Novo u mom ormaru: Krzneni Prsluk i Tweed Sako

Prije koji dan, stigla mi je jedna od očekivanijih narudžbi sa Shein-a. Naime nije riječ o velikom broju komada, kao što često bude slučaj, nego o dva vrlo zanimljiva komada odjeće. Odabrala sam crni krzneni prsluk jer na njihovoj slici izgleda prebrutalno i Tweed sako (ne znam koja je naša riječ za tweed?). 

LINK: http://bit.ly/2EWjtey
Cijena: 38$
Jako sam se veselila ovom prsluku. Zanimalo me da li će izgledati odlično kao i na slikama ili će mi stići neko tanko, nekvalitetno "krzno". Veličina je univerzalna i mogu reći da sam imala sreće jer mi je taman. Da je manji, nebi ga mogla zakopčati, tako da smatram da je S/M veličina, a komča se na malu kukicu samo. Odabrala sam ovaj model koji je iza ravno rezan, a naprijed malo duži. Stražnji dio seže taman do hlača, tako da nije prekratak, no da je koji cm duži, nebi bilo loše. Dlaka je odlična i prsluk je doista debeo i topao. Izgleda jako lijepo i uredno. Ja sam ga nosila na kožnu jaknu, i iako nije bilo baš toplo, meni nije bilo hladno. Velika preporuka za ovaj prsluk jer ako tražite nešto takvo, nećete pogriješiti s ovim. 


Ukoliko me pratite na instagramu (beautylicious_beauty) i gledate moje insta-priče, mogle ste vidjeti da nisam mogla sakriti svoje oduševljenje ovom narudžbom pa sam s vama odmah podijelila par selfija nove robe.

LINK: http://bit.ly/2qqEWcw
Cijena: 35$
Odličan ulov! Vrlo lijep sako, popularnog uzorka i nosiv na svakakve kombinacije. Sako je napraveljn od čvršćeg i debljeg materijala. Odličan sada kao sako, a čim malo popuste hladnoće, nosit ću ga kao jaknicu. Odabrala sam veličinu M. Samo da vam napomenem, model sakoa je malo loose, i nije strukiran i rekla bih da su veličine realne. Iako se na slikama ne vidi, u sebi ima i par smeđih linija.


Nadam se da vam se nešto od ovoga svidjelo. 
Pišite mi što ste vi kupile u posljednje vrijeme, a da vas je tako oduševilo.
Da li ste gotove sa zimskom kupnjom i već gledate stvari za proljeće ili vam je to još predaleko?

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Super izgleda! Narucivala sma par puta od njih i bez greske sve, smao treba gledati velicine i komentare... lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tako je! Treba samo koju minuticu izdvojit i pročitat opis, komentare i proučit veličine.

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol