Cerin Akne paket - kapsule i kremasti gel

Nedavno sam vam spomenula kako sam odlučila isprobati Cerin akne paket. Kratko predstavljanje možete vidjeti ovdje zajedno sa recenzijom Cerin gela za čišćenje lica.

Kako sam odlučila u nekoliko kraćih postova predstaviti svaki od preparata iz ovog paketa, danas ću vam nešto reći o kapsulama i kremastom gelu.

Cerin kapsule dolade u paketu od 30 komada,a piju se po jedna dnevno između obroka. Ja sam ih uglavnom pila iza doručka.
S obzirom da su na prirodnoj bazi, nije me zabrinjavalo previše kako će djelovati jer sam sigurna da ne može odmoći. Namijenjene su rješavanju problema iznutra, dok su ostali preparati za vanjsku primjenu.
Sastav kapsula i ostale karakteristike:

Više detalja o kapsulama možete pronaći na službenoj stranici.

Uz kapsule i gel za čišćenje, koji sam vam već predstavila, sljedeće na redu je kremasti gel/krema za hidrataciju i i njegu masne, aknaste i problematične kože.
Dolazi u pakiranju od 50ml, a tekstura mu je kremaste i rijetka. Vrlo ugodnog, rekla bih, voćnog mirisa te jako ugodan na koži. Brzo se upija i ostavlja mekano, mat lice. Nisam primjetila da mi se tokom dana lice manje masti, ali jako lijepo upije pa je podloga/puder jako dobro sjedne na njega..
 

Kod ovog gela primjetila sam da smiruje i njeguje lice, hidratizira, ali ne masti, što mi se jako sviđa. Jedini nedostatak je to što ne vidim da mi riješava, tj. suši prištiće jer je dosta blag. Po tom pitanju sežem za Cerin SOS gelom za sušenje prištića koji ću detaljnije recenzirati u sljedećem postu. :)

Kako vam se čini ovaj paket i jeste li isprobale neki od Cerin proizvoda?

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Jesi provjeravala hormone? Često se ti plikovi po cijelom licu javljaju ako postoji neki disbalans hormona (kao i potkožne akne na području brade/čeljusti) :/
    Probaj i s ovime - http://naturesnurtureblog.com/2012/07/01/treat-acne-other-skin-conditions-with-banana-peels/
    Uzme se kora od zrele banane i trlja 10min po licu/kritičnim mjestima - nakon toga se ostavi da djeluje 30min i ispere mlakom vodom. Meni se pokazalo fenomenalnim protiv prištića, koliko god smiješno izgledalo :)
    http://fashionsgems.com/amazing-way-to-remove-acne-with-banana-peels/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam, ali mi je ginekologica rekla da je vjerovatno do hormona, a s obzirom da izbjegavam pit hotmonske tablete, počela sam piti Evine kapi.

      Jel mi vjeruješ da jedno 3-4 dana koristim tu metodu s bananom i da vidim promjene.. koristit ću neko vrijeme pa napraviti recenziju.
      Prošli tjedan sam naišla na jedan strani blog u kojem je bio taj post s bananom i odlučila sam probati. :)

      Izbriši
    2. Također, meni je isto ginekologica rekla da je vjerojatno do hormona pa sam počela piti čaj od vrkute i listova maline. Javi ako osjetiš poboljšanje s kapima, imam doma kapsule vitexa ali nisam ih još počela piti :)

      Možda onda pratimo isti blog :) - http://hudabeauty.com/2013/09/30/is-this-the-weirdest-way-to-treat-acne/
      Ja sam isto prvu put čula za to preko bloga, pa sam onda krenula istraživati jer me ful zaintrigiralo. I ja već vidim promjene i baš sam hepi jer ne volim stavljati kiseline na sebe, a ovo mi je super alternativa.
      Nadam se da će ti biti bolje s vremenom, znam kak se osjećaš jer prolazim kroz isto.

      Izbriši
    3. je, je..to je taj blog! :))
      nadam se da će pomoć.. javim za kapi ;)

      Izbriši
  2. Ja sam koristila skoro sve od Cerina i nista mi nije napravilo pomak i promjenu, uopste nisam bila zadovoljna.
    Ma i kod mene su vjerovatno hormoni ali ne planiram piti tablete, ako ikad nadjem neko prirodnije rjesenje, uhvatit cu se njega, a do tad cistim i njegujem i tretiram i tako u krug, i sta da se radi :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol