CLINIQUE Moisture Surge krema

U posljenje vrijeme dobila sam nekoliko novih kremica o kojima vam želim pričati. Prva mi je stiglaje bila Clinique Moisture Surge krema kojoj sam se jako veselila jer sam vidjela da je riječ o gel-kremi, a moja najraža ikad bila je gel-krema, no više je nema za kupiti. :( Ako vas zanima koja je to, bacite oko i na tu recenziju.

CLINIQUE Moisture Surge krema dolazi u pakiranju od 50ml, a cijena joj se kreće oko 300kn, a u Švicarskoj je 35 CHF što je oko 240kn. Ono što sam odmah primjetila je da je nakon otvaranja možete koristiti 24 mjeseca, što je zbilja odlično. Ne morate se brinuti da će joj isteći rok ukoliko ne koristite samo nju. Pakiranje joj je vrlo jednostavno, kao i svih Clinique krema, a načinjena je od deblje plastike, što je meni draže od stakla jer rezultat moje smotanosti je često rušenje i ispadanje stvari iz ruku. haha

Neke blogerice govorile su da krema nema miris, no ja bih rekla da ga ima, ali je vrlo ugodan i decentan, no ne mogu otkriti o čemu je riječ. Tekstura kreme je gelasta, vrlo lagana i osvježavajuća. Odmah pri nanošenju stvara osjećaj ugode i hidratacije. Na kremi je navedeno da je možete nanositi prije, ali i nakon šminke. Nakon šminke je nisam još probala nanijeti, ali predpostavljam da je namijenjana za osvježavanje šminke i stvaranja prirodnijeg looka, no nisam se usudila da nešto ne pokvarim. Također je možete miješati s tekućom podlogom za svježiji izgled šminke.
Još jedna namjena joj je da može služiti i kao maska, a u tom slučaju nanosi se u nešto debljem sloju, te nakon što odradi svoje, ukloni ili umasira višak.

Ja ovu kremu najčešće koristim navečer i potrebna je zbilja mala količina za cijelo lice i vrat. Zbilja pruža maksimalnu hidrataciju i moje je lice ujutro toliko meko i nahranjeno. Ne masti lice, no ostavlja lagani film kreme na koži. U tom slučaju, nakon buđenja, volim temeljito oprati lice kako bih uklonila ostatke. Ukoliko je koristim preko dana, to je uglavnom ujutro, no nemam je običaj stavljati neposredno prije šminkanja. S obzirom da imam masnu T-zonu, ukoliko kremu koristim prije šminkanja, imam dojam da mi je teže matirati dijelove lica koji mi se maste. No ukoliko, kao što sam rekla, kremu nanesem npr. sat vremena prije šminkanja, koža je toliko mekana i, rekla bih, vlažna, da ispod tekuće podloge ne stavljam nikakvu bazu ili kremu, a puder kao da klizi po licu. Predivno se nanosi.
S obzirom da sam oduševljena učinkovitošću ove kreme, nastavit ću je koristit u večernjoj njezi, no kao dnevnu varijantu više volim kreme koje hidratiziraju, no potpuno upiju i ne ostavljaju film na licu koji mogu osjetiti.  

Jeste li je probale?
Koja je vaša najdraža krema za lice?

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Nisam još probala ovu kremu, ali toliko lijepo izgleda u ambalaži da joj je zbilja teško odoljeti. Također imam masniju T-zonu pa bi ju vjerojatno kao i ti koristila u večernjoj rutini ili kao
    masku. Od Cliniqua me privlaće umivalice i tonici za masnu do mješovitu kožu. Čini mi se da imajuu prodaji cijeli set za tu namjenu.
    Trenutno moje najdraže kreme su Vichy Slow Âge i Apivita wine elixir, a za poneke probleme za prištićima volim koristiti LRP Effaclar DUO(+) kremu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se odmah svidio izgled ove kreme, a DUO mi je bila favorit kada sam imala akne. :)

      Izbriši
  2. Super post! Ja volim isprobavati razne kreme i mijenjati ih jer imam filing da, bas kada si mislim.ova mi je najbolja, prije nego sto iakoristim cijelu kutijicu, moja koza kao da promjeni misljenje 😁 isto kao i sa parfemima i samponima - volim ih mijenjati i isprobavati redovito 🤗

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To se i meni događa. Koža i kosa kao da se naviknu na ono što koristim i više ne djeluju, tako da volim mijenjati i kombinirati. Upravo zato mi se kod ove kreme sviđa mogućnost korištenja od čak 2 godine!

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol