Maškareee - Burned face look

Ako nemate ideju za maškare ili Vam se jednostavno ne da oblačiti kojekakve kostime, crna haljina, blijeda put i spaljeno lice biti će pravi pogodak!
Za početak, kao i obično, nanesite puder i korektor kako bi sakrili eventualne nedostatke,našminkajte se po želji ili to možete učiniti i naknadno.
1. Na lice nanesite ljepilo u sticku koje nije agresivno za kožu i ne sadrži sastojke koji su štetni za kožu (Ako imate, možete upotrijebiti i tekući lateks). Nanesite ga u tankom sloju na dio na kojem želite napraviti ''opeklinu''.

2
. Na premazani dio zalijepite maramicu te višak otkinite kako ništa nebi visilo. Postupak ponovite još jednom tako da na maramicu nanestete sloj ljepila i zatim još jedan sloj maramice.
  3. Kada se posuši, pincetom po želji napravite rupe, s ciljem da komadi maramice strše s lica. Oni će kasnije predstavljati opečenu kožu.
4. Mekanim kistom za tekući puder nanesite isti ravnomjerno preko maramice kako se nigdje više nebi vidjela bijela boja i kako bi je ujednačili s vašim tenom.
 
5. Vrijeme je da nanesemo malo krvi! Umjetne naravno, a ako je nemate, možete se poslužiti žarkim ružem za usne ili sjajilom nanoseći ga na spužvicu i lagano tapkajući preko cijele površine.

6. Na istu spužvicu dodajte crnog sjenila i na nekoliko mjesta preslikajte. Kako bi preciznije napravili sjene, tankim kistom iscrtajte željena mjesta.
 7. Za kraj, na spužvicu dodajte još malo umjetne krvi/crvenog ruža/sjajila i u nešto debljem sloju istaknite željena mjesta.
 Etogac! Mašti na volju, možete obraditi i veću površinu lica.. Ovo je meni bilo za probu, a krajni rezultat bio je ovo:

Primjedbe

  1. Vrlo jasan tutorial i ODLIČAN rezultat.

    OdgovoriIzbriši
  2. super ti je ovo ispalo,svaka cast...stvarno imas talenta :))
    slobodno me prati pa da se medusobno citamo
    http://makeupmaja.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. 2. slika tvoje trepavice ili? neka super maskara? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tako je.. moje su..a radi se o manhattan go 4 big - maskari :) meni je odlična!

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol