PICK OF THE MONTH - Wet n Wild CoverAll kremasti puder


Drage moje, s obzirom da nisam toliko aktivna na blogu, preskočila sam nekoliko "Pick of the month"-ova, ali ovaj put to definitivno nisam htjela preskočiti. Iako imam jako malo slobodnog vremena, a pisanju bloga se stvarno volim u miru posvetiti, nadam se da se nećete ljutiti! :) Evo, sad je npr. jedan ujutro, dok vam tipkam ovaj post. :D Osim bloganja, trudim se smišljati nove ideje za Youtube videe, koje sam također nedavno počela snimati. Sve proizvode koje vam želim spomenuti, to ću i napraviti, samo s malim zakašnjenjem. Obećajem! :)

Ovomjesečni, a rekla bih i favorit prošlog mjeseca je definitivno Wet n Wild CoverAll tekući puder!


Iako je Wet n Wild kozmetika nova na našem tržištu, nadam se da ste nešto već isprobale, jer sam ja oduševljena svime što sam do sada probala (sjenila, ruževi, bronzer..) o čemu ću vam tipkati nekom drugom prilikom.
Ovoga puta, pozornost želim posvetiti ovome puderu koji me je totalno ODUŠEVIO!
Skinuo je s trona moj Bourjois Flower perfection.
Što tražim od tekućeg pudera? Dobro prekrivanje-ne volim rijetke pudere koji nakon nanošenja izgledaju kao da sam nanijela toniranu kremu. Volim kad je puder kremast te da se lijepo i lako nadograđuje, po potrebi. To je upravo ono što ovaj puder čini. Savršeno se nanosi i razmazuje po koži i nije ga potrebno puno što mi je odlično za lagani dnevni makeup, a ako poželim nešto bolje prekrivanje, samo nanesem dodatni sloj pudera i nepravilnosti nestaju bez da pritom izgledam zažbukano. Puder se ne osjeti, kožu ostavlja mekom i glatkom i još jedna super stvar je što, nakon sušenja, ima mat finiš što se vidi i na ovoj slici:

Osobno imam masnu T-zonu i taj dio još zamatiram puderom u kamenu.
U toku 8satnog radnog vremena, pred kraj mi se T-zona malo zasjaji, ali mislim da nema pudera koji bi to mogao izdržati. :D

Totalno sam se zaljubila u ovaj puder i sretna sam što sam ga otkrila! :)

Inače, dolazi u mekanoj, plastičnoj tubici od 30 ml, tako da se ne morate brinuti da će ijedna kapljica pudera ostati neiskorištena. Nakon otvaranja možete ga koristiti 12 mjeseci, a kupiti ga možete u DM-u po cijeni od 37,90 kn.
Trenutno koristim već 2. tubicu ovoga pudera i to u nijansi E816 FAIR/LIGHT, iako mi je prvi put izbor pao na tamniju E817 LIGHT nijansu. Razlika je vrlo mala, ali s obzirom da sam trenutno dosta svijetle puti, radije uzmem svijetliji i po potrebi dodam malo bronzera na željena mjesta.

Mislim da sam vam uspjela prenijeti svoju ljubav prema ovome puderu. :D Naravno, opet napominjem, ne odgovara svima sve i ne znači da ćete vi također biti ovako oduševljeni kao ja, ali se nadam! :)

Jedina zamjerka ovome puderu je ta što je rupica na otvoru, po mom, prevelika i, u početku, mi ga je izlazilo previše, dok se nisam navikla. Bez obzira na to, moja ocjena je:
5/5

Da li ste probale možda već ovaj puder? Pišite mi svoje dojmove.

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. I moj favorit tjedna! Odličan puder, a imam puno prištića i crvenila :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako mi je drago čuti pozitivne dojmove o ovom puderu pogotovo za nas masnokošce :) Probala sam dosta od WnW kozmetike (sjenila, ruževe, lakove, rumenilo) i svime sam bila jako zadovoljna te me baš zanimalo kakvi su im puderi. Ovaj puder mi je idući na redu za isprobavanje :)

    OdgovoriIzbriši
  3. jel istice suhe dijelove ukoliko ih imas?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne.. s obzirom da koristim preparate za akne koji mi isušuju kožu, znam imat suhih dijelova, a ovaj puder ih fino poravna ;)

      Izbriši
  4. Nisam fan pudera toliko, ali ovaj se zaista čini dobar za takvu cijenu. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Obozavam ovaj puder! imam ga u dvije nijanse, i mislim da cu kupiti jos jednu, stvarno je otkrice s obzirom na cijenu i kvalitetu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. osobno imam suhu kožu pa ga nanosim tako da stavim jednu do dvije kapi bademovog ulja i prekrasno izgleda, pokrivanje ovog pudera je odlično!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobar savjet za sve cure koje imaju suhu kožu. Hvala! :*

      Izbriši
  7. Imam ga u toj nijansi i savršeno mi paše. Bila sam presretna kad sam našla dovoljno svijetao puder za cijenu koju mogu platiti. Imam suhu kožu i odgovara mi. Još ga testiram, ali za sada je već vidim kako kupujem opet :D.
    I meni malo rupa na otvoru smeta, malčice je prevelika, ali dobro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je jedini nedostatak koji sam našla na ovome puderu. Ali s obzirom na sve ostalo, opraštam! :)

      Izbriši
  8. Imam dosta akni po licu i ožiljaka, i žutog sam podtona i jaaaaako svijetla i muka mi je nać puder da prekriva a da je žut. Ovi svi u dm-u su mi tamni, našla sam one neke IQ u bipi al pod onim svjetlom mi je muka raspoznat išta a prekrivanje je bilo 0 bodova.
    Eh sad pitanja :)
    1. Kako izabrat boju i ton pudera pod onim svjetlom u drogerijama?
    2. Prema ovome što sam opisala bi li mi preporučila taj puder što se tiče prekrivanja i kojeg je podtona?
    Kad ću moć skoknut ću u neki dm i trackat ga po zapešću pa ako paše ja sretna jer bi si ga čak mogla priuštit. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puder uvijek isprobavaj na predjelu brade/obraza kako bih najlakše odredila boju koja ti odgovara. I ja sam žutog podtona i koliko sam primjetila "odokativno", nije bilo pudera hladnih podtonova. Ovaj puder ima srednje prekrivanje, ali se jako dobro nadograđuje, pa nepravilnosti duplo namažeš.
      Svakako daj priliku ovome puderu, i ako se sjetiš, javi dojmove! ;)

      Izbriši
  9. Nisam ga probala, ali svakako hoću prvom prilikom.
    Molila bih vas da me uputite kako da postavim sliku na ovom blogu u komentaru. Hvala

    OdgovoriIzbriši
  10. Jesam i odličan je! Apsolutno sam oduševljena trajnošću i efektom na koži.

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala ti puno, ja takodje imam problema da izaberem puder, koristila sam Mac-ov, ali je previse tezak a i ne pokriva mi dovoljno ako ne stavim preko puder u prahu!

    Posto zivim u Holandiji, nisam nasla WnW po prodavnicama, ali sam odlucila naruciti!

    Imam samo jedan problem, ne mogu izabrati nijanse! Ima samo jedna boja, i na slici je zuta!
    Mislis da mogu naruciti na slepo? Evo linka pudera: http://www.fashionchick.nl/p/wet-n-wild-coverall-cream-foundation-light/20987008/

    Hvala ti i nastavi , najdivnija si, najlepsa i moj uzor! (vec imam spuzve, radim nokte zahvaljujuci tebi jer je ovde preskupo!)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj hvala ti puno!! Puno mi to znači! <3
      Malo sam pronjuškala po stranici i imaju ti sve nijanse. pogledaj ovdje: http://www.themakeupspot.nl/index.php?route=product/search&filter_name=WET%20%27N%20WILD

      ako ti ne otvori dobro link, na tražilici ukucaj Wet'n Wild i izbacit će ti dole sve nijanse pudera. Ja sam trenutno 2. nijansa (fair/light).
      Javi jesi uspjela!

      Pozz! :*

      Izbriši
    2. Uspela sam, hvala! Uzela sam istu nijansu kao ti i jedva cekam da stigne!
      Hvalaaaaa puno <3!

      Izbriši
    3. odlično! Baš mi je drago! Javi mi kakav ti je. ;)

      Izbriši
    4. Samo da javim, PREKRASAN JE! Narucila sam jos jedan i presrecna sam , izgleda prirodno i ne sija, iako moram staviti malo vise da prekrije crven nosic :))
      Hvala ti do neba !<3

      Izbriši
    5. Eto vidiš! hihihi znači nisam pogriješila! ;)

      Izbriši
  12. baš sam se neki dan pohvalila kako sam zbog pozitivnih recenzija kupila ovaj puder i tako mi je dobar da bih si najradije kupila životnu zalihu! inače nemam problematičan ten, ali volim gušće pudere da mi podignu lice i izjednače ten. koristila sam dosad catrice photo finish i hvalila ga na sve grane, ali sada mi je ovaj daleko najdraži. i po cijeni i po kvaliteti. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hihihih..znači nisam jedina kojoj je TOLIKO dobar!! :)

      Izbriši
  13. Puder se definitivno cini super i jedva cekam da ga isprobam. Za sad imam Maybellinov AffiniMat i odličan je, ali baš imam želju probati ovaj WnW
    Hvala na recenziji ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu.. pude rje pravo otkriće, još ga koristim! :)

      Izbriši
  14. :( meni je katastrofa, na zalost moram trazit dalje, preporuka za puder za suhu kozu?

    OdgovoriIzbriši
  15. Da li je komedogen puder?:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nigdje ne mogu pronaći sastojke, ali ja sam pravi primjer osobe koja odmah reagira na komedogene podloge. Ovaj korisitm već dugo, dugo i nikada mi nije izazvao nikakve probleme na koži.

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol