Preslatko i ženstveno, a sportski?

Uvijek si kažem, Blaž daj pričekaj s objavom slika dok ne natipkaš post, ali nikad-nikad!!! Kao prvo bi trebala objaviti recenziju pa onda sherati sliku, ali nemogu ja to. Ako imam sliku za objavit, objavim. Ne mogu ja radit neki raspored, gledat kad mi koja slika paše na feed i sl. Imam je, eto je! :D
Uglavnom, bar (ovaj put) ne kasnim puno. Jučer sam objavila fotku trenirke sa SHEIN i zbilja jedva čekam da vam je nahvalim! ODUŠEVLJENA SAM! Iako nije riječ i klasičnoj sportskoj trenirci, donji dio možete iskoristiti i za sport i za šminku. Naravno da u topiću dugih rukava nećete ići na trening, ali kombinacija mi je odlična. Casual trenirka, a tako slatka i ženstvena. Morate priznati da toga baš i nećete naći svugdje, zar ne?

Cijena: 20$

Što se materijala tiče, pamuk s elastinom. Dovoljno pamuka da bude ugodna i prozračna, a dovoljno elastina kako bi zadržala svoju formu, tako da vam se neće rastegnuti i visiti nakon nošenja.
Ono što mi se najviše sviđa kod ove trenitkice je visoki struk hlača. Vrlo je povoljna za naglasiti obline, a sakriti trbuščić. ;) Pasica je na gumu i rasteže se, a vezice su samo za ukras (ne možete ih njima stegnuti). Ja sam uzela veličinu M.
Gornji  dio je također vrlo ugodan i, iako sam mislila da ću gornji i donji dio nositi zajedno samo za slikanje, jučer sam ih obukla u kompletu i zbilja tako otišla u grad. Nisam inače tako samouvjerena i zadovoljna sobom da bih golog trbuha šetala gradom. :D Moram vam reći da sam se osjećala odlično, iako (moram priznati), morala sam se malo uvlačiti nakon večere u McDonaldsu. Idući put malo bolje biram kombinaciju za uživanje u hrani. :D
 
https://goo.gl/xHM4qJ
https://goo.gl/xHM4qJ
https://goo.gl/xHM4qJ

Kak' vam se čini?
Ja razmišljam da uzmem i crvenu, iako nisam baš ljubitelj crvene što se odjeće tiče.       

Skoro sam zaboravila, s kodom beautylicious15 ostvarujete popust od 15%!!


Vaša B.

Primjedbe

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol