Moja kosa

Već neko vrijeme planiram napisati post o kosi i mislim da se detaljno primim toga, ovaj post bi bio kilometarski. Stoga ću se potruditi sažeti sve u kratko i napisati ono bitno.

Samo po sebi imam dosta zahvalnu i kvalitetnu kosu. Dosta gustu i jaku, a jedino što mi se na njoj baš i ne sviđa je boja koja mi je nekako pepeljasto-sivkasta. Čak mi je frizerka iskomentirala da imam "Mišju" boju! haha

Oduvijek sam imala svijetliju kosu. Ili svijelo smeđu ili plavkastu, a onda sam sa 14-15 godina počela stavljati pramenove kojih sam se držala nekoliko godina, a onda me okrenulo i poželila sam biti crnka. Na početku mi je boja primila stvarno jako, i bila sam jako tamna, a malo kasnije sam postala tamna brineta.

Nakon nekoliko godina tamnosmeđe kose, uhvatila me nostalgija za plavom kosom :) Bojala sam se da će mi se kosa oštetiti pa sam, u dogovoru s frizerkom, krenula laganini posvjetljivat kosu. Nisam očekivala da se promjena dogodi preko noći, kao što je bio slučaj kod transformacije u crno, tako da mi je prvi cilj bio postići lijepu smeđu boju.
Na iznenađenje moje frizerke prvi pramenovi su odlično primili, tako da smo se odlučile svaki put preko pramenova staviti pepeljasti preljev kako bi se stopili s ostatkom kose,a i ja sam alergična na tzv. kockice na tjemenu. :D Nisam htjela da se svaki pramen vidi i da mi je cijela kosa u dvije boje, nego sam htjela da se boje prelijevaju i da se to sve nekako lijepo stopi.
Evo kako mi je kosa izgledala nako prvih pramenova:

Prvim rezultatom sam bila super zadovoljna i nisam se previše htjela forsirati i žuriti tako da sam na pramenove išla svakih par mjeseci, i kao što sam rekla, uvijek stavljala preljev.
Da ne duljim previše, stavit ću nekoliko slika kronološkim rasporedom. Znači svaki put postupak je bio isti: pramenovi - preljev.
 
 
 
U 4. mjesecu odlučila sam sama isprobati Loreal Wild Ombres set za posvjetljivanje kose i odabrala najsvjetliju nijansu (br.4). Odlučila sam se isprobati ovu tehniku iz razloga jer sam htjela postići prirodniji izgled plave kose, tj svjetlije vrhove, a pustiti svoju prirodnu kosu da izrasta. Napisala sam post o tome, a možete ga pronaći ovdje. Ovo je rezultat prvog farbanja Loreal Wild Ombres 4 bojom:

Rezultatom sam bila dosta zadovoljna, ali nakon nekog vremena, poželjela sam još posvijetliti vrhove jer je bilo još tragova smeđe kose.
Kupila sam još jednom isti Ombre set i ponovila isti postupak. Ovoga puta boju sam držala malo duže jer sam znala kako će moja kosa reagirati na nju i kakav će biti rezultat.
Evo kako je ispalo:

Nakon toga više ništa a kosi nisam radila. S tim da mi je od mora i sunca još dodatno poscvijetlila, a nekoliko puta sam prijelaz i izrast prešpricala John Frieda Go blonder sprejom za posvjetljivanje kose. 
Što se tiče njege kose, od početka ove godine izbacila sam sve šampone koje sam do sada koristila jer sam primjerila da mi se kosa dosta prorijedila i počela jače mastiti. Odlučila sam se kupiti najobičniji šapmpon od koprive jer sam čula da je odlična za jačanje kose, a i pomaže kod prebrzog mašćenja kose. Na blef sam naletila na Afroditin šampon od koprive koji od tada neprestalno koristim. Nisam mogla vjerovati koliko mi se kosa oporavila i pri pranju mi ispadne doslovno svega nekoliko vlasi. Recenziju ovog šampona pročitajte ovdje. Uz taj šampon koristim standardni regenerator. Uglavnom je to Loreal Elseve Arginine resist, a trenutno za recenziju isprobavam novi Pantene Intensive Repair.
Kako bi svoje vrhove ipak dodatno nahranila, koristim L'Oreal Professionnel Mythic Oil (Rich) koje nanosim na mokru, ručnikom prosušenu kosu. Ne nanosim ga baš svaki put da mi se kosa ne navikne previše, ali svako drugo-treće pranje ga nanesem na vrhove, a dovljna mi je samo jedna kap. Pakiranje od 125 ml se čini malo, ali s obzirom da ja svoje imam već par mjeseci, a jedva da se primjeti koliko ga fali. Sigurna sam da ću ga imati još dugo, tako da je i cjenovno stvarno isplativo. Cijena ovog ulja je £16.40, a trenutno ga možete pronaći na akciji po £12.30.


Najveće otkriće ove godine na temu kose mi je definitivno moj najdraži Tangle Teezer kojeg sam naručila s ove stranice - Feelunique.

 
      
 

Moram priznati da mi se u početku činio kao obična plastična četka i nije mi bilo jasno zašto je toliko razvikan. Prvih par korištenja primjetila sam odmah s kakvom lakoćom rasčešljavam svoju, inače dosta zapetljanu, kosu. Bilo mi se neobično naviknuti na ovu četku jer nema drške, ali svojim oblikom savršeno sjedne u dlan i stvarno, jednom kad se naviknete, nećete je prestati koristiti. Tangle Teezer se ne koristi u kombinaciji s toplinom i mislila sam da ga zbog toga neću previše koristiti jer mi je, do nedavno, sušenje kose bez polusatnog feniranja bilo nezamislivo. 

Od kada koristim ovo malo čudo ne koristim niti jednu drugu četku/češalj niti imam potrebu za feniranjem kose. Kosu jednostavno posušim i tek nakon sušenja dooobro pročešljam Tangle Teezerom i kosa mi izgleda kao da sam je fenirala i neopisivo je meka. Vrhovi su mekani, ne pucaju, a kosa se puno lakše rasčešljava.
Na moru sam rekla prijateljici da ga isproba i isto je bila oduševljena.

Već dugo nisam na kosi ništa radila, a more, sol i sunce su učinili svoje :) Kosa mi je još mrvicu posvijetlila i sad sam mirna dok mi opet neka ideja ne padne na pamet! :D A oduvijek sam htjela biti crvena! :D hahah

Na kraju krajeva, smatram da nije ni dobro koristiti previše preparata od kojih se kosa zasiti i navikne i da je također bitno piti puno vode i zdravo se hraniti.
Nakon svih tih tretmana, primjetila sam da mi je kosa najzahvalnija odkako koristim manje proizvoda. Korištenjem Afroditinog šampona i Loreal Mythic ulja moja kosa je mekana, nahranjena i sjajna. :)
Evo zadnjih par slika:
(prije mora)
 
(poslije mora)
 

 

Što mislite da mi bolje stoji - smeđa ili plava kosa?
Trenutno se ne mislim vraćati u tamno jer se kao plavuša osjećam puno bolje, a mislim da je to i najbitnije, zar ne?

Što vi koristite za njegu svoje kose?
Slobodno predložite!


xoxo, Beautylicius.


Postovi koji bi vas također mogli zanimati:


Primjedbe

  1. Ajme ženo, ti si baš prelijepa. :o Lijepo ti pristaju sve boje kose, iako meno bolje izgledaš kao tamnokosa.

    - Zverka

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro ti stoji i smeđa i plava, a vjerujem da bi ti i crvena stajala :D Kad je netko lijep onda mu sve dobro stoji :) Nisam znala za Tangle teezer da je toliko dobar, moja kosa se dosta mrsi i ne mogu ju nikad počešljati dok je mokra, i stalno ju feniram ili peglam, ali ako kažeš da ti s ovom četkom ne treba niti feniranje, onda ju svakako moram kupiti prvom prilikom!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti! :) ma TT je genijalan! Nije mi se uopće u početku činilo tako, ali jednom kad se sprijateljite, ljubavi nema kraja haha. Svugdje ga nosim sa sobom. :)

      Izbriši
  3. WOW ! Divna kosa,a još divnija ti.Lijepo ti stoji i tamnija i svjetlija kosa ali kad bih morala birati plava kosa definitivno.

    I ja sam plavuša a za njegu kose koristim dosta stvarčica,a ono što svakako moram imati je Gliss sprej za obnovu kose i Pantene šamponi:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Najbolja boja mi je ova poslije mora, ali tebi po meni najbolje stoji ona tamna na prve dvije slike :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti.. nekada i ja mislim da mi je smeđa bolja, ali stvar je u tome da sam si smeđa jedino bolja kad sam jako našminkana, ali bez šminke i slabije našminkana izgledam plavo. Sa smeđom kosom sam dosta blijeda, a prve slike su jako našminkane i poslije mora.

      Izbriši
    2. Skroz te razumem! Tako sam i ja menjala boje kose, sada sam smedja, a bila sam platinasto plava, a onda neka izmedju smedje i plave boja... I svi komentarisu kako mi je lepse kad sam plava... Na fotkama da, ali uzivo izgleda neprirodno i muljavo. Sve boje super izgledaju kad imas odgovarajuci ten i odlicnu sminku... Ali nije tako preko cele godine, tako da ja glasam za prirodnije varijante :)
      Plava mi je favorit, ide mi uz tebe.

      Izbriši
  5. Pa svidjaju mi se obe boje. I tamna i svetla. Ima par bas lepih slika sa plavom kosom. Ja sam licno prosla sve boje i svakako cu opet sve da ih prolazim. Volim da menjam. Na tebi mi je bolja tamna. Bar na slikama i u kombinaciji sa tvojim tenom. Mada sa slika mi se cini da si uglavnom na slikama pocrnela i da si tamnija od prirodne boje. Uglavnom prve dve slike su mi nekako prirodnije :) Pojma nemam. Mada nisam ja pobornik prirodnog volim ja i ludacke boje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, na ove obje slike sam dosta tamnoputa, a inače imam svjetliji ten. prirodnije si izgledam plava kada sam nenašminkana.

      Izbriši
  6. Ti si nenormalno lepa! :) Ona prva slika ubija, macka si totalna:) Ali meni je plavo u srcu, tako da bih rekla da ti plavo ipak bolje stoji, ova poslednja slika me inspirise da i ja uradim ombre, a bojim se da cu se pokajati kad ofarbam ovaj gornji deo kose u tamnije....:(((

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, Sanja! :)
      ja sam pustila da mi kosa sama od sebe izraste, nisam farbala gornji dio.

      Izbriši
  7. Prve dve slike-tamna i slika pre mora-plava su meni najlepse..:)Moracu da probam taj Afroditin sampon od koprive,mnoge blogerke ga hvale :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasna kosa! :-) i ja bi takvu.. :-(
    Ugl plava boja ti puno bolje stoji, izgledas nježnije, zenstvenije i puno mlađe nego sa tamnom... I općenito su mi plave žene puno ljepše :-) (ja nisam plava da nebi bilo da branim svoju boju al na tebi puno ljepše izgleda plava:-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti! :) ja se puno bolje osjećam kao plavuša ;) Izgledala sam si preoštro i pregrubo s tamnom.

      Izbriši
  9. Ma to ti i je najbitnije, da se tebi sviđa i da nosiš boju u kojoj se bolje osjećas:-) a to kaj drugi kažu je manje bitno jer će uvijek bit onih kojima je ljepše plavo i onih kojima je ljepše smeđe,što ljudi sto cudi :-)
    Još da te pitam, vidim da si john friedu sprej koristila pa me zanima jel dobro iskustvo s tim i jel ostavi onako neki narancasti odsjaj? Ja bi možda posvjetlila kosu a nebi se farbala pa gledam te sprejeve kao opciju :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa iskreno da ti kažem, zadovoljna sam JF sprejem, iako ne mogu reći da je napravio neku veliku razliku.. doslovno sam par puta njime prešpricala tjeme i vrhove i onako koda mi je osunčalo kosu, ali činjenica je da je ljetno vrijeme i da mi kosa uvijek posvijetli. ali nije mi osušio ili ostavio neki negativni učinak.
      vjerujem da bi rezultati bili očigledniji da sam ga više puta koristila.

      Izbriši
  10. Okej, hvala ti, budem probala:-) možda za prvu ruku uzmem balein jer je jeftiniji pa da mi nije žao potrošenog novca ako nebude odgovarao :-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Imako neke zajednicke favorite, prelijepa si, a najvise mi se svidja kada si plava. Ne znam zasto, bas si tip za takvu boju i odlicno ti pristaje :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Savrsena ti je kosa, ma i ti...Prelepa si mi *_* sve ti stoji...

    OdgovoriIzbriši
  13. Meni si tamnija bomba, al ono baš bomba, smeđa mi je vrh. To je malo čudno s obzirom na to da sam ja plava i uvijek mi je plavo ljepše ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne kaki nives! ;) Sad smo dvije plavuše u gorici s lijepom kosom pa ti predstavljam konkurenciju. Zlice jedna! ;) hihihi

      Ma meni ovisi o danu.. nekad sam si koma bila smeđa, nekad mi je bilo super! :D

      Izbriši
    2. Moja nije baš nešto lijepa, suha je, jučer sam je šišala sva u repovima je bila, ništa kose na podu nije bilo, a dužina ko da sam je pola skratila. Da liči na nešto treba šaka silikona kod feniranja, ne znam štoo ću :(

      Izbriši
    3. Nisam to uopće primjetila.. ali imaš preeedivnu boju! *.*

      Izbriši
  14. Kosa ti je wooooow! Mislim da ti plava najbolje stoji iako si na prvoj s tamnom kosom prekrasna! :D

    OdgovoriIzbriši
  15. stvarno si prelijepa! po mom mišljenju odlično ti stoji i tamna i svijetla kosa. na kraju krajeva, najbitnije je s kojom se ti najbolje osjećaš u danom trenutku :)
    ja isto puno mijenjam boju kose i frizuru, trenutačno sam tamnosmeđa. i uvijek u potrazi za dobrim proizvodima za njegu jer mi je kosa suha i čupava :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Prelepa si <3 Uz takvo lice sve boje i frizure lepo stoje ;)

    Ja volim tamnu kosu, tako da mi se nekako najvise dopada kako ti stoji tamnija kosa ;) Svidja mi se kako ti oci lepo dolaze do izrazaja ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti! istina je da je veći kontrast među očima i smeđom kosom, to su svi govorili.. tko zna, možda nekad opet budem brineta ;)

      Izbriši
  17. Ti zaista imaš krasnu kosu draga i slažem se s tobom da ne treba pretjerano puno potljati sa preparatima jer onda kosa kao da se "zbuni" :/ ... uglavnom, moram priznati da ti predivno stoji onako jako tamna nijansa kao na prve dvije fotke mada opet si kao plavuša nekako svježija ... ma ne znam kako bi ti to rekla ali jednostavno eto nekako si mi to više ti ;D.

    ps-na kraju krajeva na lijepoj osobi sve lijepo izgleda :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti! ;)
      dobro si to rekla.. baš tako se i osjećam - prirodnije i svježe. Totalno ja ;)

      Izbriši
  18. Hej draga!
    oduvjek ti je plava super stajala .) , sjecam se da sam se iznenadila kad si presla u tamno u srednjoj. Samo sto sam primjetila, neznam jel zbog fotica ili je nesto drugo u pitanju kosa ti izgleda zdravije smeda, a mozda si imala i drugaciju frizuru neznam. Kako bilo plava ti je super jer inace tamne boje puno vise unistavaju kosu, sto se meni na prvu cinilo cudno i uvijek sam mislila da je obratno.
    uglavnom super ti je blog i samo tako nastavi :)
    pozz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti! :)
      jel nije da ipak blajh više šteti kosi nego boja? :hm:
      Jako sam zadovoljna sad s kosom jer mi nije uopće suha, niti ispucana, ali mislim da mi je kao brineti izgledala još zdravije. Obično to tako bude.

      Izbriši
  19. Au nemoj se nikad vracati na crnu boju! Najlepsa si na trecoj odnosno cetvrtoj slici i moram priznati da i izgledas najmladje, dok ti je ona prva bas bas bas ozbiljna i nekako delujes starije. ;) Ja nisam mnogo eksperimentisala sa kosom, ni nemam zelju. Moja kosa je tamno smedja sa tim sugavim pepeljastim podtonom i sad pokusavam da izvucem neku cokoladno smedju i tu stajem. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti!! i ja se slažem da me tamna boja dosta postari i poozbilji, tako da plava više odgovara i mojoj osobnosti. :) Mislim da sam sada svoja na svoje i da, u skoro vrijeme, neću više puno mijenjati.

      Izbriši
  20. Odlično ti stoje sve ove boje, a meni nekako najdraža je ona topla smeđa boja s pramenovima, na 3. i 4. slici :)
    I jedva čekam isprobati Afroditin šampon protiv ispadanja kose! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti! :)
      Sad sam vam svima otkila taj šampon i sad će ga nestat na tržištu :D :S ;)

      Izbriši
  21. hej, najvise mi se svida ona smeda... topla :)
    ili tamnoblond..nikako svjetlije...kiss

    OdgovoriIzbriši
  22. Zašto ja tvoj blog tek sada otkrivam? :)

    Prekrasna si i crna i plava. Malu prednost dajem plavoj.

    OdgovoriIzbriši
  23. Prekrasna kosa! Lijepa si mi i kao brineta i kao plavuša ali ja nekako mislim da osobi najbolje stoji ona boja s kojom se rodio :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti! Prirodno sam skroz svijetlo smeđa, ljeti ona posvijetli, ali sam joj ja malo pripomogla jer imam sivkasti ton koji mi se ne sviđa.

      Izbriši
  24. uuuuuu, evo prvi put sam došla do ovog bloga i baš mi je žao što te nisam prije otkrila. na prvom mjestu kako si ti lijepaaaa. baš si mi sva divna, krasna i moram priznati da si mi predivna i tamnokosa i kao plavuša, ali ovaj efekt koji si dobila sa wild ombreom je predobar, osobito sad nakon mora...da imam dugu kosu poput tvoje sigurna sam da bi ciljala takav efekt. ja sam promjenila jako puno boja, i nijansi i svega, od crne do plave, pa sam na kraja kosu odrezala i sad imam pixie frizuricu i čekam da mi izraste moja prirodna kosa. jednostavno mi kosa više nije mogla podnijeti toliko kemije. ali tvoja je prekrasno njegovana i to mi je drago vidjeti. kad netko ima jako puno strpljenja za ono što želi <3 ljubim :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno.. baš mi puno znače ovakvi komentari.. trudim se da, kad je već blajham, ujedno i njegujem jer mi je najružnije vidjeti cure sa "spaljenom" kosom i kad sam kretala u plavo, to mi je bila najveća fobija :)

      Nadam se da ćeš me pratiti i ubuduće! ;) :*

      Izbriši
  25. daj mi pliz reci kak napravis ove opustene lokne na slici ''prije mora''?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Radila sam ih s onom figaro peglom od 3 cm promjera. Znači, ne frčeš pramen od vrhova jer bi time dobila baš lokne, nego s frkanjem kreneš od sredine kose, odnosno od kud želiš da ti kreću i frčeš do vrhova, držeći ih prstima. na taj način dobit ćeš ove valove.
      nadam se da sam uspjela slikovito dočarat. :)

      Izbriši
    2. ovako krećeš sa frkanjem: http://i1.ytimg.com/vi/8BM4EPPaqqo/maxresdefault.jpg

      Izbriši
  26. sve ti je super, ali moj favorit je tamnija kosa, mislim da ti bolje stoji :D

    OdgovoriIzbriši
  27. Postovana,molim te ako mozes malo poblize objasniti postupak posvijetljivanja kose,dali si prvo skidala boju sa cijele kose,kakve pramenove si radila kojom metodom i bojom,jer mi se jako svidja rezultat i htjela bi pokusati isto

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav.. nisam stručna baš, iz smeđe sam se uspjela posvijestliti skrooooz sitnim,a gustim pramenovima. Nažalost blajhom + preljev preko cijele kose. I tako nekoliko puta. Boju mi nije skidala. I zapravo sam samo to pobavljala nekoliko puta dok nisam došla do neke svijetlo smeđe, nakon čega sam sama radila ombre Lorealovom bojom.

      Izbriši
    2. Ok.hvala puno,idem u poned.do frizerke pa cemo valjda nesto iskemijati,a kojom metodom ti je radila pramenove? Iskreno se nadam da su na foliju,i kakav preljev je koristen?

      Izbriši
    3. Tako je! Uvijek su na foliju rađeni. A što se preljeva tiče, stavljala mi je neki sivkasto smeđi da neutralizira žutilo.

      Izbriši
  28. Punooo bolje ti stoji tamna kosa, a nije ni loša crvena..
    S tamnom si baš komad. :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, ali ipak se najbolje sa svijetlom kosom osjećam.. :)
      S tamnom sam si jako blijeda bez šminke. :/ sve to ima svoje. :)

      Izbriši
  29. Pozdav, prekrasna kosa i najljepša mi je ona smeđa, ali ne ona svjetla već tamnija, naravno tu kosa najzdravije izgleda, ali svakako vjerujem da se najbolje osjećaš s tom plavom....I lijepa si kompletno, dovoljno mlada da uvijek možeš napraviti bilo kakvu promjenu. Super! E sad, jako me zanima kako se ponaša ta četka na jako gustoj, kosi sa debelim vlasima koju inače i feniranje teško zagladi?. I gdje se može nabaviti to L. ulje, ali baš taj RICH, jer vidjeh da ima Mythic ulja ali ne i taj Rich. Hvala!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :)
      Ja sam ti oduševljena ovom četkom i od kad je imam, uglavnom samo nju koristim.. Imam dosta gustu kosu i mislim da ona baš odgovara gustoj.. Naravno, nećeš moć u jendom zamahu proć kroz cijelu debljinu kose, ali, ako je kupiš, vidjet ćeš da je tovja kosa stvarno voliiii. Što se Rich ulja tiče, potraži ga na Feelunique ili Beautybay.com. ;)

      Izbriši
  30. Četka je fenomenlana! Ja sam prezadovoljna!

    OdgovoriIzbriši
  31. prekrasna ti je kosa! zanima me koristiš li nekakvu zaštitu od topline prije feniranja/peglanja? frizeri savjetuju da bi trebalo, a opet neki ljudi govore da ne jer sve te zaštite sadrže alkohol koji dodatno isušuje kosu pa sve to nema smisla. ja peglam kosu svaki 2-3 dan i strašno je izlomljena i puna ispucalih vrhova, probala sam koristiti matrix kremu za zaštitu od topline, ali mi je sljepljivala kosu i čudno mi je kosa izgledala...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hej..ja ti se skoro nikada ne peglam.. to možda jendom u mjesec-dva..jendom sam kupil sprej za zaštitu nije mi se svidjelo kakva mi je kosa nakon njega.. nekako suha i slijepljena.. imam dojam kao da joj ono stvori neki dodatni film koji je samo zamasti i slijepi.

      Izbriši
  32. Plava ti kosa super stoji :). Reci mi, koliko ti preljev bude postojan na kosi. Ja sam srednje smeda, prvo sam farbana u svijetliju balayage tehnikom. I onda su mi jos izvukli plave pramenove, na vrhovima su bas plavi a gore ide tamnije. Izgleda predivno. Na sve to mi je stavila revlon preljev. Posto ne znam zasto se on stavlja koliko je postojan?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. S plavom se i osjećam najbolje. :)
      Mislim da ti to ovisi i kakvom preljevu je riječ. Meni je frizerka stavljala naormalnu trajnu boju, koju je nanosila na mokru kosu i držala svega par minuta. Taj preljev više je bio radi neutraliziranja s mojim prirodnim izrastom i radi ubijanja žutog tona. Nisam primjetila da se ispirao ili nešto slično.

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol