala pete srednje veličine, haljina se lagano odigla od poda. Nije moglo bolje!
Mašna, koju vidite u struku haljine, samo je radi ukrasa i može se, ali i ne mora nositi.
Za cijenu od samo 30$, mislim da je ova haljina pravi ulov. Izgleda elegantno, kvalitetno i ženstveno. 


 Što mislite o ovoj haljini?
Ukoliko ste više za tamne varijante, sada su izbacili i crnu verziju ove haljine : OVDJE
S obzirom da sam stvarno do sada naručila već jako puno stvari sa SheIn-a i da sam vam već puno stvari pohvalila, ova haljina također ide u favorite. Za tu cijenu mislim da nigdje ne možete naći ovako dobru haljinu!


xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol

Atopijski dermatitis