Golden Rose Golden Goddness

Već je prošlo neko vrijeme od kad me Golden Rose OPET iznenadio novim paketićem.. Ovoga puta, poštar me pronašao na poslu i tako uljepšao, do tada, tmurni, dosadni radni dan :)


Još jednom hvala Golden Rose na divnom poklončiću, koji je došao taman par dana prije mog rođendana! :)

Sadržaj paketića:


Golden Rose Stick Foundation/Puder u sticku - dolazi u čvrstoj crnoj ambalaži, sastava 11 g, a vrijedi 18 mjeseci od otvaranja. Do sada nikada nisam koristila ovu vrstu podloge, ali mogu reći da me se jako dojmila. Kremaste i mekane teksture, stvara baršunasti efekt, kao što i sami kažu i ima srednje do jako prekrivanje. Jako se lijepo razmazuje kistom, ali i prstima, ovisno što više volite. Možete izabrati između 7 nijansi od koje je moja br. 02.
S obzirom da mi je nijansa sad već mrvicu presvijetla, jer uhvatim boju čim izađu prve zrake sunca, svakodnevno ga koristim za prekrivanje podočnjaka i posvjetljivanje okoloočnog područja. Ako ste jedna od onih djevojaka koje imaju lijep ten s par nepravilnosti, mislim da je ovo idealan puder jer je dugotrajan i prekriva sve nedostatke, bez da ga morate nanijeti na cijelo lice jer se savršeno stapa  i blenda na koži.


Golden Rose Diamonds Powder/Dijamantni puder za lice i tijelo - 5 grama ovog proizvoda možete koristiti 24 mjeseca od otvaranja. Moram priznati da me ambalaža malo zbunila jer mi nije bilo jasno kako na četkicu može izaći dovoljna količina praha jer je dosta gusta i ne baš premekana. Tek sam kasnije shvatila da je na kraju "gumb", odnosno pumpica kojom prah pumpate kroz kist. :D  Plavuša sam, štaćeš! :))
Ovaj dijamantni prah namijenjen je za lice i tijelo i ja ga koristim prije rumenila i nekada za tijelo. Ima predivne zlatne čestice koje se sjajuckaju a da i ne vidite da ih zapavo ima.
Ovaj prah dostupan je u 6 nijansi, a moja je br. 105. Odlična stvarčica, a jedina je zamjerka malo tvrđa četkica, na kakvu ja nisam navikla.


Golde Rose Wet % Dry Eyeshadow - 4 odlično pigmentirana sjenila u tvrdoj, prozirnoj ambalaži mogu se koristiti 18 mjeseci, a još bolja vijest je da se mogu koristiti suha, ali i mokra za stvaranje jačih efekata i još jače pigmentiranosti istih.
Obožavam sve bež-zlatno-brončane varijante sjenila i stvarno ih imm već i previše. Uvijek kad vidim neko novo bež/zlatno sjenilo, pomislim da mi baš to fali! :D Ako ste slični meni, onda u ovoj paletici imate sve što vam treba. Ne truse se i lijepo se blendaju i nanose, naravno s pije nanešenom bazom. Ovu paleticu možete birati u 7 različitih varijanti.


Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick - 4,5 grama i iskoristiv 24 mjeseca.
Nova linija GR ruževa sa shea maslacom za njegu i vitaminom E za zaštitu od sunca idealan je odabir kada želite njegu i savšren, kremasti  i pigmentirani ruž koji će stvarno i ostati na vašim usnama duže vrijeme. Kremasta tekstura, mat finiš i intenzivne boje. Možete biati između 65 različitih nijansi, mat, metalik i dijamantnog finiša.
Moj ruž došao je u nijansi 57, koja je mat nijansa. Prekrasna roza boja koju bi svaka cura tebala imati. Preporučila sam ga prijateljici, i ona ga je odmah kupila. :)
Mislim da i vrapci već na grani znaju koliko hvalim GR ruževe i koliko sam njima oduševljena, zato evo slika:


Još jednom hvala GR; da sam sama birala proizvode, nebi bolje odabrala. :*

Cijene ovih proizvoda su:
Gr rich color lipstick 34,00kn
Gr wet&dry eyeshadow 98,00kn
Gr stick foundation 48,00kn
Gr body&face powder 65,00kn

Koji su vaši GR favoriti?

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. puder i ruž su wow! ali zanimaju me cijene?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. budem ti provjerila pa javim ;)

      Izbriši
    2. evo cijena:
      Gr rich color lipstick 34,00kn
      Gr stick foundation 48,00kn

      Izbriši
  2. Di ima za kupiti njihove proizvode? Ruž je predivan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Golden Rose u Zagrebu imate u Importanne centru na Glavnom kolodvoru :)

      Izbriši
  3. Super su sjenilo i ruz, stvarno nijanse za svakoga. Golden Rose u Zagrebu imate u Importanne centru na Glavnom kolodvoru :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako bih volela da probam tu podlogu u stiku. Ruz je predivne boje zelim ga i ja ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaoj, sve, ali sve je po mom guštu! Jedva čekam da uronim u GR kozmetiku kada se vratim!

    OdgovoriIzbriši
  6. Mnogo volim GR, imam dosta proizvoda i nijedan me nije razočarao. Imam i ja ovaj svetlucavi puder, koristim ga kao hajlajter. A ruž je prelep, slična nijansa kao moj omiljeni Rimmel Kate :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ruž je apsulutni favorit, a ti si moram da kažem divna, prelijepa i hvala ti što me svaki put uveseliš novim postom:*

    OdgovoriIzbriši
  8. Nemože se nigdje naručiti online ništa od GR proizvoda?

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam ovaj puder u stiku, platila sam ga oko 60 ak kn, meni osobno je super.. :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol