ECONOMIC parfemi

U suradnji sa ECONOMIC parfemi Hrvatska održala sam malo darivanje u kojem se mogao osvojiti jedan od njihovih parfema, pod uvjetom da se pogodi šifra parfema, a upravo to je napravila Ana Ferbežar! Čestitke Ani! ;)


Jeste li već čuli za Economic parfeme?
Evo ukratko ću Vam i predstaviti:
Economic mirisi su napravljeni kao EAU DE PERFUME (EDP), a ne kao toaletne vode, što znači da je postojanost i dugotrajnost mirisa na koži zagarantirana. Svi parfemi su tvornički pakirani u staklene bočice veličine 20 ml te nisu "na točenje" kao velika većina ostalih sličnih brandova koje možete pronaći na tržištu, što je jedna od velikih prednosti jer mirisi "ne hlape". 


U ponudi možete pronaći više od 140 različitih mirisnih nota parfema za žene i muškarce (orijentalni, voćni, cvijetni, mošusni, drveni, začinski, itd..), a inspirirani su mirisnim notama svjetski poznatih parfema.

Tvrtka MARIE d.o.o. iz Osijeka generalni je zastupnik i distributer branda Economic za Hrvatsku te ove parfeme možete naručiti putem FB stranice, na mob 091/2244-838 ili na email maskdoo@gmail.com, a uskoro i putem web shopa.
Svi koji su iz Osijeka i okolice, Economic parfeme možete pronaći u parfumeriji "MARIE" – TC PORTANOVA Osijek,1 kat.



 Na recenziranje sam dobila dva ženska parfema: 267 - Versache Bright Crystal i 277 - Armani Code. Inače Armani Code mi je jedan od najdražih parfema pa sam odabrala njega, a draga Marija poslala mi je još i Versache Bright Crystal koji je također pun pogodak! :)



Iskreno, moram priznati da prije ove suradnje nisam čula za Economic parfeme, ali sam isprobala par >konkurentskih< firmi koje nude toaletne vode mirisnih nota poznatih svjetskih parfema i mislila sam da je to ista stvar.
Na moje veliko iznenađenje, oduševila sam se kvalitetom ovih parfema i činjenicom da su svi EU DE PARFUME. Dugotrajnost ovih parfema je iznenađujuće dobra i miris na koži osjetite cijeli dan, a da ne pričam o tome da se miris na robi drži do pranja.
Osim što su svi EDP, veliku prednost ima i ambalaža koja je staklena te se ne može odvrnuti i razliti te je tvornički zatvorena. Bočica od 20 ml stane u svaku torbicu, a raspršivač na vrhu savršeno dozira parfem, ne izbacujući previše, tako da se isti ne troši prebrzo.
S obzirom na moju nespretnost, parfem mi je pao nekoliko puta, a bočica je napravljena od debljeg stakla, tako da je još u komadu. :) 




Na dnu bočice, označen je rok trajanja, a ove parfeme mogu korisitit do svibnja/2015. godine što sigurno neće biti potrebno. :D
 

S obzirom da nisam neki stručnjak za parfeme, laički mogu proguglat sastojke mirisa i reći što mi se sviđa, pa eto:

  • 267 - Versache Bright Crystal
    Nježniji i svjetliji miris moderne voćne note kojs daje mirisu blagu gurmansku nijansu. U visokim notama je grenadina, Yuzu i svježa ledena nijansa. U centru parfemske kompozicije je božur i magnolija, vodena svježa nota lotusa delikatno ublažuje intenzitet i slatku nijansu cvijeća. Bogata baza je sačinjena od nota ambera biljnog porijekla, mošusa i crvenog drveta.
    - Sviđa mi se svježina ovoga parfema i činjenica da ne mogu dokučiti radi li se o voćnim ili cvjetnim notama. Inače volim slatkaste parfeme koji odišu ženstvenošću, a ovo je upravo takav parfem. Idealan izbor za dnevno korištenje jer nije prejak.


  • 277 - Armani Code Woman Sačinjava spoj tri vrste naranče: ljute naranče iz Afrike, slatke naranče iz Italije i naranča iz Tunisa s posebnom vrstom jasmina, a osjeća se i blagi miris vanilije, kapljice meda, đumbira i sandalovine.- Ovaj parfem obožavam već godinama i svakim nanošenjem se oduševim. Isprva ostavlja dojam jakog parfema, ali pri dodiru s kožom osjeća se slatki miris u kombinaciji s jačinom koji mi je idealan izbor za večernje izlaske, iako ne izostaje u dnevnim kombinacijama.
S obzirom da sam sada imala priliku isprobati Economic parfeme, sigurna sam da ću ih kupiti opet, jer s obzirom na odličnu kvalitetu, cijena od 33 kn za parfem je stvarno ništa. Mogu imati više različitih parfema, a da pri tome ne izdvajam vrtoglave iznose.

U ponudi imaju više od 140 različitih mirisnih nota parfema, a sve možete pronaći na njhovoj stranici.

 Jeste li do sada čuli za Economic parfeme?
Da li ste ih možda već i kupili? 
Kakvi su vaši dojmovi?


xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. ima se za kupiti i u pošti ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam znala za njih. Upravo zbog ovog posta uskoro šaljem narudžbu od 6 parfema. Hvala ti. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kakva pošta,tam nisam bila sto godina.Postoji moderniji način,a to je online kupovina koju imamo i kad mrtva umorna dođem doma,pijem kavu,palim net,plaćam račune i naručujem parfeme :-)
    Hvala na info za web,inaće od njih naručujem prek fb stranice i parfemčeki su čista desetka!

    OdgovoriIzbriši
  4. Tko još kupuje PARFEME u pošti?
    Pohvala za recenziju i parfemi su zaista odlični i cijena im je fakat ok!Lady Million i Chloe su zakon :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja od njih uzimam parfeme koje sam u originalu imala - sad stalno, uz pokoji u wish listi :) fantasticni su i dugotrajni. Moje preporuke :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super parfemi s obzirom na cijenu.Neke ne kužiš razliku od originala.Brzi sa dostavom tak da sve pohvale:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Moze li mi neko reci da li je probao dior addict da li ima veze sa orginalom i cula sam da je tecnost crvene boje da li je to istina hvala

    OdgovoriIzbriši
  8. Super je Addict Dior.Nije tecnost crvena nego malo na narancasto kao u originalu :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Narucila sam Gucci Rush koji je identican i Chloe koji obozavam!

    OdgovoriIzbriši
  10. Naručila sam 2 Chloe.1 Lacoste.2 Gucci Rush,super su <3

    OdgovoriIzbriši
  11. Ovi parfemi su predobri.Kupujem ih preko te stranice i svake pohvale ljudima koji tamo rade.Nasmijemo se uvijek pri narudžbi i fer i korektni.Bravo ekonomik parfemi :*

    OdgovoriIzbriši
  12. Imali tih parfema za kupiti negdje u Zagrebu, da ne naručujem sa neta? Hvala

    OdgovoriIzbriši
  13. Idi na njihovu stranicu imaš objavu da se otvara PRVI economic shop u importane u 11.mjesecu :)
    Jedva čekam da mogu na licu mjesta probati parfeme jer ih naručujem bez probe :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Bila i kupila 25 komada i dobila 25 GRATIS!!!!
    Najbolji su i suradnja s njima je opcenito fer i korektna,a cjenovno najprihvatljiviji.Bravo Economic parfemi Hrvatska!

    OdgovoriIzbriši
  15. Ja sam baš juče kupila jedan i ne znajući da su ovako dobri.. I sad naletim na vašu stranicu.. Prelepi su! Ja sam probirljiva, ali mislim da sam baš pogodila sebi parfem. Oduševljena sam, preporučujem svima!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol