BIOBAZA - Krema na njegu, čišćenje lica i skidanje šminke

Nedavno, kao što sam na blogu predstavila, dobila sam na recenziranje ovu BIOBAZA kremu namijenjenu skidanju šminke, čišćenju lica kao i njezi.
 

Duže sam vrijeme čekala s ovo recenzijom iz razloga jer sve proizvode volim dobro isprobati kako bi mogla realno ocijeniti i napisati svoj dojam.

,
Za početak,da vas upoznam s karakteristikama ove kreme. Dolazi u velikom 530 ml pakiranju s pumpicom na vrhu, što ja osobno jako volim jer je praktično i jako dobro za doziranje. Namijenjena je svim tipovima kože za svakodnevnu uporabu.

Što kaže Biobaza?
Nježno odstranjuje nečistoće i ostatke šminke bez isušivanja i iritacije kože.
  • idealna za sve tipove kože, kao i izrazito osjetljivu kožu
  • osvježava i hrani te je koža glatka i meka
  • namijenjena je za svakodnevnu primjenu
  • učinkovito uklanja šminku, a pri tome hidratizira kožu
praktično pakiranje na pumpicuHidratantna formula obogaćuje kožu vlagom čineći ju ponovno blistavo zdravom i elastičnom bez masnih tragova. Koža je glatka na dodir i zdrava.

PRIRODNI SASTOJCI
bademovo ulje, sorbitol, stearinska kiselina. Ne sadrži parabene, dodane sintetičke mirise i bojila.




Lagane je, ali nešto gušće strukture. Vrlo se lako razmazuje i dosta brzo upija u kožu, ostavljajući je mekom i glatkom. Neizostavan je osjećaj potpune hidratacije.
Kada sam počela koristiti ovu kremu, mislila sam da mi možda neće odgovarati jer imam dosta masnu kožu te sam se pribojavala da će mi je dodatno mastiti i da neće dobro upiti, ali je rezultat potpuno suprotan tome.
Iako se pri skidanju šminke u prvoj fazi koristim sapunom kojim umijem cijelo lice i tako skinem dio šminke, u drugoj fazi uvijek koristim neko mlijeko ili miceralnu, a tu je ulogu sada dobila ova krema. Osim toga, svako jutro i večer, koristim je i za njegu kože, vrata i dekoltea.

Mogu reći da sam jednom riječju ODUŠEVLJENA i da ću je sigurno, kada ovu potrošim, kupiti ponovno. Iako ovo pakiranje od 530 ml možete imati stvarno dugo, neće mi biti nimalo žao izdvojiti 39,90 kn za novu što je stvarno ništa s obzirom da dobijete toliku militražu + odličnu 3u1 kremu bez parabena i dodatnih bojila.

Moja ocjena: 5/5


Jeste li možda isprobali ovu 3u1 kremu ili možda neki drugi Biobaza preparat koji biste mi preporučili?


xoxo, Beautylicious.


Primjedbe

  1. Nisam ali budem probala svakako :) za skidanje šminke sam dosad koristila babylove kupku i odlično odradi posao pogotovo sa očima,ali osjetim zatezanje pa bi ovo mogla biti dobra zamjena.Ja sam dosad isprobala samo onu univerzalnu kremu i nisam bila nešto oduševljena.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovo prvi Biobazin preparat za njegu, osim pekmezaa za sunčanje koji sam ljetos koristila.

      Izbriši
  2. super stvar ali trenutno koristim balein uljni skidac sminke.i koji program za uredjivanje slika koristis

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. PhotoScape - u tom programu obrađujem sve slike. Vrlo je jednostavan, a ima sve što mi treba.

      Izbriši
  3. Čula sam puno pohvala za ovaj proizvod ali još nije došao na red za kupnju :D

    Zaparvo , još nisam probala nijedan Biobazin proizvod, moram to ubrzo popraviti.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prodano! :D Budem potražila kad budem u Dmu, ASAP :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Pekmez za sunčanje mi je bio totalno razočarenje i tu sam stala s Biobazinim proizvodima. Ova krema za čišćenje mi djeluje zanimljivo, pogotovo jer kažeš da ne masti kožu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidiš, ja sam bila oduševljena pekmezom. Je da si vrlo lako uprljaš badić i robu, ali ja još niiiikad nisam bila crna kao ove kodine kada sam koristila pekmez. I to baš lijepa crna boja + njeguje kožu.

      Izbriši
  6. I kod mene je u fazi testiranja, i za sada sam jako zadovoljna. Isprobala sam još i blagi gel za čišćenje osjetljive kože lica, i također sam jako zadovoljna. Koža mi je masna, ali opet joj je potrebno dosta hidratacije jer je na nekim dijelovima baš isušena. Definitivno namjeravam isprobati što više njihovih proizvoda. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni je ovo bilo otkriće godine, definitivno mi je nevjerojatna cijena za ovu količinu nečeg što moja koža obožavaaaa, ja je ne koristim s pamukom, nego s pravom morskom spužvicom (dm 15ak kn) koja je antialergijska i antibakterijska i to mi najbolji proizvod za skidanje šminke! :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol